Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlar benim akşam yemekleri geç oluyor eşim geç geldiği için en erken 20.15 de yiyoruz
Sabah kahvaltı 8.00 2 adet ceviz 2 dilim tam buğday ekmeği Domates salatalık peynir
Öğle daha yemedim çok acıktım ama daha çıkamadım yemege

Mw
L limoncicegi00 tatlımm vazgeçtin sanırım
Rana hep aklimda sinir vazgeçmedim Yediklerimi sıraladı hep sonra göreyim görmedim kızım çok hasta (( salgın yakalandı mahvoldu. Aklım hep onda Yediklerim bir tek is yerinde verilen izinde alamadım kolları mahvoldu çok yüksek enfeksiyon çıktı hem bağırsak hem ateş hem öksürük mide bulantısı aç yemiyor ağlıyor uyumuyorum şükür biraz daha iyi bugün .. aklimda dinozor ilk gün dikkat edin sabahları simit ve ıspanak yemeği eve gidince yoğurtla geçiştirdim aksamlari aç uyuyorum ama Tartı da bir degisiklik yok su bile icemedim çünkü. .. öglen ekmek yemiyor um kızım çok hasta olunca onunla beraber sabahladim haftaya mi başlamak gerek böyle durumda

Kilarrrr kafayiii yiyc sporda telef oldum inaninnn yerimden klkamiyom agridannn listelerimi yaziyorumm ciss yokjk yag yok seker yokjk eeee ben trtidaa 78.6 dim bu sabahhh valla tükani kapatippp gidesimmm varrrr dahaaa ne yapayimmm bugun spora gitmiycem oluyorummmm yaa resmennn
Sabah nesfit yedim sutle
Ogle okua salata tavuk gogsu hasladim getirdimm dqha ne yapayimmm kizlarrr

Bu sabahta 68.2ydim.sasirdim artik.
Yarinda 67.5cikmazsam. Ben 1 hafta ayrilmak istiyorm.ciddili ciddili

Güzel cnm

Tabiki iyi hatta süperr valla kürdan gibi kalsak yine bir kusur bulur bu erkekler kendileri kusursuz şehzadeler ya

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM
TAMAM KIZIN TOPARLAYINCA BAŞLARIZ SORUN YOK
KIYAMAM BENDE AYNI DURUMDAYIM 20 GÜNDE ANCAK BUGUN TOPARLADIM

Çok geçmiş olsun cnm kızın bu haldeyken diyet düşünme zaten inşallah sağlığına kavuşur sende kafa rahatlığı ile yaparsınn

tavuk salata yeterli cnm
yoğurt olabilir yanında

Spor vücutta ödem yapmıştır cnm gider en kısa zamanda sen kendini sıkma :)

Selamlar kızlar yarın eksili bir gün olsun inşallah ben yarın artı çıkmazsam iyi reglyimm

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 12,30
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 15,00
1 kupa sade nescafe

Akşam yok

1,5 litre su

1 saat yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…