- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Evet canim haklisin.kosturmayincada kotu. Ama ben tam islerim bitio diorm. Arkdslrm ario. Hep bi aksiyon halindeyiz. Bugunde eve gelip dinlenmekti planim.is cikisi toplanalim ddiler hadi oraya git. Yarin yine baska bi arkdslrmla tiyatroya gidicez kadikoyde. Oraya gitcem. Pazar gunu de evde durmak istiyorm artik.ozamanda esim rht birakmicak. Hadi yuruyus yapalm dicek. Hani karikatur var ya kadin psikologa gidio koltuga yatio. Bir derdim yok sdce biraz uzanmak icin geldm die. O hesap benimki:)Bende kızımı banyo yaptırdım onunla uğraşıyom canım allahtan ki kosusturuyoz yoksa bır okadar daha kilo alırdık
Ne guzel benim hic sık gorustugum arkadasim yok. Ayda yilda bi ev gezmeleri ancaEvet canim haklisin.kosturmayincada kotu. Ama ben tam islerim bitio diorm. Arkdslrm ario. Hep bi aksiyon halindeyiz. Bugunde eve gelip dinlenmekti planim.is cikisi toplanalim ddiler hadi oraya git. Yarin yine baska bi arkdslrmla tiyatroya gidicez kadikoyde. Oraya gitcem. Pazar gunu de evde durmak istiyorm artik.ozamanda esim rht birakmicak. Hadi yuruyus yapalm dicek. Hani karikatur var ya kadin psikologa gidio koltuga yatio. Bir derdim yok sdce biraz uzanmak icin geldm die. O hesap benimki:)
Ah kuzum kiyamam. Bnde is degistirince yeni is arkdslrm ck kafa dengi ckti sansima. Onlarla boyle aksiyonlar yapiyoruz. Birde liseden arkdslrm gelio fln arada. Kursta tanistgm kizlr fln oluyor.bnmde hayatm 3 4 aydir bukdr hareketli. Yoksa bnde ck kalabalik bir insan deilim. Kafa dengi insanla guzrl oluo.ama zorunlu arkdsligi sevmiyorm.hatta gidip geldgm 1komsum yk.sporda tanisiyoruz.ama eve davet etmedk brbrmzi.lafta ettk ama icraate dokulmedi:)Ne guzel benim hic sık gorustugum arkadasim yok. Ayda yilda bi ev gezmeleri anca
Haklısın canım tad alma tamamen gitmiş ne zaman tatlı yediğimi unutmuştum ki bugün yedim hiç lezzetli gelmedi aman günlerdir bunun hayalini mi kurdum dedimYa yiyoruz ama yedigimizde bogazimiza diziliyo yaa. Agzimizin tadiyla kacamak bile yapamiyoruz. Cok bilmislik basa bela :)
Hadi ben yattim bugun 6 saatimi mutfakta gecirdim. perisan haldeyim suan. Iyi geceler
Benim de bi turk komsum var 3 senedir lafta davet ediyoruz her karsilastigimizdaAh kuzum kiyamam. Bnde is degistirince yeni is arkdslrm ck kafa dengi ckti sansima. Onlarla boyle aksiyonlar yapiyoruz. Birde liseden arkdslrm gelio fln arada. Kursta tanistgm kizlr fln oluyor.bnmde hayatm 3 4 aydir bukdr hareketli. Yoksa bnde ck kalabalik bir insan deilim. Kafa dengi insanla guzrl oluo.ama zorunlu arkdsligi sevmiyorm.hatta gidip geldgm 1komsum yk.sporda tanisiyoruz.ama eve davet etmedk brbrmzi.lafta ettk ama icraate dokulmedi:)
Bazen Çok kalabalık oluyor bazen dımdızlak yanlızlık 5 gündür yağmur var ve biz hiç çıkmadık geçen hafta da hergün dışardaydık üstüste niye geliyor anlamıyorumAh kuzum kiyamam. Bnde is degistirince yeni is arkdslrm ck kafa dengi ckti sansima. Onlarla boyle aksiyonlar yapiyoruz. Birde liseden arkdslrm gelio fln arada. Kursta tanistgm kizlr fln oluyor.bnmde hayatm 3 4 aydir bukdr hareketli. Yoksa bnde ck kalabalik bir insan deilim. Kafa dengi insanla guzrl oluo.ama zorunlu arkdsligi sevmiyorm.hatta gidip geldgm 1komsum yk.sporda tanisiyoruz.ama eve davet etmedk brbrmzi.lafta ettk ama icraate dokulmedi:)
Aaaa mutlaka beklerim bi cay icelim. Hahah klasik laftir:)Benim de bi turk komsum var 3 senedir lafta davet ediyoruz her karsilastigimizda
Bence izne ayrıl canım iki üç hafta bi gez dolaş ye iç. Maksimum iki üç kg ile geri gel. Uykunu düzene sok. Doktora git. Dinlen
İyi olun yaa. Mutlu ol yeter
Valla çok mutluyum. Tv bile izlemiyorum. Hepsi can sıkıcı. Benim kitaplarım ve kk m var
sabah ara öğün
3 çilek
öğlen
3 4 kaşık yeşil fasulye susuz
3 4 kaşık salata
ara öğün
2 kayısı
akşam
1 bisküvi
yarım çay bardaği neskafe
Bugünde spor yapmak istiyorum bakalım.Bende şişkinlik var ya dünkü turşu mu yaptı acaba
24.Gün
Sabah: 9:15 tavuklu çorba 50gr ekmek
10:00 yeşil çay
10:50 bi çikolata
Öğle:
13:25 1.5 haşlanmış yumurta 1salatalık
14:30 max
Akşam:
17:20 yarım çiğköfte dürüm
Su:2.5 yaparım
Spor:30dk ama birazdan çıkıcam ilaveyi yaparım gece de spor incilerimizi açıklarım. Dün bugün sporları yazmayan yazsın
İyi akşamlar canlar
Kahvaltı
Avuç içi kadar sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 dilim ekmeğe çikolata sürdüm
Ara
2 minnak kare bitter
Akşam
Karnabahar yoğurt
1 dilim ekmek
Kibrit kutusu kadar kadayıf
Yedim ama mutsuzum hiç zevk almadım öyle yedim
spor yok kızım uyumuyor iki gündür gündüzleri =(
Eki Görüntüle 1982520 Hafta sonu içeceğimi hazırlıyorum. Malum hafta sonu hiç dikkat edemiyorum. Hele yarın full çarşıdayız. Benim büyük oğlum. Bursa'yı öğrenmiş okulda dilinden düşürmüyor kapalı çarşı ulu cami yeşil türbe diye sayıklıyor bi gezdireyim yerinde uygulamalı öğreteyim dedimanlıyo artık bağzı şeyleri sıpam
513.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Sismaniye ------------->>> % 1,53
2. @Gencanne68 --------->>> %1,49
3. @20_KELEBEK --------->>> % 1,32
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Bugünkü menün
Sabah yok niyetlıydım
Aksam 1kase çorba 1tabak cacık ve dünden kalan etlı barbunya bol salata
2bardak su@Kkli_kadin80 dakika yürüyüs 15 dakikada bacak egzersızı
Selam canlar takım içi üçüncüsü olmuşum çok mutlu oldum açıkçası
Menüm
Sabah
Lor ile yaptığım iki yumurta ile omlet
4 yeşil zeytin
2 ince dilim sucuk
İki bardak şekersiz çay
Ara Türk kahvesi
Öğle yok
Ara
3 hurma
Bir vasa sandviç
Akşam
Fırında yağsız et
İki elma dilim fırın patates
Salata
Türk kahvesi
2 lt su
Spor yok ama aksama kadar hiç oturamiyorm kızımla ilgilenmekten
Belki birazdan ziplarim o zaman yazarim
Eki Görüntüle 1982539 Kazanan: @Kaydasay77 @Kkli_kadin ve @NzLi yazan olursa sabah güncellerim kızlar
Kızlar hepinizi tebrik ederim sonuçlar güzel
Menümü yazayım
Sabah 09.30
Tereyağda 2 yumurta
Yarım kk beyaz peynir
1dilim ekmek
Akşam 18.00
Yarım tabak haşlanmış tavuk
Salata
2 bardak ayran
1cmlik dilimle tramisu nefsimi kırmak adına
Su 2.5 lt 3 olur
Spor 70 dk yürüyüş
@Kkli_kadin
Hayırlı akşamlar
Sabah Bır tane kaşarlı gözleme çok küçük evde yaptım.
Salatalık
Ara komsuda bir dilim peynirli börek bir dilim kek
Akşam bir karnıyarık ve bir dilim ekmek
Bugün çok oldu karbonhidrat günü oldu
Çayın yanına bir avuç kavrulmuş Antep fistigi ve biraz pişmaniye
40 dk yuruyus @Kkli_kadin
Kujum bende çok yavaş veriyorum malesef =( 3 ayda 7 kg verdim o kadar sıkmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?