- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Ailesiyle paylasmaktan baska yol birakmadiki. Tek basina ugrasiosn.kolay bisey degil yaptigin. Calismak mi istemiyor acaba. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin. Eski guzel gunlerinize biran once donersiniz insallah.Bende sabır kalmadı artık işsizlikte altıncı aya giricez.ben bu halimle yatamazdım evde insanlar iş için ülke değiştiriyor artık. bişiler yapması lazım ama anlamıyor. o kötü yol onun için çok öneliydi aklı fikri ordaydı hiç pişman değilim söylediğime
Ailesiyle paylasmaktan baska yol birakmadiki. Tek basina ugrasiosn.kolay bisey degil yaptigin. Calismak mi istemiyor acaba. Allah kimseyi dogru yoldan sasirtmasin. Eski guzel gunlerinize biran once donersiniz insallah.
Sanirim ailesine sikayet etmende ise yaramadi anlattiklrndan onu anladm
Aaa hayrolsun kız nooldu
15 gündür kilom sabit ne yazıkki.
Ama iyi yanı inceliyorum yuppiii :) diğer markaların da 40 bedenini giymek hedefim.
HAYIR OLSUN canım ne oldu ki ...Eşim sezonluk işe girmekten bahsediyor inş olmaz ne diyim. Hem suçlu hem halen bana tripli neden ailesine söyledim iş peşinde olmadığını başka işler peşinde oldugunu diye
*iyi fikir amaaa hazır daha guzelDondurmada seker yok mu canim.sut olarak bakiosan ozaman sutun icine meyve koy dondurucuya at:)
Dondurmayı aslında haftada bir yiyebiliriz süt olarak bakıyorum ona ben. 1 saat yürüyüşümü ona sayalım akşama egzersiz ve lesli yapayımolur mu
Aslında yaklaşık 2 haftadır var ama üst üste düşününce ortada bişeyler var ama ne olduğunu sezinleyemiyorum ortada 3 kişi var bir kişiye suç yıkmaya çalışılıyor ama ben o 3 kişinin de suçu olduğunu düşünüyorum bugün sadece burdaydım ne whatsapa girdim sabahtan veri ne sosyal ağlara herkesten biraz uzaklaştım sanırım elimden gelse hep uzak kalırımm ama malesef içimdekileri de anlatamıyorum öylee ne düşündüğümü de bilmiyorumm karışığım kısacaa
Ben hiç yapmadım daha önce leslie netten bakıp mi yapiyonuz
Dondurmada seker yok mu canim.sut olarak bakiosan ozaman sutun icine meyve koy dondurucuya at:)
bende foto atmiştım ama kaldıramadım@Kkli_kadin yüklediğin fotoyu nasıl kaldiriyorsun ayrıca gayet ince görünüyorsun. Bende yüklemek istiyorum kapali oldugum icin etek giyip yada feraceyle kilo belli olmuyor. Ondan yukleyemiyom.
Bende sabır kalmadı artık işsizlikte altıncı aya giricez.ben bu halimle yatamazdım evde insanlar iş için ülke değiştiriyor artık. bişiler yapması lazım ama anlamıyor. o kötü yol onun için çok öneliydi aklı fikri ordaydı hiç pişman değilim söylediğime
Yok canım yaramadı. Ama kötü yola gitse içide huzursuz ailesi ölüm sebebimiz sen olursun falan dedi.Ama kötü işler yapamadığı içinde bana tripli..Bilmiyorum ki canım sence çalışmak istemiyor mu eşim diye gerçekleri göremeyebilirim.Akşam eve gittim yediği tabak halen masada.Yemeği yap işe git gel ben artık taşıyamıyorum bu kadarını
Sen en iyisini yaptın cnm
Yapma cnm yemek verme para sabah kalk kendin yiyeceğin kadar hazırla kahvaltını et git akşam gelince kendin yiyecek kadar hazırla otur ye yapmadığını görünce ilgilenmediğini görünce sorgulamaya başlayacak zaten
Anlaadım canım peki bu ailevi mi işsel mi uzak kalma şansı yok ikisinden se ama arkadaşsa uzak kalabilirsin
bende foto atmiştım ama kaldıramadım
Yaptım pişman değilim canım, iş aramak yerine abuk subuk yerlere paramızı harcadı.
Ailesi ile görüştüm ya hemen değişcek sandım hemen normale döndüm.Bu seferde dışardan yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?