Canım bence normal seyrinde ye. Bu sefer de bu cumaki kilona inmek için uğraşacaksn normal yemeye geçince.Ben de halâ cuma günkü kiloma gelemedim yarın ne yapsam kızlar bi fikir verin
Eger bu kadinlar sdce senin arkadasinsa.sen yokken onlarla muhattapligina hic gerek yok bence. Bunu kiskancliktan yada karsi trf illa baska seyler hisseder açisindan soylemiyorm yanlis anlama. Eger samimiyet artarsa iliskinize dahil oluo bole insanlar. Erkek arkdsnla iliskileri sdce snn yolunla olmali bence. Snra boyle muhabbetler oluo.araniz bi bozuldu mu yorum yapma hakki goruolar. Sonucu iyi yada kotu etkiliolar.ama ne iyi ne kotu dahil olmamalilar. Benim fikrim bu yonde canim
Sabah
Mantarli omlet
1Kk peynir
Dereotu
Kirmizi biber tatli
Oglen
Et sote
Yogurt
Salata
3cilek
Ara
Turk kahvesi
Aksam
2kasik taze fasulye
1Kasik sebze sote
Su
3Litre
SporOnDeryaa
11dk basen hareketleri
30Dk cardio yatay bisiklet
Sabah
2 haşlanmiş yumurta
Peynir
6 tane zeytin
Salatalik
1 bardak sut
Aksam
1 tabak kurufasulye
Patlican salatasi
Marul salatasi
Ayran
Selamlar
Sabah
Bir dilim peynir
4 adet zeytin
Ara Türk kahvesi
Öğle
Et sote 4 yk
Bir kepçe cacık
1 armut
Akşam
Kapyali mantar salatası
İki lt su
25 dk ziplicam
Menün
Sabah 11.00
1 tabak tavuklu şehriyeli çorba
Akşam(pek akşam sayılmaz) 16.00
2 kaşık yumurtalı domatesli maydanzlu makarna
2 tane yaprak 1 patlıcan etli dolma
2 bardak ayran
Su 2lt henüz 3 olur kesin
Spor 30 dk yürüyüş
OnDeryaa
Hayırlı akşamlar
Sabah Bır haşlanmış yumurta
2 dilim süzme peynir
5.6 tane yeşil zeytin
Salatalık domates
Bir dilim ekmek
Ogle cok actim mecbur yedim.avuç içi kadar soslu tavuk.
Yarım ton balığı
Ara türk kahvesi
Akşam
Bır haşlanmış yumurta
Bir küçük kaşe yoğurt
Bir salatalık
3 kasik dolusu patates salatası
Toplam 60 dk spor
Canım normal diyetle zayıfladığımda 200 300 gram gidiyor zaten geçen hafta çok bunaldım diye yapmıştım normalde şok yapmıyorumBen sana hurma diyeti yaptığında da demiştim normal yemeye başlayınca 2 kilo kadar farkeder diye. Çünkü diyet modundayken hele de şok diyet yapıyorsak vücutta ödem filan gidiyor bağırsaklarda olanlar tamamen gidiyor boşalıyor. Bizim net ağırlığımız oluyor. Ama normal yemeye geçince kaybedilen su yerine geliyor bağırsaklar baştan sona doluyor oluyor sana brüt ağırlık. 2 3 kilo da farkediyor böylece.
Iyı aksamlar kızlar
Sahur tarcınlı yogurt
Aksam
1tabak etli kuru fasulye 1kasık pilav kocaman tabak kıvırvık salatası 1 bardak ayran 2bardak ta su
OnDeryaa 1saat egzersız tum vucut dahada yapıcam
cok sagol canım allah razı olsunGüzel cnm Allah kabul etsin
kabizlik bendede var offff catliyacamm artikSagol kuzum.sanada afiyet olsun. :)
Yok ya nereye mezun oluyorm.kabizliktan catlicam:) yarin bi kayisi cayi patlatmayi dusunuyorm.67.7nin daha altina inemedim.
menun cok az degilmi canim ya ben dayanamam sanirimSelamlar
Sabah
Bir dilim peynir
4 adet zeytin
Ara Türk kahvesi
Öğle
Et sote 4 yk
Bir kepçe cacık
1 armut
Akşam
Kapyali mantar salatası
İki lt su
25 dk ziplicam
Kujum bırak etekleri kenara kendi beden ölçülerini al netten hesaplayalımKafama takıldı aldım bütün eteklerin bellerini ölçtüm. Hiç üşenmedim yarım saat uğraştım orda. Sonuç şöyle ki :
44 yazan ikisi aynı ölçü
42 yazan 44'twn de büyük
40 yazan 44'twn iki parmak küçük
46 yazan iki tanesi de 44 yazandan 4 parmak büyük
Şimdi siz bundan ne anladınız benim kafam çorba oldu. Sorun şu ki kimi tam kimi bol olmakla birlikte hepsi bana oluyo
Yani ben şöyle karar verdim. Bedenim 42
Süt içmek en iyisi canım ama ben biraz dinlenip su içiyorum süt sevmiyorum o yüzdenaklima gelmisken kizlar bir sorum olacak spordan sonra ne yiyip ne iciyosunuz? halsiz dusuyorum ister istemez canim biseyler istiyo ne yiyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?