YehhuHahaa süper o zaman resmî olarak 40 mıyım şimdi yanien son lisede o rakamdı yaa çok duygulandım valla
Hatanın farkında olmak ta güzel 3 litrenin altına düşmemeye çalış bugün vücut onu atar o zaman merak etmeBuakşam bişi yemek yok sütle geçiştircem . tartı öncesi nerden yedim abur cubur
Rana hep aklimda sinir vazgeçmedim Yediklerimi sıraladı hep sonra göreyim görmedim kızım çok hastaL limoncicegi00 tatlımm vazgeçtin sanırım
Kujum bence çok stres yaptık kilo vermenin psikolojiyle yakın bir ilişkisi varBu sabahta 68.2ydim.sasirdim artik.
Yarinda 67.5cikmazsam. Ben 1 hafta ayrilmak istiyorm.ciddili ciddili
kizlarrr bugunku menum
kahvalti yulaf kepeginden krep
1 kk peynir
yarim domates
1 yaprak marul
yesil cay
ara yok
ogle 4 yk barbunya
1 wasa
ara 1 sade kahve 1 ck fistik ezmesi
aksam 5 yk taze fasulye
2 yk yogurt
1 dal taze sogan
su 4 lt
30 dk leslie
20 dk ezgersiz
40 dk yuruyus toplamda 90 dkOnDeryaa
kizlar ben bugun cok halsizdim cok usuyordum spor yapmayacaktimsonra dedim durmak yok yapicaksin basladim yapmaya :) sonu geldi cok sukur :)
Eşim öyle konuşuyo yaa bende zayıflamadım gibi hissediyorum. İlk ölçülerimi bilmiyorum ama bi ay öncesi ile şimdi arasında belde 5 cm göbekte 4 cm fark var kilo ise 2.5 ayda 12 kg. İyi ama dimi yaa motive edin beni
Gunaydiin. Yulaf lafam ustunde 2cilek 1 dilim ananasimla isyerine gtrmk icin hazir:)
Akşam yemeği
3 yemek kaşığı kuru fasulye
2 lokma ekmek
akşam ara
şekersiz çay
4 5 çubuk
1 yudum kek
ara hiç olmamış dimi kızlar
40 dk yürüyüş spor
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNMMw
Rana hep aklimda sinir vazgeçmedim Yediklerimi sıraladı hep sonra göreyim görmedim kızım çok hasta(( salgın yakalandı mahvoldu. Aklım hep onda Yediklerim bir tek is yerinde verilen izinde alamadım kolları mahvoldu çok yüksek enfeksiyon çıktı hem bağırsak hem ateş hem öksürük mide bulantısı aç yemiyor ağlıyor uyumuyorum şükür biraz daha iyi bugün .. aklimda dinozor ilk gün dikkat edin sabahları simit ve ıspanak yemeği eve gidince yoğurtla geçiştirdim aksamlari aç uyuyorum ama Tartı da bir degisiklik yok su bile icemedim çünkü. .. öglen ekmek yemiyor um kızım çok hasta olunca onunla beraber sabahladim haftaya mi başlamak gerek böyle durumda
Mw
Rana hep aklimda sinir vazgeçmedim Yediklerimi sıraladı hep sonra göreyim görmedim kızım çok hasta(( salgın yakalandı mahvoldu. Aklım hep onda Yediklerim bir tek is yerinde verilen izinde alamadım kolları mahvoldu çok yüksek enfeksiyon çıktı hem bağırsak hem ateş hem öksürük mide bulantısı aç yemiyor ağlıyor uyumuyorum şükür biraz daha iyi bugün .. aklimda dinozor ilk gün dikkat edin sabahları simit ve ıspanak yemeği eve gidince yoğurtla geçiştirdim aksamlari aç uyuyorum ama Tartı da bir degisiklik yok su bile icemedim çünkü. .. öglen ekmek yemiyor um kızım çok hasta olunca onunla beraber sabahladim haftaya mi başlamak gerek böyle durumda
tavuk salata yeterli cnmKilarrrr kafayiii yiyc sporda telef oldum inaninnn yerimden klkamiyom agridannn listelerimi yaziyorumm ciss yokjk yag yok seker yokjk eeee ben trtidaa 78.6 dim bu sabahhh valla tükani kapatippp gidesimmm varrrr dahaaa ne yapayimmm bugun spora gitmiycem oluyorummmm yaa resmennn
Sabah nesfit yedim sutle
Ogle okua salata tavuk gogsu hasladim getirdimm dqha ne yapayimmm kizlarrr
Kilarrrr kafayiii yiyc sporda telef oldum inaninnn yerimden klkamiyom agridannn listelerimi yaziyorumm ciss yokjk yag yok seker yokjk eeee ben trtidaa 78.6 dim bu sabahhh valla tükani kapatippp gidesimmm varrrr dahaaa ne yapayimmm bugun spora gitmiycem oluyorummmm yaa resmennn
Sabah nesfit yedim sutle
Ogle okua salata tavuk gogsu hasladim getirdimm dqha ne yapayimmm kizlarrr
Bu sabahta 68.2ydim.sasirdim artik.
Yarinda 67.5cikmazsam. Ben 1 hafta ayrilmak istiyorm.ciddili ciddili
Kujum bence çok stres yaptık kilo vermenin psikolojiyle yakın bir ilişkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?