Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

OnDeryaa yüklediğin fotoyu nasıl kaldiriyorsun ayrıca gayet ince görünüyorsun. Bende yüklemek istiyorum kapali oldugum icin etek giyip yada feraceyle kilo belli olmuyor. Ondan yukleyemiyom.
bende foto atmiştım ama kaldıramadım
Mesajın altında şikayet et butonu var ona basıyoruz mune ablacım kaldırırmısın diyoruz o kaldırıyor başka türlü mesaj silemiyoruz zaten
sagol canım

Eger bu kadinlar sdce senin arkadasinsa.sen yokken onlarla muhattapligina hic gerek yok bence. Bunu kiskancliktan yada karsi trf illa baska seyler hisseder açisindan soylemiyorm yanlis anlama. Eger samimiyet artarsa iliskinize dahil oluo bole insanlar. Erkek arkdsnla iliskileri sdce snn yolunla olmali bence. Snra boyle muhabbetler oluo.araniz bi bozuldu mu yorum yapma hakki goruolar. Sonucu iyi yada kotu etkiliolar.ama ne iyi ne kotu dahil olmamalilar. Benim fikrim bu yonde canim

Sabah
Mantarli omlet
1Kk peynir
Dereotu
Kirmizi biber tatli

Oglen
Et sote
Yogurt
Salata
3cilek

Ara
Turk kahvesi

Aksam
2kasik taze fasulye
1Kasik sebze sote

Su
3Litre

Spor OnDeryaa
11dk basen hareketleri
30Dk cardio yatay bisiklet
Afiyet olsun güzellik son 2 gün bakalım mezun olabilecek miyiz =)

Afiyet olsun güzellik son 2 gün bakalım mezun olabilecek miyiz =)
Sagol kuzum.sanada afiyet olsun. :)
Yok ya nereye mezun oluyorm.kabizliktan catlicam:) yarin bi kayisi cayi patlatmayi dusunuyorm.67.7nin daha altina inemedim.

Menün

Sabah 11.00
1 tabak tavuklu şehriyeli çorba

Akşam(pek akşam sayılmaz) 16.00
2 kaşık yumurtalı domatesli maydanzlu makarna
2 tane yaprak 1 patlıcan etli dolma
2 bardak ayran

Su 2lt henüz 3 olur kesin
Spor 30 dk yürüyüş
OnDeryaa

Hayırlı akşamlar
Sabah Bır haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
5.6 tane yeşil zeytin
Salatalık domates
Bir dilim ekmek

Ogle cok actim mecbur yedim.avuç içi kadar soslu tavuk.
Yarım ton balığı
Ara türk kahvesi
Akşam
Bır haşlanmış yumurta
Bir küçük kaşe yoğurt
Bir salatalık
3 kasik dolusu patates salatası

Toplam 60 dk spor

4 gün normal yedim kilo veremiyorum demek normal yesem aynı hale geleceğim =(
Ben sana hurma diyeti yaptığında da demiştim normal yemeye başlayınca 2 kilo kadar farkeder diye. Çünkü diyet modundayken hele de şok diyet yapıyorsak vücutta ödem filan gidiyor bağırsaklarda olanlar tamamen gidiyor boşalıyor. Bizim net ağırlığımız oluyor. Ama normal yemeye geçince kaybedilen su yerine geliyor bağırsaklar baştan sona doluyor oluyor sana brüt ağırlık. 2 3 kilo da farkediyor böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…