- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Bu sıralar kafama taktığım olay arkadaş ve erkek arkadaş arası benim dışımda gelişen konuşulan konular ve bana gelen şeyler kim doğru söylüyor sadece onu bilmiyorum kafam allak bullak
OnDeryaa yüklediğin fotoyu nasıl kaldiriyorsun ayrıca gayet ince görünüyorsun. Bende yüklemek istiyorum kapali oldugum icin etek giyip yada feraceyle kilo belli olmuyor. Ondan yukleyemiyom.
Mesajın altında şikayet et butonu var ona basıyoruz mune ablacım kaldırırmısın diyoruz o kaldırıyor başka türlü mesaj silemiyoruz zatenbende foto atmiştım ama kaldıramadım
İçinde azıcık bile şüphe varsa sorgulamadan kes at.İnan biz kadınlar hissediyoruz anlıyoruz
İçinde azıcık bile şüphe varsa sorgulamadan kes at.İnan biz kadınlar hissediyoruz anlıyoruz
Mesajın altında şikayet et butonu var ona basıyoruz mune ablacım kaldırırmısın diyoruz o kaldırıyor başka türlü mesaj silemiyoruz zaten
Evet her ne kadar ikimizin parası desende sen onu 1 ay çalıştın alın teri döküp kazandın ama o beleş buldu har vurup harman savurdu resmen rızkınızı
paraları eski yerine koymuştum ama alıcam yine
Kizlarrr sabah 1 yumurta peynir yesillik 1.5 dlm ekmek yedim
Ogle 3 tane yulaf kepegi ceviz uzumden yaptigim mudfinden yedim okuldaa
Arada biraz findik badem
Aksam tavuklu turlu yogurt salata. Yerim daha ekmek yememem lazim drmi
5 30 da salina gidicm sporaaa insallah
Kizlar kolumda kas iltihabi var cok agriyor hareket etme dedi dr biyundada'fitik duzlesme suan fiaik tedavid3yim hic fayda etmiyor. Ne dusunuyorum biliyomisinuz iyiki ölüm var yoksa yasandikca agrilar artacaktiii ne ypardikkk o zamann
Tamam canım sağol. Buldum 10 dk lik yaptım çünkü netim durdu. Ben kafama göre devam ettimLeslie 1 mil yaz çıkıyor cnm 16 dklık bir video ben onu yapıyorum genelde istersen link atayım
İşte ondan korkuyorum.bende foto atmiştım ama kaldıramadım
Canim ben biraz geri kafaiyimm bu konudaa galiba b3nim erkek arkadasim yada esim nisanlim isterse en yakin arkadasim olaun onla merhbanin otesinde konusamaz tel nosunu alamaz benim disimda bir diyaloglari olamazzz varsaaaa bye byee ikizinedeBu sıralar kafama taktığım olay arkadaş ve erkek arkadaş arası benim dışımda gelişen konuşulan konular ve bana gelen şeyler kim doğru söylüyor sadece onu bilmiyorum kafam allak bullak
Yok canım yaramadı. Ama kötü yola gitse içide huzursuz ailesi ölüm sebebimiz sen olursun falan dedi.Ama kötü işler yapamadığı içinde bana tripli..Bilmiyorum ki canım sence çalışmak istemiyor mu eşim diye gerçekleri göremeyebilirim.Akşam eve gittim yediği tabak halen masada.Yemeği yap işe git gel ben artık taşıyamıyorum bu kadarını
Canim 2tarafta erkek mi peki. Yani sni dusundurecek ne knsms olabilirlerkiBu sıralar kafama taktığım olay arkadaş ve erkek arkadaş arası benim dışımda gelişen konuşulan konular ve bana gelen şeyler kim doğru söylüyor sadece onu bilmiyorum kafam allak bullak
Canim ben biraz geri kafaiyimm bu konudaa galiba b3nim erkek arkadasim yada esim nisanlim isterse en yakin arkadasim olaun onla merhbanin otesinde konusamaz tel nosunu alamaz benim disimda bir diyaloglari olamazzz varsaaaa bye byee ikizinede
Canim 2tarafta erkek mi peki. Yani sni dusundurecek ne knsms olabilirlerki
Canim 2tarafta erkek mi peki. Yani sni dusundurecek ne knsms olabilirlerki
keske sana bir yardimimiz dokunsa. Cidden icinden cikamamani anliyorm. Hangi hareketi yapsan baska seylere sebep olablr.ailene solesen ayril diyecekler belkide. Birakip gitsen bir daha donmek istemeyeceksn belkide.suan nsl bir akil verilebilir inan bende sasirdim.eşin konusup ikna olck bir durumda deil sanirim. Ve sana bir cozum yolu gostermiyor.
Kujum o pazartesiydi =)Kahsen biliyorum cnm sende dün izin verin dedin ama bence sende yaz en azından ne yedin ne ettin görelim :) pazartesi menün :)
Oyy harika görünüyorsun =) hedef 38Eki Görüntüle 1984486 Hemen bakın açık saçık çıkmışım kaldırtcam canlar
Kujum o pazartesiydi =)
Kujum o pazartesiydi =)
Hic bisey anlamadim ama olsun:)Tam olarak bende öyleyim ama bu normal bir konuşma değil cnm keşke öyle konuşulmuş olsa benim arkamdan çevrilmiş bir iş erkek arkadaşımla aramız bozuktu bende alttan almadım eninde sonunda anlattı birileri bişey dedi falan bu kişilerden biri yakın arkadaş dediğim kız diğeri mrb bile yok bende gittim kıza söyledim kız demedim diyor ama yüzleşmeye yanaşmıyor erkek arkadaşım yüzleşsin bak böyle böyle dedi diyor kaçmıyor ama o mrb bile olmayan şahısla konuşuyor bende onunda suçlu olduğunu düşünüyorum sonuçta o beni kardeşi gibi gören ablam olarak tamam suçlu ama duyduğunu söylemiş deyip savunuyor ister istemez aklımda soru işaretleri oluştu..
masallah canim cok guzel gorunuyosun :)Eki Görüntüle 1984486 Hemen bakın açık saçık çıkmışım kaldırtcam canlar
Hic bisey anlamadim ama olsun:)
Yuzlestir kurtul derim. Genelde neye midem bulansa altindan bisey cikmistir bugune kdr. Oyuzden hislerimden ck korkarm.cnku hissettgm seyler genelde dogru cikiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?