Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mide az yemeye alışınca çok yiyince bayağı kötü oluyor

Güzel cnm dondurma ödül olmuş

Bu haftaki ödülün olmuş cnm

iyi geceler kizlar bugun aksama yemeye misafirim vardi. ama ben ne yedim hic bilmiyorum inanin hizmetten farkedemedim bile. ama 1 dilim hashasli revani yedim onu iyi hatirliyorum

oda canim cok istedi haftalik kacamagim olsun

Afiyet olsun o zaman canım :))

Günaydın kızlar malesef yine erkenciyim evdekilerin sesinden uyanıyorum her gün

Dün perşembe menümü yazmadım sanırım ben yazayım

Saat 8:15
2 dilim ekmek
1 tane çemenli yumurta
1 dilim kaşar
1 bardak şekersiz çay

Saat 13:00
1 sade nescafe

Saat 15:30
2 kaşık kadar meyveli yoğurt

Saat 21:00
2 kepçe çorba

1.5 litre su

1,5 saat yürüyüş

Dünkü menüm

Saat 8:30
1 yumurta 1 dilim peynir ile sahanda yumurta
1,5 dilim ekmek

Saat 13:00
Yarım döner bol yeşillikli

Saat 14:00
1 sade nescafe

Saat 17:00
1 caramio (bu da benim ödülüm)
1 bardak şekersiz çay

Saat 21:00
2 tane patlıcan dolması ( normalde sevmem ama açtım ve o vardı)

1,5 litre su

1 saat yürüyüş

Aynen bende tv izlemem hiç ama kitap bayılırım her dışarı çıkmam da ya da netten hep alırım :)
Biri beni anlattı. (Eşimle anlaşamadığımız tek nokta. Diyo ki eline 10₺ da geçse 1000₺ de geçse kitap bıktım diyo faydalı bişey al. Kışın yasakladı hatta ayda 2-3 alabiliyom

Gerçekten şişkinliğe yarıyor mu acaba
deneyince sonucu yazarım mutlaka 600gr fazla çıktım bugün yarın 1600 olur kesin inşallah işe yarasın

Canım benimkinde bir yanlışlık Yok mu benim her gün en az 1 saat yürüyüşüm var
bana da tuhaf geldi yazarken hergün yürüdüğünü biliyorum. Ama kesinlikle görür görmez listeye yazıyorum atlamıyorum. Bi daha kontrol edicem şimdi merak etme

Günaydın kızlar
Menulere göz attım. Sanki cuma diye biraz fazla olmuş bence. Verdiğimiz 500 Gr mı cuma yediklerimiz ile geri alıp sonra bütün hafta uğraşıyoruz. 1 1.5 kg vermemize engel oluyor cuma kacamaklari yani ödül ayda bir ya da ayda iki yapsak daha az zararla atlatiriz. Nacizane fikrimdir

Aynen öyle 2ay oldu diyetteyim. normalde hiç kaçamak yapmayan ben (2-3 pazar hariç) dün yedim çikolatayı. ama korktum bacaklarım titredi başım kötü oldu düşüp kalmıyim dedim oralarda.

Aynen öyle 2ay oldu diyetteyim. normalde hiç kaçamak yapmayan ben (2-3 pazar hariç) dün yedim çikolatayı. ama korktum bacaklarım titredi başım kötü oldu düşüp kalmıyim dedim oralarda.
Canım arada normal nefisi koreltmek için ama ben çok sık kaçamak yapma taraftarı değilim diyetisyenim demişti yaptığın her kaçamak seni 15 gün geri götürür diye niye emeklerimiz yazık olsun bı anlık zevk için

SABAH KAHVALTIM
1 DİLİM EKMEK
3 ZEYTİN
AZ SUCUK
AZ PEYNİLİ YUMURTA
ŞEKERSİZ ÇAY

DÜN YÜRÜYÜŞE ÇIKTIM 1 SAAT TEMPOLU DEĞİLDİ AMA FAYDASI OLUR MU? 10 DK İP ATLAMA

Cumartesi menüm,

Saat 10,30
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Saat 13,00
1 kupa sade nescafe

Saat 20,30
3 ince ince dikdörtgen kesilmiş tavuklu pide
1 büyük bardak ayran

1,5 saat yürüyüş

1 litre su

Evet ya benim çok ihtiyacım var. Şu göbekten kurtulmam lazım. Sabırsızlıkla sonucu bekliyor olacam

cumartesi pazar ı yazmamışım listeye bide akşam eklediklerini ekleyip düzeltiyorum hemen listeyi. Güncelliyorum

Furha canım arada seni alıntılamışım kür işe yaradı. Yapmak istersen diye haberin olsun bu arada

Bende elime her para geçince alıyorum hediye olarak aldırıyorum benim babamda eskiden çok kızıyordu şimdi alıştı o da alıyor hep bana isteyince :)

Dene bakalım cnm bende de çok şişkinlik var vücudumu çok şiş hissediyorum

Aynen her gün en az 1 saat yürüyorum menülerim de eksik değil canım ondan şaşırdım bende :)

O zaman insan sıkılıyor en azından ben öyleyim en başından beri hep böyle yapıyorum cuma günleri benim ödül günüm sadece kilo vermediğimde yapmazdım ama eksilerde mutlaka yapardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…