Evet oruç tutucam üç gün karar verdim. Bu sevaplar kaçmaz
Sahurda yumurta haşlarım yeşillikle yerim. İftara Allah Kerim.
Spor yapamıycam sanırım. Bi tek çocuğu almaya gidiyorum o olur mecbur. Benim diyet Pazartesi'ye kaldı artık ;(
kızlar günaydıııın. gezdim gördüm geldim.
ve çok yorgunum. insan yiyerek mutlu olmuyomuş.özgür olduğum haftasonu anladım bunu.
hep deniz ürünleri yedim.yanına bol kalorili içecekler içtim. fakat şişkinlikten başka birşey olmadı. otel kahvaltısında da yedim ama eskisi gibi hakkını veremedim.çünkü şişiyorum hemen :)))
en güzeli fotoğraflarda boyumun uzun olduğunu ilk defa fark ettim. okdr güzel duruo ki. bu ben miyim ddm. gayet zayıflamışım ya :)) ve bunu herkes söyledi. çok çok mutluyum.
yolculuğun sonunda tartılmamak gerekio.şişlikten dolayı doğru bir ölçüm olmuyor. o nedenle gerçekçi değil elbette bu ama.sabah 70kilo dedi tartı. sanırım 2 3 güne kendine gelir vücudum.
65i inşallah bu ayın sonunda ulaşırım. fakat ben sanırım galiba 60 olmak istiyorummm. güncelleyebiliyor muyuz?Zerosima
PAZAR MENÜ SABAH:11,00
1 DİLİM EKMEK
1 YUMURTA DOMATESLİ
4 ZEYTİN
1 KARE BİTTER
SAAT 4:00
2 TABAK CİĞER SOTE
1BARDAK AYRAN
2 KARE BİTTER
GECE
1 BARDAK SÜT İÇTİM,ACIKTIM YEMEDİM BİŞİ
200 İP ATLAMA
SAAT 12 DEN AKŞAM 8 E KADAR TEMİZLİK NE KADAR CAM KAPI VARSA SİLİNDİ KOLTUKLAR ÇEKİLDİ
hAFTAYA MUTFAK VE BANYOLAR KALDI VEE SONRA BAHAR TEMİZLİĞİM BİTER
SABAH TAM 63-500 GR GELDİM. HALBUKİ BİTTER YÜZÜNDEN EKSİ KİLO BEKLEMİYORDUM AMA ÇOK İŞ YAPTIM
Bende kilo bildirimi yapayim.
Cuma 80.8 tim.
Bugun 80.4
-4 gr.
7li rakamlara az kaldi. İnsallah cumaya görürüm
Gunaydin kizlar cuma 78.6 dum bu sabah 77.3 geldim
Hadiii biz bunu yapabiliriz daha önce yaptık vee bildiğimiz birşeyi daha iyi yapmaya çalışacağız =)Bu hafta birbirimizi desteklesek mi az kaldı hedef kilolarımıza :)
Merhaba kızlar dün menümü yazamadım şimdi yazayım.
Dün sabah 10.30
Yeşil mercimek çorbası
Ara türk kahvesi
Akşam
1 tabak kurufasülye
1dilim su böreği
Salata
2 bardak ayran
Su 2.5 lt
Bende 59.5 geldim cumaya göre +0.5 kg neyse birsonraki cumaya eksi olur o inşallah.
Ben de şaşkınım nasıl yemedim. İftara 29 saat bişey yememiş olucam inşallah kötü olmam.
Bu Türkcell beni sinir ediyo yaa salla kazandan geçen hafta konuşma verdiği yetmezmiş gibi şimdi de günlük 1gb verdi. O ne öyle yaa sadaka verir gibi haftalık aylık verse 5-10 verse ya eskisi gibi. Eskiden kıymetini bilmedim tabi Wi-Fim varken 10 gb veriyodu. Şimdi muhtacım diye 1 veriyo kesin gıcık hıh
Tabi soluğu burda aldım
Yalnız saat 12'yi geçiyor ve ben niye yataktayım acaba. Çocuğu almaya çıkıcam koşucam yine
Ah bu ben saatinde çıksam da yavaş gitsem olmuyo sanki. İlla tempo illa maraton
Hadiii biz bunu yapabiliriz daha önce yaptık vee bildiğimiz birşeyi daha iyi yapmaya çalışacağız =)
Bende bilmiyorum ki detoksları okudum zaten iki öğün yiyorum tek kesebileceğim ekmek kaldı =)Biliyoruz da işte sorun nasıl bir yolu izleyeceğizz :)
Güzel menü canım afiyet olsunCumartesi menüm,
Saat 10,30
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Saat 13,00
1 kupa sade nescafe
Saat 20,30
3 ince ince dikdörtgen kesilmiş tavuklu pide
1 büyük bardak ayran
1,5 saat yürüyüş
1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?