Güzel menü canım afiyet olsun
Suyu arttırmaya çalış canım büyük etkisi olacak
Bende bilmiyorum ki detoksları okudum zaten iki öğün yiyorum tek kesebileceğim ekmek kaldı =)
Ekmeğim iki dilim kaldı onu yiyip cumaya kadar almıyım en iyisi deniyimZaten ekmeği kesince otomatik gidiyor kilolar bende öyle en azından :)
Ekmeğim iki dilim kaldı onu yiyip cumaya kadar almıyım en iyisi deniyim
Gunaydin kizlar.
Su an -800 gr insallah artmaz iner cumaya kadar.
Ahh keşke deneyeceğimValla ekmek yemeden de doyuyor insan olmayınca aramıyor :)
hayırlısı olsun canım kısmet yarında tutabilirsinAllah kabul etsin canım ben yine dişçiye gideceğim aslında çok iyi olacaktı oruç =(
Ahh keşke deneyeceğim
Ne guzel tatil yptm gezdm dolastm. Simdi isteyim. Clsmasam asiri sklyrm. Clssamda evi ozluyorm. Herkes benim giibi mi. Evde duruncada vakit geciremiyorm cidden. Bugnde ck uykum var.yorgnlgm anca ckti
Ben de calisirken evi ozluyordum simdi de 2 senedir evdeyim calismayi ozluyorum.Ne guzel tatil yptm gezdm dolastm. Simdi isteyim. Clsmasam asiri sklyrm. Clssamda evi ozluyorm. Herkes benim giibi mi. Evde duruncada vakit geciremiyorm cidden. Bugnde ck uykum var.yorgnlgm anca ckti
Aynı durumdayım bende. Evimi özlüyorum.Evde vakit geçirmek güzel ancak Çalışmayınca kendimi verimsiz hissediyorum. Kızımı da çok özlüyorum. Çalışmayı seviyorum. Hiç kendimi ev kadını olarak hayal etmedim. Eminim ki bir kaç ay sonra ev kadınlığından istifa ederdim :)Ne guzel tatil yptm gezdm dolastm. Simdi isteyim. Clsmasam asiri sklyrm. Clssamda evi ozluyorm. Herkes benim giibi mi. Evde duruncada vakit geciremiyorm cidden. Bugnde ck uykum var.yorgnlgm anca ckti
Aynen. Bnde oyleyim. Isten istifa ettgmde. Brz evde duruyum ddm. Rht duramadim evde. Yuksek lisansimi bitirdim. Yds ve kpss clstm. Ve bi gunde şoyle yatiyim demedm. Hep hareket. Hep bi ugras. Snra sinavlar fln bitti.yaz basladi. In bahceye havuza fln giremesende bi dolan yani. Yok yani is aradim. Duramadm yerimde. Ck mutsuz oldm evde duruncada.Aynı durumdayım bende. Evimi özlüyorum.Evde vakit geçirmek güzel ancak Çalışmayınca kendimi verimsiz hissediyorum. Kızımı da çok özlüyorum. Çalışmayı seviyorum. Hiç kendimi ev kadını olarak hayal etmedim. Eminim ki bir kaç ay sonra ev kadınlığından istifa ederdim :)
ben evcimenim ya seviyorum evi 2 yildir evdeyim artik hic istemiyorum calismakAynen. Bnde oyleyim. Isten istifa ettgmde. Brz evde duruyum ddm. Rht duramadim evde. Yuksek lisansimi bitirdim. Yds ve kpss clstm. Ve bi gunde şoyle yatiyim demedm. Hep hareket. Hep bi ugras. Snra sinavlar fln bitti.yaz basladi. In bahceye havuza fln giremesende bi dolan yani. Yok yani is aradim. Duramadm yerimde. Ck mutsuz oldm evde duruncada.
Bende evi seven bir insanim.ama okdr okuyup ettikten snra napiyorm bn evde dio insan.ailem surekli bana calisan bir kadin olmalisin bir isin bir maasin olmali.ilerde emekli oldgnda rht edersin. Hep boyle asiladigi icinde evde durunca kendimi kotu hissettm.ben evcimenim ya seviyorum evi 2 yildir evdeyim artik hic istemiyorum calismak
Benim eşimde aynı kesinlikle karışmaz 3 yaşında kızım var ama çalışyıroumBende evi seven bir insanim.ama okdr okuyup ettikten snra napiyorm bn evde dio insan.ailem surekli bana calisan bir kadin olmalisin bir isin bir maasin olmali.ilerde emekli oldgnda rht edersin. Hep boyle asiladigi icinde evde durunca kendimi kotu hissettm.
Cocugum oldgnda ne hissederm ne yaparm blmiyorm. 2yasina gtrdktn snra donmeyi planliyorm.yada yasal izin bitince donerm diyorm. Ama tabi o zmnki psikolojiyi bilemem.
Esim hayatta karismaz.istersen clsma istersen calis der. Hani insan bir baski yapar. Calis calis die.yada calisma die.hahaha:)
Sen nasil kendini mutlu hissediosan onu yap dio. Bende clsirken mutlu oluyorm.ama bazende evi asiri ozluyorm.sanirim bugn uykusuzum:))
Allah izin verirse bende clsmayi dusunuyorm hep. Ama eger tatilden geldimse uykum varsa o gun isi birakmak istiyorm:)Benim eşimde aynı kesinlikle karışmaz 3 yaşında kızım var ama çalışyıroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?