Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Normalde yemiyorum canım anca közde salatası olacak ,imam bayıldı falan dokunuyor mideme çok yağ çektiği için

Doğrudur bazı insana gelmez bende dolması hariç nerdeyse bütün yemeklerini yerim ve severim dolmada da anca küçücük olursa canım çok çekerse belki :)

Ayyy kuzum benim. Reglden dolayi meger veremiomsm.ben ayin 7sinde bekliodm.oyzdn gcn hfta kilo vermeyi bkliodm.bu haftadan umutlu deildm.meger reglden dolayi oynamioms kilo:)
Benim de reglim yaklaşıktı inşallah 56 olur reglden sonra ama sen süpersin şuan fiziğin harika olmuştur canım sporşa sıkılaştı

Biz bu sitedeki birligi disarida da yapalim kizlar.hic bir kadini gorunusunden kiyafetinden acikligindan kapaliligindan egitiminden konusmasindan asla ama aala ayristirmayalim. Oncelikle iyi bir insansa yureginde merhamet duygusu varsa gerisi onemli degildir. Ayristirmayalim insanlari.ve hep destek olalim birbirimize. Bilmedgmz birsey varsa karsi trf ogrettgnde alinmayalim. Karsi trf bilmiosa ve ogrenmek istiosa ogretelim.kadin bilinclenirse cocuklari bilinclenir esi bilinclenir.kadinin eli herkese uzanir cnku.herkesn hayatinda bir izi olablr. Oyzdn brbrmze karsi iyi niyetimizi kibarligimizi destegimizi disarida da gosterelim.
Esi aldattiysa guzel degilsindir ondandir demeyin. Esi dovduyse erkektir yapar demeyin. Cozum arayin ve hemcinsinizin ezilmesine izin vermeyin.kadinsin yapcksn ev isi demeyin. Cinsiyetcilik yapmadan brbrmze bu dunyanin esit bir yer oldgnu hatirlatin

***3. Takım 512.Etap***

Kahverengi211: (68,1/68/0,1/%0,15)
Zerosima: (54,2/53,4/0,8/%1,48)
BtRt : (59,8/59,0/0,8/%1,34)
Gencanne68 : ( 81,3/80,8/0,5/%0,62)
Nurumcan94 : (86,9/86,6/0,3/%0,35)
ciwan_annesi : ( 69,6///%)
Kkli_kadin : (69,4/68,7/0,7/%1,01)
Yasnira : (70,8///%)
Kaydasay77 : (69///%)
fahriyeaba : ( 77,1/76,9/0,2/%0,26)
Kahsen : (58,7/58/0,7/%1,19)
Furha63 : (60/59,5/0,5/%0,83)

Sismaniye (73///%)
20_KELEBEK : (61,8/60,5/1,3/%2,10)

3.Takım ortalaması : %

Çevremdeki tüm kadınlar malesef cinsiyetçi erkektir yapar kadındır yapmaz kafası hala malesef ben artık kimseyle takılmıyorum o yüzden kendi halimde takılıyorum fikirlerimi söyleyince çok rahat olduğumu düşünüyorlar rahatlıktan kastım yani erkek ne derse o olmalıymış ben anca böyle konuşurmuşum gibisinden yanii

Süper cnm hadi ver son 2 kg nu mezun edelim seni :)
İnşallah ya hedefime 2 hafta kaldı vermeliyim iki kilo hepinizin sayesinde canlar geçmiş mesajları okudum ama alıntı yapmamışım geti dönüp cevap vereceğim kızlar

İnşallah ya hedefime 2 hafta kaldı vermeliyim iki kilo hepinizin sayesinde canlar geçmiş mesajları okudum ama alıntı yapmamışım geti dönüp cevap vereceğim kızlar

2 haftada eminim verirsin cnm benimde son 3 kg :) ama ben tekrar mezun olamıyorumm bir defa olduğum içinn :)

Canim zaten her kavrami kadinin ustune yukluolar.bnde cevremde kimseyi ayristirmam.ama eger saygili degilse ogrenmeye acik degilse benim ugraslarima ragmen o kafada devam ediyorsa araya mesafe koyuyorm. Bir gun bi arkdsm bana dediki kadinlarn kahkaha atmasi bana tuhaf geliyor. Neden dedm. Bilmem ddi. Peki sen bu dunyada neden varsn ddm.kizla knsuyoruz hala gorusuyoruz.fakat degismiyor malesef.iyi niyetli bir insan o nedenle grsuyorm.fakst hayat goruslerimiz ck zit.
Bn kendi hayatimi tirnaklarimla kaziyarak kurdm. Her yerde tek basima mucadele ettm.bugune kdr bana cinsiyeticlik yapanlarlada tartistm. Olene kdrda boyle bir insan olacagim.
Sende yilma arkadasim.biz boyleyiz. Bana da rht bi insan derler.ama ben mutluyum. Basimda biri bana ne yapmam grktgni solemio.beynim var ve kararimi verip uyguluyorm. Veeeee hepte kendi secimlerimi yasicam. Cnku bu benim hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…