Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ailesiyle paylasmaktan baska yol birakmadiki. Tek basina ugrasiosn.kolay bisey degil yaptigin. Calismak mi istemiyor acaba. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin. Eski guzel gunlerinize biran once donersiniz insallah.
Sanirim ailesine sikayet etmende ise yaramadi anlattiklrndan onu anladm

Yok canım yaramadı. Ama kötü yola gitse içide huzursuz ailesi ölüm sebebimiz sen olursun falan dedi.Ama kötü işler yapamadığı içinde bana tripli..Bilmiyorum ki canım sence çalışmak istemiyor mu eşim diye gerçekleri göremeyebilirim.Akşam eve gittim yediği tabak halen masada.Yemeği yap işe git gel ben artık taşıyamıyorum bu kadarını

Aaa hayrolsun kız nooldu

Aslında yaklaşık 2 haftadır var ama üst üste düşününce ortada bişeyler var ama ne olduğunu sezinleyemiyorum ortada 3 kişi var bir kişiye suç yıkmaya çalışılıyor ama ben o 3 kişinin de suçu olduğunu düşünüyorum bugün sadece burdaydım ne whatsapa girdim sabahtan veri ne sosyal ağlara herkesten biraz uzaklaştım sanırım elimden gelse hep uzak kalırımm ama malesef içimdekileri de anlatamıyorum öylee ne düşündüğümü de bilmiyorumm karışığım kısacaa

HAYIR OLSUN canım ne oldu ki ...Eşim sezonluk işe girmekten bahsediyor inş olmaz ne diyim. Hem suçlu hem halen bana tripli neden ailesine söyledim iş peşinde olmadığını başka işler peşinde oldugunu diye

Erkekler çocuk gibiler boşver sende trip yap o zaman üstlerine düşülünce havalanıyorlar

Anlaadım canım peki bu ailevi mi işsel mi uzak kalma şansı yok ikisinden se ama arkadaşsa uzak kalabilirsin

Sen en iyisini yaptın cnm

Yapma cnm yemek verme para sabah kalk kendin yiyeceğin kadar hazırla kahvaltını et git akşam gelince kendin yiyecek kadar hazırla otur ye yapmadığını görünce ilgilenmediğini görünce sorgulamaya başlayacak zaten

Ailesi ile görüştüm ya hemen değişcek sandım hemen normale döndüm.Bu seferde dışardan yiyor

Anlaadım canım peki bu ailevi mi işsel mi uzak kalma şansı yok ikisinden se ama arkadaşsa uzak kalabilirsin

Bu sıralar kafama taktığım olay arkadaş ve erkek arkadaş arası benim dışımda gelişen konuşulan konular ve bana gelen şeyler kim doğru söylüyor sadece onu bilmiyorum kafam allak bullak

Yaptım pişman değilim canım, iş aramak yerine abuk subuk yerlere paramızı harcadı.

Evet her ne kadar ikimizin parası desende sen onu 1 ay çalıştın alın teri döküp kazandın ama o beleş buldu har vurup harman savurdu resmen rızkınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…