Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahahaha al tabi. Mısır ve sebze varya söler tabi. Asıl iş mısırda :)

Ben mutfaksevmezgillerden bu kadar şeyle nasıl uğraştın yaw bravo

Çok normal canım başladığımdan beri az azda olsa hep verirdim geçen hafta sabit çıkınca üzüldüm
Gerçekten insan çok uzuluyo başkasına bakiyorsun arkadaşım var daha yeni doğum yaptı sadece kahvaltıda iki tane beyaz ekmek yiyo ama sıfır beden abur cuburlar yiyiyoda yumurtlamayı kıskanmak elde değil milet yiyerek zayıflığı kardesim

A101'dekini almanı şiddetle tavsiye ederim prmbe paket. Ben 150 lira 100 lira da verdim bazı meşhur çaylara ama hiç biri onun gibi değil üç tane kalmış yarın yine alıcam
Tamam kujum a101 in üstünde oturuyorum sabahtan içeyim

Bende seni takip edeyim canım normal ne kadar yicem bilmiyorum
Form çay herhangi biri olur üzerinde form çay yazsn yeterki içeriğinde sinameki var çünkü zaten o ishal yapıyor.
Öğünlerimi diyetten çok normale çevircm cnm mesela 3gndr balık salata yiyorm ya daha dengeli yicem öğlen çorba olablr akşam çorba yemek salata tarzı.
Kahvaltıda atıyorum bazen karbonhdrat koyablrm krep börek gibi herzaman olmayacak tbi.

Benim arkadaşım yıllarca kiloluydu normal doğum yaptı bir ay sonra sıfır beden

Seni takip edeyim bi daha ki haftada ben nornalleşeyim artık kilo bitiyor korumayı öğrenmem gerek

Ahhh onları ben de ben de kıskanıyorum. Öyle olamadm malsf. Yedimmi alırım. Onlar biraz tez canlı insanlr snrm hani olur ya hop otrr hop kalkar işleri hzlı hzlı yaparlr filan. Ben biraz ağırkanlıyımdr

Ahhh onları ben de ben de kıskanıyorum. Öyle olamadm malsf. Yedimmi alırım. Onlar biraz tez canlı insanlr snrm hani olur ya hop otrr hop kalkar işleri hzlı hzlı yaparlr filan. Ben biraz ağırkanlıyımdr
Bende çok tembelim. Yaa yavaaaalşş yavaş yaparım işimi

Seni takip edeyim bi daha ki haftada ben nornalleşeyim artık kilo bitiyor korumayı öğrenmem gerek
Evet bu kilolar bzm artk ideal kilolarmz. Bzm amacmz daha fit olmak. Acelem yok 2 ay da sürebilir yeter ki geri gelmesn.

Bende öyleyim oturduğum yerde oturamam batar o koltuk bana

Evet bu kilolar bzm artk ideal kilolarmz. Bzm amacmz daha fit olmak. Acelem yok 2 ay da sürebilir yeter ki geri gelmesn.
Benim hep az gitti canım o yüzden artıya hiç dönmedi

Hadi ben gidem yatem bari kızlar. Sırtım ağrıdı telefona bakmaktan bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…