Bizzz gram grammm vericezzz anlasilann napalimmmm artikk az gitsin ama.geri donmesinGeçen cuma
86.9
Bu cuma
86.6
Fark : 300 gram
300 grama bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi gerçekten ama çok şükür buna da
Olur canım yardımcı oluruz birbirimize20_KELEBEK bu haftaaa bana koclukkk yapmaniii rica ediyorummm cani.mmm
Olur canım yardımcı oluruz birbirimize
Bizzz gram grammm vericezzz anlasilann napalimmmm artikk az gitsin ama.geri donmesin
Geçen cuma
86.9
Bu cuma
86.6
Fark : 300 gram
300 grama bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi gerçekten ama çok şükür buna da
Zerosima fıstığım
@ciwan_annesi izne ayrılmak isteriğini söyledi ama izin hakkı yok yazdım ama bi cevap vermedi uğramadı da eğerki gelmezse kendi isteğiyle ayrıldı yap cnm
Duruma göre B bayandipali alabilirsin çok etkilemiyorsa listeyi çünkü fazla verememiş
Karar sende cnm
Ayni boydaymisiz biz seninle:)Eki Görüntüle 1978687 herseye ragmen :) Gecen hafta 79.2 dum :)
Geldim geldim kızların sohbeti yaradı 10 da kalktım sağolsunlar çok güzel vermişsin kujum çok bi çok sevindim bu moralle gezmeye gitmek harika olacak
Canim benim iyiki varsiniz. Bn gecn hfta diyete küsmstm.snnlede uzun uzun dertlesmistk.tesekkur ederimGeldim geldim kızların sohbeti yaradı 10 da kalktım sağolsunlar çok güzel vermişsin kujum çok bi çok sevindim bu moralle gezmeye gitmek harika olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?