Ama sen harika görünüyorsun canım maşallahEki Görüntüle 1982385
kizlar bu gecen seneki halim ozamanlar 3. takima katilip 20 kg vermistim 79 kg olanda iki hafta olmadi daha. simdiki halim 2.4 kg eksik :)
Ama sen harika görünüyorsun canım maşallah
Canım sana haksızlık etmişim ilk geldiğin hızlı kilo vermen sağlıksız beslenmeden mi diye sormuştum takip ettim beslenmen harika ve güzel kilo veriyorsun demek ki metabolizman hızlıymış çok kısa sürede 5 li rakamlarda görürüz seni canımmersi kuzum biraz daha vereyim daha guzel olacak insallah
Ne kadar süre izin alabiliyorum kujum
Canım sana haksızlık etmişim ilk geldiğin hızlı kilo vermen sağlıksız beslenmeden mi diye sormuştum takip ettim beslenmen harika ve güzel kilo veriyorsun demek ki metabolizman hızlıymış çok kısa sürede 5 li rakamlarda görürüz seni canım
Bir ay sonra 6 lı rakamlar ı ortalarsın canımaa hizlimi kilo verdigimi dusunuyosun :)
canim bende odem cok birde emziriyorum ya gidiyor patir patir kilolar :) 5li rakamlari en son ortaokuldayken gormustumhele bir 70 olayim bakicam gerisine :)
ay insallah hayali bile guzelll :))Bir ay sonra 6 lı rakamlar ı ortalarsın canım
Napsam ben gelsem bile 57.3 le gelemem ki kujum liste dışı gelebiliyor muyum peki şimdi ben mezun olamıyorumm dimi =( 61.2 ile başladım gruba şuan 57.3En az 2 hafta alabiliyorsun cnm
Olacak olacak bebek kaç aylık canım ahh ben emzirirken dikkat etmemiştim ona yanarım bi dahakine akıllandım amaay insallah hayali bile guzelll :))
MasallahEki Görüntüle 1982385
kizlar bu gecen seneki halim ozamanlar 3. takima katilip 20 kg vermistim 79 kg olanda iki hafta olmadi daha. simdiki halim 2.4 kg eksik :)
oglum 1 yas 4 bucuk aylik emzirmek gercekten buyuk nimet zamani iyi degerlendirmem lazim :)Olacak olacak bebek kaç aylık canım ahh ben emzirirken dikkat etmemiştim ona yanarım bi dahakine akıllandım ama
Benim ailemde de öyle canım ama eşim bi garip anlamıyorum onuCanım okudum tüm mesajlarını bazı insanlar duygularını dizginleyemiyor nasıl çok seviyorsa öyle de çok nefret ediyor hakaret ediyor çok seven insanlar bana hep bunaltıcı gelmiştir bilirim ki nefreti de bu kadar yoğun olur o insandan hemen kaçarım hayatımda ki herkesle eşimle dahi bir sınırım vardır herkesin kendine özel düşünceleri ve hayatı vardır hepimiz bireyiz kıyafetlerimize arkadaşlarımıza eşyalarımıza saygı duymak zorundayız ven çocuğumun bile 2 yaşında olmasına rağmen onayını almadan hiç bişey yapmıyorum giymek istemediğini giydirmiyor yemek istemediği yedirmiyor gitmek istemediği yere götürmüyorum o bir birey ve kendi kararlarını alma hakkına sahip
oy kuzumm benim o senin gozlerinin guzeligiMasallah
Cok guzel bir kadin goruyorm:)
evet taze olcakHer gece taze hazırlıyorsun dimi kujum bu bayağı eder yaa iki bardak falan çıkar
Heyt cancan bu ya. Azimli kadinin simgesi olcak:) kuzu moraller nasil.naptin doktor islerinievet taze olcak
GecenHafta 69.9
Bu hafta 69.7
Gicikkkkkk oluyorummmmmmmm vucuduma ama pessss etmiycemmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?