Kızlar bişe sorcam. Eşim getirmiş şu titremeli kemer varya al tak diyo eritir göbeği diye. Dün bi saat taktım. Nasıl terletti ısındı yandı göbek resmen. Ama belime bi zarar verir mi ki diye düşünüyorum.
Bi de kalori yaktırıyor mudur bu.
Hatta spordan sayılır mı
Ne dersiniz cevaplarınızı bekliyorum.
Evet cnmAntibiyotik mi verdi. Allah şifa versin valla.
Kızlar şöyle bişey yapalım
Listedeki herkes özelden nosunu göndersin bende vereyim ekstrem bi durumda haberdar edelim böyle olmayacak anlasıldı ben çok üzülüyorum geçen hafta cok ufak bi farkla dereceyi kaybettik bu haftada aynısı olabilir yazık gercekten
Bende eklerim cnm gelirse şayet
B bayandipali canım listedesin artık :)
Canim ben burdaki borekci pastaci insanlara kizip gruptan kendi istegimle ayrildim.oyzdn kendi istegnle ayrilinca izne ayrilmayinca geri donusun 6ay snra izin verilio listeye girmene:)
bENDE TAM YAZAYIM LİSTEMİ ARTIK HERKES GİBİ :)
Börekçi pastacı mı o da neCanim ben burdaki borekci pastaci insanlara kizip gruptan kendi istegimle ayrildim.oyzdn kendi istegnle ayrilinca izne ayrilmayinca geri donusun 6ay snra izin verilio listeye girmene:)
Canim ben burdaki borekci pastaci insanlara kizip gruptan kendi istegimle ayrildim.oyzdn kendi istegnle ayrilinca izne ayrilmayinca geri donusun 6ay snra izin verilio listeye girmene:)
Börekçi pastacı mı o da ne
Ben kasiyorken menuleri. Pasta borek yiyip menu paylasanlar vardi.bende kizdim ciktim:)Börekçi pastacı mı o da ne
Olsun kuzum nolcak.gonuller bir burada:)Bende o sıra tam adapte olsam derdim sana ya da izne ayırırdım işte canım benim de hatam var birazcık sankimm
Devamlı listelerde börekler çörekler simitler pastalar havada uçuşuyordu :)
Çok fena bir durummuş gerçektenBen kasiyorken menuleri. Pasta borek yiyip menu paylasanlar vardi.bende kizdim ciktim:)
Kızlar benim eliptik bisiklet gelmiş eve kargo şimdi aradı ama ben iş yerindeyim biraz iyileseyim hemen başlamayı düşünüyorum çok mutlu oldum
Kırmızı kart verseydin ya kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?