Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende kızımı banyo yaptırdım onunla uğraşıyom canım allahtan ki kosusturuyoz yoksa bır okadar daha kilo alırdık
Evet canim haklisin.kosturmayincada kotu. Ama ben tam islerim bitio diorm. Arkdslrm ario. Hep bi aksiyon halindeyiz. Bugunde eve gelip dinlenmekti planim.is cikisi toplanalim ddiler hadi oraya git. Yarin yine baska bi arkdslrmla tiyatroya gidicez kadikoyde. Oraya gitcem. Pazar gunu de evde durmak istiyorm artik.ozamanda esim rht birakmicak. Hadi yuruyus yapalm dicek. Hani karikatur var ya kadin psikologa gidio koltuga yatio. Bir derdim yok sdce biraz uzanmak icin geldm die. O hesap benimki:)

iyi geceler kizlar bugun aksama yemeye misafirim vardi. ama ben ne yedim hic bilmiyorum inanin hizmetten farkedemedim bile. ama 1 dilim hashasli revani yedim onu iyi hatirliyorum

oda canim cok istedi haftalik kacamagim olsun

Ya yiyoruz ama yedigimizde bogazimiza diziliyo yaa. Agzimizin tadiyla kacamak bile yapamiyoruz. Cok bilmislik basa bela :)

Hadi ben yattim bugun 6 saatimi mutfakta gecirdim. perisan haldeyim suan. Iyi geceler

Ne guzel benim hic sık gorustugum arkadasim yok. Ayda yilda bi ev gezmeleri anca

Ne guzel benim hic sık gorustugum arkadasim yok. Ayda yilda bi ev gezmeleri anca
Ah kuzum kiyamam. Bnde is degistirince yeni is arkdslrm ck kafa dengi ckti sansima. Onlarla boyle aksiyonlar yapiyoruz. Birde liseden arkdslrm gelio fln arada. Kursta tanistgm kizlr fln oluyor.bnmde hayatm 3 4 aydir bukdr hareketli. Yoksa bnde ck kalabalik bir insan deilim. Kafa dengi insanla guzrl oluo.ama zorunlu arkdsligi sevmiyorm.hatta gidip geldgm 1komsum yk.sporda tanisiyoruz.ama eve davet etmedk brbrmzi.lafta ettk ama icraate dokulmedi:)

Ya yiyoruz ama yedigimizde bogazimiza diziliyo yaa. Agzimizin tadiyla kacamak bile yapamiyoruz. Cok bilmislik basa bela :)

Hadi ben yattim bugun 6 saatimi mutfakta gecirdim. perisan haldeyim suan. Iyi geceler
Haklısın canım tad alma tamamen gitmiş ne zaman tatlı yediğimi unutmuştum ki bugün yedim hiç lezzetli gelmedi aman günlerdir bunun hayalini mi kurdum dedim

Benim de bi turk komsum var 3 senedir lafta davet ediyoruz her karsilastigimizda

Bazen Çok kalabalık oluyor bazen dımdızlak yanlızlık 5 gündür yağmur var ve biz hiç çıkmadık geçen hafta da hergün dışardaydık üstüste niye geliyor anlamıyorum

Bu saatte toz aldm. Banyo lavabo hunharca temizledm banyoyu yikadim resmen duvarlarini fln.anca isim bitti.oh icim rht uyuyablrm:)

Aynen bende tv izlemem hiç ama kitap bayılırım her dışarı çıkmam da ya da netten hep alırım :)

Güzel cnm
Evet olabilir anlamadığım bir şekilde bende de bayağı şişlik var geçer inş

Çikolatalar ödül olmuş kızlar

Gerçekten şişkinliğe yarıyor mu acaba

Bugünkü menün
Sabah yok niyetlıydım
Aksam 1kase çorba 1tabak cacık ve dünden kalan etlı barbunya bol salata
2bardak su@Kkli_kadin80 dakika yürüyüs 15 dakikada bacak egzersızı

Güzel kızlar

Güzel cnm ödül olmuş çok değil

Aynen biraz fazla olmuş neyse bugünden itibaren dikkat edersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…