- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
bende foto atmiştım ama kaldıramadımOnDeryaa yüklediğin fotoyu nasıl kaldiriyorsun ayrıca gayet ince görünüyorsun. Bende yüklemek istiyorum kapali oldugum icin etek giyip yada feraceyle kilo belli olmuyor. Ondan yukleyemiyom.
sagol canımMesajın altında şikayet et butonu var ona basıyoruz mune ablacım kaldırırmısın diyoruz o kaldırıyor başka türlü mesaj silemiyoruz zaten
Eger bu kadinlar sdce senin arkadasinsa.sen yokken onlarla muhattapligina hic gerek yok bence. Bunu kiskancliktan yada karsi trf illa baska seyler hisseder açisindan soylemiyorm yanlis anlama. Eger samimiyet artarsa iliskinize dahil oluo bole insanlar. Erkek arkdsnla iliskileri sdce snn yolunla olmali bence. Snra boyle muhabbetler oluo.araniz bi bozuldu mu yorum yapma hakki goruolar. Sonucu iyi yada kotu etkiliolar.ama ne iyi ne kotu dahil olmamalilar. Benim fikrim bu yonde canimMalesef benim de ama nedeni yok malesef amaç ne onu çözemiyorum sorun bu ya iki tane kız biri yakın arkadaşım biri mrbm bile olmayan bir şahıs yaşı büyük erkek arkadaşıma bişeyler demişler benle ilgili bir şekilde ben bunlar olduklarını söylettim erkek arkadaşıma sonra dayanamadım gittim kıza söyledim o da söylemedim diyor bende yüzleşin diyorum yanalşmıyor bu arada güya o kadınla bu kızın arası bozulmuş şimdi o karıştırdı ortalığı diyorlar benim erkek arkadaşım bu kadınla muhatap oluyor niye konuşuyorsun sonuçta o da suçlu diyorum konuşmum mu diyor kafam karıştı biraz
Süper canim cok sevindim darisi basima. Insallah bende 40 bedeni görürümAma bunu kutlamak gerekti. Şimdiden cezama razıyım. Bi un kurabiyesi yedim
Cezamı kes bekliyom
Afiyet olsun güzellik son 2 gün bakalım mezun olabilecek miyiz =)Sabah
Mantarli omlet
1Kk peynir
Dereotu
Kirmizi biber tatli
Oglen
Et sote
Yogurt
Salata
3cilek
Ara
Turk kahvesi
Aksam
2kasik taze fasulye
1Kasik sebze sote
Su
3Litre
SporOnDeryaa
11dk basen hareketleri
30Dk cardio yatay bisiklet
Sagol kuzum.sanada afiyet olsun. :)Afiyet olsun güzellik son 2 gün bakalım mezun olabilecek miyiz =)
Ben 57.3 yakalayamaya çalışıyorum =(Sagol kuzum.sanada afiyet olsun. :)
Yok ya nereye mezun oluyorm.kabizliktan catlicam:) yarin bi kayisi cayi patlatmayi dusunuyorm.67.7nin daha altina inemedim.
Bnde 67.5fln olsam sukretcem:)) ama bu sabah 68.3tu. Kendime sasiriyormBen 57.3 yakalayamaya çalışıyorum =(
Zor veriyoruz bi gün yesek alıyoruz =(Bnde 67.5fln olsam sukretcem:)) ama bu sabah 68.3tu. Kendime sasiriyorm
Ahh ahh en nefret ettiğim şey. Oyüzden 56 değil 54 olmalıyım sanrm 2 kilo yeme payı :))Zor veriyoruz bi gün yesek alıyoruz =(
4 gün normal yedim kilo veremiyorum demek normal yesem aynı hale geleceğim =(Ahh ahh en nefret ettiğim şey. Oyüzden 56 değil 54 olmalıyım sanrm 2 kilo yeme payı :))
Ben sana hurma diyeti yaptığında da demiştim normal yemeye başlayınca 2 kilo kadar farkeder diye. Çünkü diyet modundayken hele de şok diyet yapıyorsak vücutta ödem filan gidiyor bağırsaklarda olanlar tamamen gidiyor boşalıyor. Bizim net ağırlığımız oluyor. Ama normal yemeye geçince kaybedilen su yerine geliyor bağırsaklar baştan sona doluyor oluyor sana brüt ağırlık. 2 3 kilo da farkediyor böylece.4 gün normal yedim kilo veremiyorum demek normal yesem aynı hale geleceğim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?