- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
esim gece çalışıyo sabah5te geliyoHehe hani oluyor ya geceli gündüzlü çalışıyorlar sabah geliyor deyince tüm yük sana biniyor vakti olmayınca diyete yeni başladın sanırım
Hah tamam kujum ama zor ya çocuklar üstünde olur hep yaşları küçükseesim gece çalışıyo sabah5te geliyo
Yok canım kızıma baktım geldim Allah kolaylık versinVardiyalı değil canım evlendiğinden beri öyle aksam 6da ise gidiyo sabah 5geliyo en küçük kizim5yaşında oğlum9 oburkizimda12
Kışın hareketsizlik çok kötü etkiliyor ben kiloların çoğunu yazın vermiştimAlışmışım canım uykum gelmiyo geçen yaz 68dim bu kis aldım kilolari
Umarım kısa sürede ulaşırız amacımıza eşim sıkıldı artıkSağol canim
benim hareketsizlik değilse iştahın çok açıktı bide gece abur cubur ondan aldımKışın hareketsizlik çok kötü etkiliyor ben kiloların çoğunu yazın vermiştim
benim hareketsizlik değilse iştahın çok açıktı bide gece abur cubur ondan aldım
inşallah canım yemek yapiyom.kendime ayrı sofraya oturuyom onların yediğini yemiyom küçük kızım bile etkilenmiş bende sabahları haşlanmış yumurtayı ekmeksiz yiyiyoUmarım kısa sürede ulaşırız amacımıza eşim sıkıldı artık
Aslında ekmek eve hiç girmese ama alışkanlıklardan kolay kopulmuyorinşallah canım yemek yapiyom.kendime ayrı sofraya oturuyom onların yediğini yemiyom küçük kızım bile etkilenmiş bende sabahları haşlanmış yumurtayı ekmeksiz yiyiyo
Sağol canım yas 33girecem mayistakolay değil 16da evlendim lise 2yi okuyordum.Aslında eve almamak mantıklı ama alışkanlık olmuş çocuklarına maşallah canım yazmayı unuttum
günlük a101den 1tanekoy emeği eşimede 1tane beyaz aliyom yetiyo ben yemiyomAslında ekmek eve hiç girmese ama alışkanlıklardan kolay kopulmuyor
Aaa maşallah yıllar olmuş evleneliSağol canım yas 33girecem mayistakolay değil 16da evlendim lise 2yi okuyordum.
aynen ama omur çok cabuk geciyoAaa maşallah yıllar olmuş evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?