Eki Görüntüle 1982385
kizlar bu gecen seneki halim ozamanlar 3. takima katilip 20 kg vermistim 79 kg olanda iki hafta olmadi daha. simdiki halim 2.4 kg eksik :)
aa hizlimi kilo verdigimi dusunuyosun :)
canim bende odem cok birde emziriyorum ya gidiyor patir patir kilolar :) 5li rakamlari en son ortaokuldayken gormustumhele bir 70 olayim bakicam gerisine :)
Napsam ben gelsem bile 57.3 le gelemem ki kujum liste dışı gelebiliyor muyum peki şimdi ben mezun olamıyorumm dimi =( 61.2 ile başladım gruba şuan 57.3
Bn mezun olabilio muyum cancan ya:)Tabi cnm gelebiliyorsun istersen izne ayıralım liste dışı takıl biraz ne dersinn :)
Mezuniyete baktım 57 olsan oluyordu canımm
Emzirme bitene kadar sen bebek gibi olacaksın kujumoglum 1 yas 4 bucuk aylik emzirmek gercekten buyuk nimet zamani iyi degerlendirmem lazim :)
Ama mezun olup gruba bi çok güzel şry yazacaktım =)Tabi cnm gelebiliyorsun istersen izne ayıralım liste dışı takıl biraz ne dersinn :)
Mezuniyete baktım 57 olsan oluyordu canımm
Sigortaya gittim adam bakmadan diş doktoruna git dedi. Yaa dedim ki damakta bu dişçim 20'lik diş köklerimin olmadığını çok şanslı olduğumu söyledi hatta. Dişle ilgili değil dedim lütfetti baktı dokununca da çok acıttı.Heyt cancan bu ya. Azimli kadinin simgesi olcak:) kuzu moraller nasil.naptin doktor islerini
Ama mezun olup gruba bi çok güzel şry yazacaktım =)
Bn mezun olabilio muyum cancan ya:)
Öldürecek bu devlet doktorları beni ne kadar ilgisizler rahatça yiyip içebiliyorlar mı acaba kazandıklarınıSigortaya gittim adam bakmadan diş doktoruna git dedi. Yaa dedim ki damakta bu dişçim 20'lik diş köklerimin olmadığını çok şanslı olduğumu söyledi hatta. Dişle ilgili değil dedim lütfetti baktı dokununca da çok acıttı.bişey anlamadım indi şimdi bazen şişiyo iniyo dedim. Şişince gel dedi
Bn mezun olabilio muyum cancan ya:)
Yani bir ilac bir test yapmadilar mi.dis doktorunada git canim olmazsa. Gecmis olsun kuzum.Sigortaya gittim adam bakmadan diş doktoruna git dedi. Yaa dedim ki damakta bu dişçim 20'lik diş köklerimin olmadığını çok şanslı olduğumu söyledi hatta. Dişle ilgili değil dedim lütfetti baktı dokununca da çok acıttı.bişey anlamadım indi şimdi bazen şişiyo iniyo dedim. Şişince gel dedi
Kuju wcye gidebilsek ikimizde bugün mezunduk =)67,6 ile mezun olabiliyorsun canım :)
Hahahaha. 200gram kiyma alsam kofte zor cikar 4kisilik aileye. Ama bak 200gramla mezun olamiyorm:)))67,6 ile mezun olabiliyorsun canım :)
Bugn bi karnim agridi.ay nsl mutlu oldm.ama yine tik yok:))))Kuju wcye gidebilsek ikimizde bugün mezunduk =)
Kuju wcye gidebilsek ikimizde bugün mezunduk =)
Bugn bi karnim agridi.ay nsl mutlu oldm.ama yine tik yok:))))
Bir wc nelere sebep oluyor:)
Hahahaha. 200gram kiyma alsam kofte zor cikar 4kisilik aileye. Ama bak 200gramla mezun olamiyorm:)))
Hahahaha. 200gram kiyma alsam kofte zor cikar 4kisilik aileye. Ama bak 200gramla mezun olamiyorm:)))
Kuju form çay da içtim akşam ben daha yapacak bir şeyim yok heheBugn bi karnim agridi.ay nsl mutlu oldm.ama yine tik yok:))))
Bir wc nelere sebep oluyor:)
Doğru bak bi paket margarin kaldı onu da eriteyimO zaman 200 grmı köfte değil vücudundaki 1 paket margarin gibi gör zorla ve at o yağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?