Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar üç gece yaptığım maydanoz kürü sonucunu yazıyorum
Bel: 83-77
Göbek: 97-94
Popo: 105-103
Göğüs:94-91
Müthiş bişey ve sadece üç gece de oldu kendimi çokkk iyi hissediyorum
Tarifini verir misn canim

Canim bende üniversite mezunuyum. Eşimin çocuğuna çok düşkünüm bi yani eksik kalmasın diye elimden geleni yapıyorum sözleri çok ağrıma gidiyor. Ailemden görmediğim şeyleri ondan görmek canımı sıkıyor o nasıl olsa ailesini ezdi benimle evlendi gitmez diye düşünüyor ama mutsuzsam her şekilde giderim bu zamana kadar yanımda o yoktu üniversite okurken bile tek yaşadım kendime laf söyletmedim o nasıl bana kalkıp ta laf söyleyebilir ben ondan habersiz bir yere gitmiyorum işten eve evden işe Evde de hiç oturmuyorum çok yoruluyorum ama yorgunluğumdan bile anlamıyor istiyor ki ben onun her şeyine katlanayim. Laflarına hirpalamalarina biraz bensiz kalsınlar kibritle Arıcak o beni ama dönmem huylu huyundan vazgeçmez çok seviyorum ama değişmesi lazım değişmiyor her geçen gün daha abartıyor bakalım bizimkilerin geleceğinden haberi yok ay sonunda bi pazar gelecekler

Esin cok iyi yapmis. Cidden deger bilmeyenle yasamaya gerek yok. O nasil bir laf ya.kendine sahip cikamiosndur. Ay Allahim yardim et yani. Boyle insanlar niye evlenir bilmiyorm.cocugunun huysuz oldgni kadir kiymet bilmedgni gorup baska bir insaninda hayatini mahvetmesine izin vermesin aileler.
Gorumcenin ailesi varmis arkasinda.eger olmasaydi bu tip insanlar daha cok ezerdi.

Valla bacim sevmenin omru bir yere kadar 8 yilik evliyimm sevgi degil saygi beni onla tutan ask bir sure sonra bitiyor.esin ilk esinden bosanmis mi canim

Sinmedigin icin ailende arkanda durdugu icin tebrik ederim. Genelde sineye ceken cok insan var.

Öyle canım bende onu hep söylüyorum dünyaya 1 defa geliyorum kiymetimi bilen birisiyle olmakine varken böyle değersiz hissetmek kötü baktım bir süredir kendime olan saygımı kaybediyorum üzerimdeki baskısı beni bunaltıyor olmayacak anladım düzelmeyecek en iyisi yol yakınken bitsin

Eski metabolizmam olsa haftada 1,5 kilo giderdi maalesef ilaçların etkisi hemen çıkmıyor vücuttan ben bir de hiç su içmezdim şu 15 20 gündür su içiyorum meğer su içmeyince hiç gitmiyor muş vücuttan
Aynen su çok önemli canim. Ben eskidende çok içerdim şimdi daha çok içmeyebaşladim.

Kızlar kahvaltı yapıyorum yazacağım geçmişe bakınca

Eklentiler

• 20170407_105941.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 30
Ay kızlar yanlış foto yükledim

Geçen haftanın fotosunu yüklemişim kızlar yanlışlıkla - 700 az yemek yaramıyor bana az kilo veriyorum

Hakkinda hayirlisi olsun canim.yapabilcegmz bisy olursa elimizden geleni yapariz. Hersey atlatilir.oncelikle insan kendine yatirim yapacak.kendini iyi hissedecek.
Senin icin en guzeli olsun arkadasim.

Sinmedigin icin ailende arkanda durdugu icin tebrik ederim. Genelde sineye ceken cok insan var.
Benim hiç yaşamadığım bişey kuzum ilk defa böyle birini görüyorum evlenene kadar ağlayan yalvaran adam şimdi bana bunları yapıyor sineye çekemem ben çaba gösterirken çabalarımız görmemesi canımı sıkıyor 2 kat ev var üstte kayinvalidem altta biz ben yatmadan yatmaya evime gidiyorum kadıncağız tek kalmasın diye hep yanındayım hersey lerin koşturuyorum ama eşim değer vermiyor bana ailesi çok iyiler hepsinden allah razı olsun ama sorunum esimle

Valla bacim sevmenin omru bir yere kadar 8 yilik evliyimm sevgi degil saygi beni onla tutan ask bir sure sonra bitiyor.esin ilk esinden bosanmis mi canim
Evet canım boşanmış ha dedim o kötüydü bende mi kötüyüm adamın her dediğini yapıyorum yok etek elbise yasak tamam giyinmiyorum ilgi yok değer yok üstüne bide hakaret var bi yere kadar çekebilirim ben ömrümü böyle çürütmek istemiyorum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum

bugün de niyetliyim bekunis habini doktora yazdırdım gün aksam bitane attım bekliyorum karnımda guruldamalar var
Form çayını içtim fayda etmedi
ben kabızlık zamanında ayda bir en fazla iki kez içiyorum ama akşam iki tane doktor öyle demişti.

gayet iyiymiş canim nasıl yaptım kuru

Tarifini verir misn canim

Nasil yapiyoruz caniz
Bi bağ maydanoz bi büyük salatalık bi tatlı kaşığı taze zencefil rendesi bir limon suyu yarım bardak su blendır dan geç lapa gibi sulu oluyo. İçiyorum üç gece sadece.

Ben şahsen sevindim. Senin adına hakkında hayırlısı canım.

Eki Görüntüle 1982351
Geçen haftanın fotosunu yüklemişim kızlar yanlışlıkla - 700 az yemek yaramıyor bana az kilo veriyorum
Canm 700 gr az değil ideal kilona yaklaşmşken gayet iyi. Ama normal yeme düzenine geçince+1 de ona. Çünkü hurma diyetinden ötürü bağırsaklar filan boş. Ödem de yok. Şimdi onlar yerine gelince 1 kilo farkeder.

Canım sen çok çok iyi olmuşsun. İyilikten maraz doğmuş. Boşanmak da çok zor bi süreç ama çocuk olunca daha zor. Senin çocuğun yok enazndan. Dik dur ve duruşunu herbe durum olursa olsun bozma. İyiykende kötü davranıyor. Ozaman kötü ol bırak o senin kahrını çeksin. Herhalukarda kıymet bilmiyor ne de olsa. Acımayacaksn kmseye. Önce kendini düşüneceksn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…