- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
çok sevindim canımGidemedim ben hehe
O kadar uğraşıyorsunuz bırakıp gitmek istemedim izin hakkım yokmuş ayrılsam eksi olacak size mezun olacağım inşallahçok sevindim canım
Takım puanı elbette ki önemli ama ben şahsen senin bu hafta mezun olarak ayrilmani daha çok istediğimden canım çok emek verdin hele bu hafta inanılmaz sabrettin. Amacına ulaşmak seni daha mutlu edecektir.O kadar uğraşıyorsunuz bırakıp gitmek istemedim izin hakkım yokmuş ayrılsam eksi olacak size mezun olacağım inşallah
İnşallah canım normal yicem bu hafta olmaz ertesi hafta ama mezun gideceğimTakım puanı elbette ki önemli ama ben şahsen senin bu hafta mezun olarak ayrilmani daha çok istediğimden canım çok emek verdin hele bu hafta inanılmaz sabrettin. Amacına ulaşmak seni daha mutlu edecektir.
Diyettaşım sensiz olmaz sık dişini hadi gel benimleKahsen canım tebrik ederim seni. 300 ne ki kendini sikmadan bu hafta verirsin inşallah. Mezun olunca bırakma burayı arada bi uğra motive et bizi. Hem kendini de özletme. Haftaya kadar buradasın sonra yolun açık olsun darısı da bizlere olsun
Benim daha çok var canım. Bide ben yavaş vermek istiyorum geri gelmesin diyeDiyettaşım sensiz olmaz sık dişini hadi gel benimle
inşallah canımO kadar uğraşıyorsunuz bırakıp gitmek istemedim izin hakkım yokmuş ayrılsam eksi olacak size mezun olacağım inşallah
Kujum bende çok yavaş veriyorum malesef =( 3 ayda 7 kg verdim o kadar sıkmama rağmenBenim daha çok var canım. Bide ben yavaş vermek istiyorum geri gelmesin diye
Ayyy dereceye girmişim çok mutlu oldum.513.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Sismaniye ------------->>> % 1,53
2. R Rossss68 --------->>> %1,49
3.20_KELEBEK --------->>> % 1,32
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?