Ahahaha al tabi. Mısır ve sebze varya söler tabi. Asıl iş mısırda :)2 soğan 3 diş sarımsak soteliyoruz. 5 -6 mantar doğra içine at sırayla 1 patates 8-9 bürüksel lahanası 1 dal yada Demet yada çiçek ne derseniz artık brokoli 1 hazır közlenmiş biber bi avuç konserve mısır acı biber salçası tuz bunları az bi zeytin yağında kavur kapağını kapat 5 dk bi çevir 1-2 kepçe et suyu 1-2 bardak su ekle suyunu göz kararı yap işte. Mantarlar pişince olmuştur yada patatese çatal batır bak.
Mükemmel bir tat oldu bi tencere yiyebilirdim valla. Ben güya hiç yemiycem diye patates kattım çocuklara ama katılmasa da olur belki ama belki de onunla o faydayı verdi bilemiycem. İki kaşık yiyorum ishal oluyorum bende anlamadım ama çok sevdim
Bi deneyen olursa sonucu söyleyin gerçekten var mı böyle bişey bi kanıtlayalım. Telif hakkımı filan alayım kııızz))))
Ben mutfaksevmezgillerden bu kadar şeyle nasıl uğraştın yaw bravo2 soğan 3 diş sarımsak soteliyoruz. 5 -6 mantar doğra içine at sırayla 1 patates 8-9 bürüksel lahanası 1 dal yada Demet yada çiçek ne derseniz artık brokoli 1 hazır közlenmiş biber bi avuç konserve mısır acı biber salçası tuz bunları az bi zeytin yağında kavur kapağını kapat 5 dk bi çevir 1-2 kepçe et suyu 1-2 bardak su ekle suyunu göz kararı yap işte. Mantarlar pişince olmuştur yada patatese çatal batır bak.
Mükemmel bir tat oldu bi tencere yiyebilirdim valla. Ben güya hiç yemiycem diye patates kattım çocuklara ama katılmasa da olur belki ama belki de onunla o faydayı verdi bilemiycem. İki kaşık yiyorum ishal oluyorum bende anlamadım ama çok sevdim
Bi deneyen olursa sonucu söyleyin gerçekten var mı böyle bişey bi kanıtlayalım. Telif hakkımı filan alayım kııızz))))
Gerçekten insan çok uzuluyo başkasına bakiyorsun arkadaşım var daha yeni doğum yaptı sadece kahvaltıda iki tane beyaz ekmek yiyo ama sıfır beden abur cuburlar yiyiyoda yumurtlamayı kıskanmak elde değil milet yiyerek zayıflığı kardesimÇok normal canım başladığımdan beri az azda olsa hep verirdim geçen hafta sabit çıkınca üzüldüm
Tamam kujum a101 in üstünde oturuyorum sabahtan içeyimA101'dekini almanı şiddetle tavsiye ederim prmbe paket. Ben 150 lira 100 lira da verdim bazı meşhur çaylara ama hiç biri onun gibi değil üç tane kalmış yarın yine alıcam
Form çay herhangi biri olur üzerinde form çay yazsn yeterki içeriğinde sinameki var çünkü zaten o ishal yapıyor.Bende seni takip edeyim canım normal ne kadar yicem bilmiyorum
Benim arkadaşım yıllarca kiloluydu normal doğum yaptı bir ay sonra sıfır bedenGerçekten insan çok uzuluyo başkasına bakiyorsun arkadaşım var daha yeni doğum yaptı sadece kahvaltıda iki tane beyaz ekmek yiyo ama sıfır beden abur cuburlar yiyiyoda yumurtlamayı kıskanmak elde değil milet yiyerek zayıflığı kardesim
Seni takip edeyim bi daha ki haftada ben nornalleşeyim artık kilo bitiyor korumayı öğrenmem gerekForm çay herhangi biri olur üzerinde form çay yazsn yeterki içeriğinde sinameki var çünkü zaten o ishal yapıyor.
Öğünlerimi diyetten çok normale çevircm cnm mesela 3gndr balık salata yiyorm ya daha dengeli yicem öğlen çorba olablr akşam çorba yemek salata tarzı.
Kahvaltıda atıyorum bazen karbonhdrat koyablrm krep börek gibi herzaman olmayacak tbi.
Ahhh onları ben de ben de kıskanıyorum. Öyle olamadm malsf. Yedimmi alırım. Onlar biraz tez canlı insanlr snrm hani olur ya hop otrr hop kalkar işleri hzlı hzlı yaparlr filan. Ben biraz ağırkanlıyımdrGerçekten insan çok uzuluyo başkasına bakiyorsun arkadaşım var daha yeni doğum yaptı sadece kahvaltıda iki tane beyaz ekmek yiyo ama sıfır beden abur cuburlar yiyiyoda yumurtlamayı kıskanmak elde değil milet yiyerek zayıflığı kardesim
Benim arkadaşım yıllarca kiloluydu normal doğum yaptı bir ay sonra sıfır beden
Bende çok tembelim. Yaa yavaaaalşş yavaş yaparım işimiAhhh onları ben de ben de kıskanıyorum. Öyle olamadm malsf. Yedimmi alırım. Onlar biraz tez canlı insanlr snrm hani olur ya hop otrr hop kalkar işleri hzlı hzlı yaparlr filan. Ben biraz ağırkanlıyımdr
Evet bu kilolar bzm artk ideal kilolarmz. Bzm amacmz daha fit olmak. Acelem yok 2 ay da sürebilir yeter ki geri gelmesn.Seni takip edeyim bi daha ki haftada ben nornalleşeyim artık kilo bitiyor korumayı öğrenmem gerek
Bende öyleyim oturduğum yerde oturamam batar o koltuk banaAhhh onları ben de ben de kıskanıyorum. Öyle olamadm malsf. Yedimmi alırım. Onlar biraz tez canlı insanlr snrm hani olur ya hop otrr hop kalkar işleri hzlı hzlı yaparlr filan. Ben biraz ağırkanlıyımdr
Benim hep az gitti canım o yüzden artıya hiç dönmediEvet bu kilolar bzm artk ideal kilolarmz. Bzm amacmz daha fit olmak. Acelem yok 2 ay da sürebilir yeter ki geri gelmesn.
Ben de ben dee. Ama senin troidler iyi çalışıyomş demek biraz hızlansan hiç kilo almayacaksn yesen deBende çok tembelim. Yaa yavaaaalşş yavaş yaparım işimi
Annem sanki biri kovalıyor bu ne koştur koştur yaşıyorsun der duramam benBende çok tembelim. Yaa yavaaaalşş yavaş yaparım işimi
Yaa uyucaksın ya ben yine uykusuzHadi ben gidem yatem bari kızlar. Sırtım ağrıdı telefona bakmaktan bee
En güzeli o zaten. Bnmde çok hızlı gitmedi. Yarn eğer düz 59 olursam 2 ayda 5 kilo gitmiş oluyor ortalamaBenim hep az gitti canım o yüzden artıya hiç dönmedi
Valla yattım mı uyurum.Yaa uyucaksın ya ben yine uykusuz
Ay kşke bnde öyle olsam. Ama çok yoruluyorm ya işim bitmiyo napimAnnem sanki biri kovalıyor bu ne koştur koştur yaşıyorsun der duramam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?