Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım şu hayatta şunu iyi öğrendim istisnalar vardr elbette ama 1 eşinden boşanmış erkekten uzak dur 2 geç yaşına kadar evlenmemiş erkekten uzak dur.

Kızlar üç gece yaptığım maydanoz kürü sonucunu yazıyorum
Bel: 83-77
Göbek: 97-94
Popo: 105-103
Göğüs:94-91
Müthiş bişey ve sadece üç gece de oldu kendimi çokkk iyi hissediyorum
Harikasın kujum süper süper

bugün de niyetliyim bekunis habini doktora yazdırdım gün aksam bitane attım bekliyorum karnımda guruldamalar var
Form çayını içtim fayda etmedi
Bende iki gündür wcye girmiyorum yine gitsem iyi bir kg çıkardı belki

Ya kizlarrr bennn niye veremiyorummmm
Canım sen ekmeği azalt
Meyveyi tamamen kes bence fazla yiyosn muz filan kalorili şekerli
Leblebiyi de bırak onun yerine kavrulmamş ceviz fındık filan ye.
Kahvaltını sağlam yap
Yemeğini de sağlıklı yemeklerden ye. Bu hafta da öyle dene bakalm farkdck mi

Geçen yaptığımda fark etmemişti canım

Her gece taze hazırlıyorsun dimi kujum bu bayağı eder yaa iki bardak falan çıkar

Ben artık düzenli spora başlasam çok iyi olacak. Zayıfladktan sonra şekillendirme zamanı başlasın

Canım şu hayatta şunu iyi öğrendim istisnalar vardr elbette ama 1 eşinden boşanmış erkekten uzak dur 2 geç yaşına kadar evlenmemiş erkekten uzak dur.
Bende hata kuzum sakat eşek ile yol gidilmemiş ben seviyorum dedim inandım evlendim iyi halt ettim

Mezun olursan da ilk 6 ay listeye dönemezsin istersen mezun yerine izne ayıralım aynı kilo ile dönersen 2 hafta sonra listeye girebiliyorsun hem sana da değişiklik olur
Ne kadar süre izin alabiliyorum kujum

Valla ölçülerin süper canm tam bir çıtır :)
Ben diyet değilde spor yapayım en iyisi =)

Harikasin ya manken mi olacan basimiza
Popom her zamanki gibi vücuduma göre kocaman duruyor herşey gider koca popom benimle

Ben artık düzenli spora başlasam çok iyi olacak. Zayıfladktan sonra şekillendirme zamanı başlasın
Evet kujum azda olsa sürekli yap bak ben sadece 1 mil leslie ve ip atlıyordum son bir aydır basen hareketleri de ekledim inanılmaz bir değişim oldu toplam yarım saatimi alıyor

Oha nasıl bir cümledir yaa

Oha nasıl bir cümledir yaa
Aynen öyle kuzum sana gerçekten çok değer veren biriyle evlen tanımadan evlenme en ufak bi yanlış kelimesini mi duydun bırak gitsin ben 3 sene bu adamla sevgiliydim 16 aydır evliyim o 3 sene üstüme düşen insan şimdi bana bunları yapiyor

Allah ıslah etsinn cnm

Canım okudum tüm mesajlarını bazı insanlar duygularını dizginleyemiyor nasıl çok seviyorsa öyle de çok nefret ediyor hakaret ediyor çok seven insanlar bana hep bunaltıcı gelmiştir bilirim ki nefreti de bu kadar yoğun olur o insandan hemen kaçarım hayatımda ki herkesle eşimle dahi bir sınırım vardır herkesin kendine özel düşünceleri ve hayatı vardır hepimiz bireyiz kıyafetlerimize arkadaşlarımıza eşyalarımıza saygı duymak zorundayız ven çocuğumun bile 2 yaşında olmasına rağmen onayını almadan hiç bişey yapmıyorum giymek istemediğini giydirmiyor yemek istemediği yedirmiyor gitmek istemediği yere götürmüyorum o bir birey ve kendi kararlarını alma hakkına sahip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…