Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de halâ cuma günkü kiloma gelemedim yarın ne yapsam kızlar bi fikir verin
Canım bence normal seyrinde ye. Bu sefer de bu cumaki kilona inmek için uğraşacaksn normal yemeye geçince.
Tartı öncesi şok diyet/az yemek 1 hafta stresli geçmesine sebep. Artı da çıkarsa çıksn. Haftaya kesin eksi çıkar ve daha moralli olursun gidiyor kilolar diye. Diğer türlü bi türlü inemedim o kiloya stresi oluyor

Bu kişilerle aynı yerde çalışıyorlar malesef hep görüşen insanlar erkek arkadaşıma atıp tutmuşlar biraz aramız limoni olmuştu ama şimdi hepsini suçlu buluyorum kafam biraz bulandı inşallah iyi olur

Sabah
Mantarli omlet
1Kk peynir
Dereotu
Kirmizi biber tatli

Oglen
Et sote
Yogurt
Salata
3cilek

Ara
Turk kahvesi

Aksam
2kasik taze fasulye
1Kasik sebze sote

Su
3Litre

Spor OnDeryaa
11dk basen hareketleri
30Dk cardio yatay bisiklet

Sabah
2 haşlanmiş yumurta
Peynir
6 tane zeytin
Salatalik
1 bardak sut

Aksam
1 tabak kurufasulye
Patlican salatasi
Marul salatasi
Ayran

Su 2 litre
Spor 30 dk haraket
OnDeryaa

Selamlar
Sabah
Bir dilim peynir
4 adet zeytin

Ara Türk kahvesi

Öğle
Et sote 4 yk
Bir kepçe cacık
1 armut

Akşam
Kapyali mantar salatası

İki lt su
25 dk ziplicam

Menüler güzel kızlar

Canım normal diyetle zayıfladığımda 200 300 gram gidiyor zaten geçen hafta çok bunaldım diye yapmıştım normalde şok yapmıyorum

kizlarrr bugunku menum

kahvalti yulaf kepeginden krep
1 kk peynir
yarim domates
1 yaprak marul
yesil cay

ara yok

ogle 4 yk barbunya
1 wasa

ara 1 sade kahve 1 ck fistik ezmesi

aksam 5 yk taze fasulye
2 yk yogurt
1 dal taze sogan

su 4 lt
30 dk leslie
20 dk ezgersiz
40 dk yuruyus toplamda 90 dk OnDeryaa

kizlar ben bugun cok halsizdim cok usuyordum spor yapmayacaktim sonra dedim durmak yok yapicaksin basladim yapmaya :) sonu geldi cok sukur :)

Kafama takıldı aldım bütün eteklerin bellerini ölçtüm. Hiç üşenmedim yarım saat uğraştım orda. Sonuç şöyle ki :
44 yazan ikisi aynı ölçü
42 yazan 44'twn de büyük
40 yazan 44'twn iki parmak küçük
46 yazan iki tanesi de 44 yazandan 4 parmak büyük
Şimdi siz bundan ne anladınız benim kafam çorba oldu . Sorun şu ki kimi tam kimi bol olmakla birlikte hepsi bana oluyo

Yani ben şöyle karar verdim. Bedenim 42

Kujum bırak etekleri kenara kendi beden ölçülerini al netten hesaplayalım

aklima gelmisken kizlar bir sorum olacak spordan sonra ne yiyip ne iciyosunuz? halsiz dusuyorum ister istemez canim biseyler istiyo ne yiyebilirim?

aklima gelmisken kizlar bir sorum olacak spordan sonra ne yiyip ne iciyosunuz? halsiz dusuyorum ister istemez canim biseyler istiyo ne yiyebilirim?
Süt içmek en iyisi canım ama ben biraz dinlenip su içiyorum süt sevmiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…