Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

En güzeli o zaten. Bnmde çok hızlı gitmedi. Yarn eğer düz 59 olursam 2 ayda 5 kilo gitmiş oluyor ortalama
Hehe benimde haftaya 3 ay olucak 6.5 gitmiş olacak yarın inşallah 58 olursam

Bence de yatlm artk kahsencim sana uyku yavsiyesi ben de işe yarar kendini salla canım misal dizlerini kır yukarı doğru brini ritmik salla. Bisüre sonra uyursun ya da zikir yap uyursn.

Bence de yatlm artk kahsencim sana uyku yavsiyesi ben de işe yarar kendini salla canım misal dizlerini kır yukarı doğru brini ritmik salla. Bisüre sonra uyursun ya da zikir yap uyursn.
Peygamber efendimiz sağ avucuna yatarmış geçen gün okudum sağ avuç uyku için bişey salgılıyormuş

İyi uykular canlar bol eksili mutlu bir güne uyanmak dileğiyle

Peygamber efendimiz sağ avucuna yatarmış geçen gün okudum sağ avuç uyku için bişey salgılıyormuş
Evet bnde biliyorm onu arada onu da yaparm ama elimin kafamn altnda sıkışmasndan rahtsz oluyorm bazen sırtüstü sereserpe yatarm ben

Evet bnde biliyorm onu arada onu da yaparm ama elimin kafamn altnda sıkışmasndan rahtsz oluyorm bazen sırtüstü sereserpe yatarm ben
Benim eşim dağınık yatar ite kaka zor uyurum o yüzden sıkışıyorum öyle sabaha kadar gözlerim açık bakıp duruyorum

Annem sanki biri kovalıyor bu ne koştur koştur yaşıyorsun der duramam ben
bende hic duramıyom sabah 5te kalkıyorum esim geliyo cocuklar 8.5ta çıkıyorlar bir sagaa git bir sola git saat geliyo 9 bucağa evi topla 12buçukta yemeye geliyorlar çarşı pazar market faturalar bütün sorumluluk bende benim gelir yatar kalkar gider evi otel gibi kullanıyo anlıyacağınız çok zor isim aksama kadar adim altıma girmiyo daha sola karıştırmaktan isten güçten

Vardiyalı mı çalışıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…