Canım şu hayatta şunu iyi öğrendim istisnalar vardr elbette ama 1 eşinden boşanmış erkekten uzak dur 2 geç yaşına kadar evlenmemiş erkekten uzak dur.Evet canım boşanmış ha dedim o kötüydü bende mi kötüyüm adamın her dediğini yapıyorum yok etek elbise yasak tamam giyinmiyorum ilgi yok değer yok üstüne bide hakaret var bi yere kadar çekebilirim ben ömrümü böyle çürütmek istemiyorum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum
Harikasın kujum süper süperKızlar üç gece yaptığım maydanoz kürü sonucunu yazıyorum
Bel: 83-77
Göbek: 97-94
Popo: 105-103
Göğüs:94-91
Müthiş bişey ve sadece üç gece de oldu kendimi çokkk iyi hissediyorum
Bende iki gündür wcye girmiyorum yine gitsem iyi bir kg çıkardı belkibugün de niyetliyim bekunis habini doktora yazdırdım gün aksam bitane attım bekliyorum karnımda guruldamalar var
Form çayını içtim fayda etmedi
Canım sen ekmeği azaltYa kizlarrr bennn niye veremiyorummmm
Kahvaltı yapınca daha iyi oldum kujum temizlik yapıyorum enerji geldi yemek yiyince evi temizledim kızım uyursa duş alacağım mutluyum ama 56 olmadı geneKuzum ck guzel 700gram. Basin nsl oldu
Geçen yaptığımda fark etmemişti canımCanm 700 gr az değil ideal kilona yaklaşmşken gayet iyi. Ama normal yeme düzenine geçince+1 de ona. Çünkü hurma diyetinden ötürü bağırsaklar filan boş. Ödem de yok. Şimdi onlar yerine gelince 1 kilo farkeder.
Her gece taze hazırlıyorsun dimi kujum bu bayağı eder yaa iki bardak falan çıkarben kabızlık zamanında ayda bir en fazla iki kez içiyorum ama akşam iki tane doktor öyle demişti.
Bi bağ maydanoz bi büyük salatalık bi tatlı kaşığı taze zencefil rendesi bir limon suyu yarım bardak su blendır dan geç lapa gibi sulu oluyo. İçiyorum üç gece sadece.
Ben şahsen sevindim. Senin adına hakkında hayırlısı canım.
Valla ölçülerin süper canm tam bir çıtır :)Eki Görüntüle 1982376
İncelmeye devam =) yaşasın spor
Harikasin ya manken mi olacan basimizaEki Görüntüle 1982376
İncelmeye devam =) yaşasın spor
Bende hata kuzum sakat eşek ile yol gidilmemiş ben seviyorum dedim inandım evlendim iyi halt ettimCanım şu hayatta şunu iyi öğrendim istisnalar vardr elbette ama 1 eşinden boşanmış erkekten uzak dur 2 geç yaşına kadar evlenmemiş erkekten uzak dur.
Ne kadar süre izin alabiliyorum kujumMezun olursan da ilk 6 ay listeye dönemezsin istersen mezun yerine izne ayıralım aynı kilo ile dönersen 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun hem sana da değişiklik olur
Ben diyet değilde spor yapayım en iyisi =)Valla ölçülerin süper canm tam bir çıtır :)
Popom her zamanki gibi vücuduma göre kocaman duruyor herşey gider koca popom benimleHarikasin ya manken mi olacan basimiza
Evet kujum azda olsa sürekli yap bak ben sadece 1 mil leslie ve ip atlıyordum son bir aydır basen hareketleri de ekledim inanılmaz bir değişim oldu toplam yarım saatimi alıyorBen artık düzenli spora başlasam çok iyi olacak. Zayıfladktan sonra şekillendirme zamanı başlasın
Bir cok unlu de oyle sekli iyiyse popo iyidir bosverNe kadar süre izin alabiliyorum kujum
Ben diyet değilde spor yapayım en iyisi =)
Popom her zamanki gibi vücuduma göre kocaman duruyor herşey gider koca popom benimle
Canim ben ne yaparsam yapayım yaranamıyorum eşime evlendim 2 hafta sonra ise başladım. Aldığım maaşı ona veriyorum evi temizliyorum yemek yapıyorum çocuğuna bakıyorum her şeye yetişmeye çalışıyorum ama kocam bu fedakarlıkları mi görmüyor hala beni başkalarına şikayet ediyor azarlıyor ters konuşuyor ben hiç misim muamelesi yapıyor kendi suçunun sorumlusu olarak bile beni görüyor en son beni kendi ablama şikayet etmiş zaten bizimkiler beni vermek istemedi ben istediğim için kabul ettiler ne hakkı var beni aileme şikayet etmeye ailem de bana eziyet ediyor diye toplanıp gelecekler bende onlarla birlikte geri izmire dönmeyi düşünüyorum. Bi erkek karısına der mi o parayi kimlerle kazandığını bilmiyorum diye eşim bana bunu bile söyledi ben hala çalışıp parayı ona veriyorum hazır çocuğum yokken bitsin en iyisi bu eziyetler haketmiyorum
Aynen öyle kuzum sana gerçekten çok değer veren biriyle evlen tanımadan evlenme en ufak bi yanlış kelimesini mi duydun bırak gitsin ben 3 sene bu adamla sevgiliydim 16 aydır evliyim o 3 sene üstüme düşen insan şimdi bana bunları yapiyorOha nasıl bir cümledir yaa
Eskiye göre daha derli toplu sıkılaştı canım şükür bu günlere 44 bedenden geldimBir cok unlu de oyle sekli iyiyse popo iyidir bosver
Aynen öyle kuzum sana gerçekten çok değer veren biriyle evlen tanımadan evlenme en ufak bi yanlış kelimesini mi duydun bırak gitsin ben 3 sene bu adamla sevgiliydim 16 aydır evliyim o 3 sene üstüme düşen insan şimdi bana bunları yapiyor
Aynen öyle kuzum sana gerçekten çok değer veren biriyle evlen tanımadan evlenme en ufak bi yanlış kelimesini mi duydun bırak gitsin ben 3 sene bu adamla sevgiliydim 16 aydır evliyim o 3 sene üstüme düşen insan şimdi bana bunları yapiyor
Canım okudum tüm mesajlarını bazı insanlar duygularını dizginleyemiyor nasıl çok seviyorsa öyle de çok nefret ediyor hakaret ediyor çok seven insanlar bana hep bunaltıcı gelmiştir bilirim ki nefreti de bu kadar yoğun olur o insandan hemen kaçarım hayatımda ki herkesle eşimle dahi bir sınırım vardır herkesin kendine özel düşünceleri ve hayatı vardır hepimiz bireyiz kıyafetlerimize arkadaşlarımıza eşyalarımıza saygı duymak zorundayız ven çocuğumun bile 2 yaşında olmasına rağmen onayını almadan hiç bişey yapmıyorum giymek istemediğini giydirmiyor yemek istemediği yedirmiyor gitmek istemediği yere götürmüyorum o bir birey ve kendi kararlarını alma hakkına sahipAynen öyle kuzum sana gerçekten çok değer veren biriyle evlen tanımadan evlenme en ufak bi yanlış kelimesini mi duydun bırak gitsin ben 3 sene bu adamla sevgiliydim 16 aydır evliyim o 3 sene üstüme düşen insan şimdi bana bunları yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?