Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun cnm nşye hayırdır açlıktan mı

İşlerim yoğundu ondan olabilir az önce 1 kuru kayısı ile 1 kuru incir yedim
Açlıkta hissetmiyorum pek ama bilemedim
Akşam çorba içmek istiyorum canım ne kadar olsun porsiyonum ekmeksiz içine şehriye çok az atıcam

Zaten kendisi ayrılmak istediğini pazartesi yazmış cnm kaptanımız aynı gün cvp vermiş kendisinin son aktifliği çarşamba mutlaka görmüştür keşke cvp verseydi

Kızlar ben pazartesi yazdıktan sonra baktim.etikelerde yoktum hatta acaba kaptan görmwdimi dedim. Bi kaç gün kızım rahatsızdı halende tam iyileşmedi ben dikkat edemedoğim için kimsenin hakkı yemek istemedim listeye girmek isteyenlere engel olmamak için hemde grup ortalamasını kötü etkilememk ićin.

Zerosima ismi lazim degill bir zamn grubun birinin kaptani menu paylasirdi sabah 2 pogaca ogle pizza birde kaptan buuu haftada 4 kilo alip butun emegimizi cope atardi bende laf edince gruptan atimistimmmm cooookkk zaman once yasanan bir durumdu buuu yaniii sizi cok iyi anliyorumm

Ben genelde 2 2,5 kepçe yiyorum tek yiyeceksemm

Yok ben listede olmadığım halde burda menüler paylaşıp adapte etmeye çalışıyordum cnm sadece yiyip içenlere kızamıyordum

Haksizlik oluyor.ben clstgm halde aksam deli gibi spor yapar yediklerime dikkat ederdm. Snra bunu soledm die alinan oldu. Snra bnde ciktm:)

Kızlar gerçekten.kusura bakmayın bi karışiklık yarattım.sanırım bu ara kızım rahatsızdı eşimde şehir dışına çıktı 2 gün yoktu kötü bi hafta geçirdim kızım şimdi daha iyi çok şükür ayrılmak istememim.sebebi dikkat edemediğim içinde grubu etkilememekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…