Cansın sen bazen enerjimiz düşüyor kujum biri destek olmalı ki kalkmalıyız bende iyi değildim sayende kujum ama süper sonuç aldın ki çok sevinçliyim mutlu olman beni çok mutlu ediyorCanim benim iyiki varsiniz. Bn gecn hfta diyete küsmstm.snnlede uzun uzun dertlesmistk.tesekkur ederim
Yol arkadaşım kutlarım şükür 59 geldi mi gerisi gelir inşallahGünaydın
Geçen hafta 60.000
Bu hafta 59.500
Çok şükür sonunda 59larida gördüm.
Ayyy kuzum benim. Reglden dolayi meger veremiomsm.ben ayin 7sinde bekliodm.oyzdn gcn hfta kilo vermeyi bkliodm.bu haftadan umutlu deildm.meger reglden dolayi oynamioms kilo:)Cansın sen bazen enerjimiz düşüyor kujum biri destek olmalı ki kalkmalıyız bende iyi değildim sayende kujum ama süper sonuç aldın ki çok sevinçliyim mutlu olman beni çok mutlu ediyor
Lavaboya gittikten snra da degisir o canim. Bide ustundeki sislikte gitsin. Biraz yuru evde.gerci snn ufaklik sni evde kosturuyodur:)Eki Görüntüle 1978691
Canlar wcye gidemedim eğer gidersem tekrar bildirim yaparım karnım kıpır kıpır çünkü kilom - 500
sen 1.69 sun 1 cm in hakkini yemeyelim simdi :)Ayni boydaymisiz biz seninle:)
Bende bu haftadan umutluyum bakim en az 62,5 olmalıyım,150 defa ip atladım geldim. Listeye girersem daha da dikkatli olmam lazım daha çok vermeliyim.Bu haftada çok dikkatliydim aç gezdim resmen ama ne yapalım yavaş veriyorum.Metabolizmam kesinlikle böyle değildi benim en çok buna üzülüyorum hemen verirdim ah kortizonlu ilaçlar
Öğlen kuskus var patlıcan yemeği var ikisinide yemem, ne yapıcam şimdi
Çok teşekkür ederim canım. Sayenizde gördüm inşallah cnm.Yol arkadaşım kutlarım şükür 59 geldi mi gerisi gelir inşallah
Bende bu haftadan umutluyum bakim en az 62,5 olmalıyım,150 defa ip atladım geldim. Listeye girersem daha da dikkatli olmam lazım daha çok vermeliyim.Bu haftada çok dikkatliydim aç gezdim resmen ama ne yapalım yavaş veriyorum.Metabolizmam kesinlikle böyle değildi benim en çok buna üzülüyorum hemen verirdim ah kortizonlu ilaçlar
Öğlen kuskus var patlıcan yemeği var ikisinide yemem, ne yapıcam şimdi
patlican ye canim iste ne guzel :)
Harikayız gurur duyuyorum sizinle.
Patlıcan iyi bir tercih olabilir ama normalde mi yemiyorsun cnm
Pek yemem mideme hemen dokunuyor patlıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?