Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

O kadar uğraşıyorsunuz bırakıp gitmek istemedim izin hakkım yokmuş ayrılsam eksi olacak size mezun olacağım inşallah
Takım puanı elbette ki önemli ama ben şahsen senin bu hafta mezun olarak ayrilmani daha çok istediğimden canım çok emek verdin hele bu hafta inanılmaz sabrettin. Amacına ulaşmak seni daha mutlu edecektir.

Takım puanı elbette ki önemli ama ben şahsen senin bu hafta mezun olarak ayrilmani daha çok istediğimden canım çok emek verdin hele bu hafta inanılmaz sabrettin. Amacına ulaşmak seni daha mutlu edecektir.
İnşallah canım normal yicem bu hafta olmaz ertesi hafta ama mezun gideceğim

Kahsen canım tebrik ederim seni. 300 ne ki kendini sikmadan bu hafta verirsin inşallah. Mezun olunca bırakma burayı arada bi uğra motive et bizi. Hem kendini de özletme. Haftaya kadar buradasın sonra yolun açık olsun darısı da bizlere olsun

Diyettaşım sensiz olmaz sık dişini hadi gel benimle

Kızlar hepinizi tebrik ederim sonuçlar güzel
Menümü yazayım

Sabah 09.30
Tereyağda 2 yumurta
Yarım kk beyaz peynir
1dilim ekmek

Akşam 18.00
Yarım tabak haşlanmış tavuk
Salata
2 bardak ayran
1cmlik dilimle tramisu nefsimi kırmak adına

Su 2.5 lt 3 olur

Spor 70 dk yürüyüş
@Kkli_kadin

Hayırlı akşamlar
Sabah Bır tane kaşarlı gözleme çok küçük evde yaptım.
Salatalık
Ara komsuda bir dilim peynirli börek bir dilim kek
Akşam bir karnıyarık ve bir dilim ekmek
Bugün çok oldu karbonhidrat günü oldu
Çayın yanına bir avuç kavrulmuş Antep fistigi ve biraz pişmaniye
40 dk yuruyus @Kkli_kadin

Bugun 8 kilo oldu benim toplam. 26 subatta basladim
Bundan sonra yavas gidecek farkindayim. Bugun diyetsiz eskiden beslendigime yakin beslendim. Sinirsiz yedim yiyebildigim kadariyla. İstah kabartmamak icin menu paylasmayacagim. Bu hafta sonunda bugunku kacamak yuzunden 1 kg verecegimi sanmiyorum. Ama kacamak yaptigim iyi oldu. Midemi hic iyi hissetmiyorum artik beni yemenin degil tartidaki eksilerin mutlu ettigini anlamis oldum boylece.
Su 2 lt
Spor olarak da 20dk +20dk eliptik 15 dk kas

Benim menu
Sabah
Sucuklu 2 tane yumurta
Biraz peynir
Salatalik
Domates
Biraz kuruyemiş

Ara
1 tane dondurma
1 sütlu kahve

Aksam
1 kepçe mercimek çorbasi
4 yk tavuk sote
1 kepçe kurufasulye
Salata
Yogurt
Misafirlikteydim uygun şeyler yedim. Yoksa pilav, sarma ve tatli felan vardi ama yemedim.
Su 2 litre
Spor 40 dk yürüyüş @Kkli_kadin

Kizlar is cikisi arkadaslara gittik.o nedenle gec yazdm.

Sabah
1H.yumurta beyazi
1Kk peynir
1tutam dereotu
3 4 dilim tatli kirmizi biber
1salatalik
Sekersiz cay

Oglen
2oarca haslanmis tavuk
Semizotu yogurtlusu
Salata
1Kasik kuskus

Aksam
1Hamburger
Arkadasa gidince boyle oldu.haftalik kaçmamak hakkim.simdiden ozur diliyorm.

Su
2Litre

Kizlaaar napiosnz. Ben eve yeni geldm. Yarinda arkdslrmla buluscam. Evde duramiyorm. Bu iyi mi kotu mu blmiyorm.ama hep yapilck birsym var. Koltuga yatipta sklacak vaktm yk

Bende kızımı banyo yaptırdım onunla uğraşıyom canım allahtan ki kosusturuyoz yoksa bır okadar daha kilo alırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…