Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hiç kullanmadım yorum yapamıycam cnm

Kızlar şöyle bişey yapalım
Listedeki herkes özelden nosunu göndersin bende vereyim ekstrem bi durumda haberdar edelim böyle olmayacak anlasıldı ben çok üzülüyorum geçen hafta cok ufak bi farkla dereceyi kaybettik bu haftada aynısı olabilir yazık gercekten

Aynen öyle valla bu arada ben listeyi paylaştım yazamadım buraya müşteri gelince :)

chemistry_eng niye listeye alinmiyor? Ortalamayi guzel yukseltirdi
Canim ben burdaki borekci pastaci insanlara kizip gruptan kendi istegimle ayrildim.oyzdn kendi istegnle ayrilinca izne ayrilmayinca geri donusun 6ay snra izin verilio listeye girmene:)

Canim ben burdaki borekci pastaci insanlara kizip gruptan kendi istegimle ayrildim.oyzdn kendi istegnle ayrilinca izne ayrilmayinca geri donusun 6ay snra izin verilio listeye girmene:)

Bende o sıra tam adapte olsam derdim sana ya da izne ayırırdım işte canım benim de hatam var birazcık sankimm

Kızlar benim eliptik bisiklet gelmiş eve kargo şimdi aradı ama ben iş yerindeyim biraz iyileseyim hemen başlamayı düşünüyorum çok mutlu oldum

Hayırlı olsun cnm sende benim gibi ilk aylar düzenli binip sonra bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…