- 2 Mart 2017
- 689
- 1.222
- 63
- 39
Olur canim insanlik hali cocugumuz hastayk3n giremememiz normal Allah sifa versinnKızlar gerçekten.kusura bakmayın bi karışiklık yarattım.sanırım bu ara kızım rahatsızdı eşimde şehir dışına çıktı 2 gün yoktu kötü bi hafta geçirdim kızım şimdi daha iyi çok şükür ayrılmak istememim.sebebi dikkat edemediğim içinde grubu etkilememekti.
Benim nir arkadasim kendine nohut kurufasuye kirmizi mercimek azar azar karistirir birazda tavuk kiymasi koyar pisorirdi sabah ogle icerdi cok zayiflardi bunlaCorbada kaloridir gencler tikkat tikkat:)
Masallah o corba degil bildgn yemek olmus canim:)Benim nir arkadasim kendine nohut kurufasuye kirmizi mercimek azar azar karistirir birazda tavuk kiymasi koyar pisorirdi sabah ogle icerdi cok zayiflardi bunla
Lutfen snde kusura bakma.bnde seni onemsemedn ve kurallari dinlemeden ciktin die dusundum.hakkina girdim.lutfen affet. Ozur dilerimKızlar gerçekten.kusura bakmayın bi karışiklık yarattım.sanırım bu ara kızım rahatsızdı eşimde şehir dışına çıktı 2 gün yoktu kötü bi hafta geçirdim kızım şimdi daha iyi çok şükür ayrılmak istememim.sebebi dikkat edemediğim içinde grubu etkilememekti.
Lutfen snde kusura bakma.bnde seni onemsemedn ve kurallari dinlemeden ciktin die dusundum.hakkina girdim.lutfen affet. Ozur dilerim
Gecmis olsun buarada. Allah sifa versin canim.Canım estafurullah ne affetmesi haklısın bi çaba sarfediyosun karşılığını bekliyorsun
yeni gördüm canım çok özür dilerim mesajı artıp çıkmıştım telefonun azizliği ne uğramışım tekrar çok özür diliyorum nasıl yazılmışsa allah uzun omur sağlık sahat versin bağışlasın cocuklarini inşallah canimallah bağışlamasın canım
yok canimTurkiyede var mi bu caydan? Kabizliga birebir :)Eki Görüntüle 1978754
Allah seni yanlışlıkla olduğunu bildik canım ne özürü ÷)Gorusur
yeni gördüm canım çok özür dilerim mesajı artıp çıkmıştım telefonun azizliği ne uğramışım tekrar çok özür diliyorum nasıl yazılmışsa allah uzun omur sağlık sahat versin bağışlasın cocuklarini inşallah canim
Canım kayısılı doğadan form almış eşim form çay alır mısın demiştim o olur muyok canim
Gerçekten uzgunum canım az önce eve geldim geçmişi okuyayim dedim bide ne göreyim sok oldum hayla üzüntüsünü yaşıyorum nasıl öyle yazılmış tövbe estafurullah çok üzgünüm tekrar söylüyorum telefonun azizliği=) kızz
aynen o canımCanım kayısılı doğadan form almış eşim form çay alır mısın demiştim o olur mu
Ayy yapma lütfen önemli olan niyetGerçekten uzgunum canım az önce eve geldim geçmişi okuyayim dedim bide ne göreyim sok oldum hayla üzüntüsünü yaşıyorum nasıl öyle yazılmış tövbe estafurullah çok üzgünüm tekrar söylüyorum telefonun azizliği
İki tane koyacağım bir bardağa dimi yarın 57 kiloyum artıkaynen o canım
Afiyet olsun canım ben yemeği yarım saat önce yedim biraz sonra içeyim diye düşündümSimdi demledim bende iciyordumEki Görüntüle 1978897
Ya öylemi bende mi 3.2 vermisim.@Furha63 diyet yoldaşım aynı gün başlamıştık ikimizde geldimizden beri 3.2 kg vermişiz dengeli gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?