Bizm salondakinin oturma yeri yok canim.insanin iflahini kesiyo. Bacaklarini titretiyo valla:)Kızlar eliptik oturma selesi olsun mu olmasın mı kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
Duraklama içün dukan yumruk harekatı nı bi araştır canımKilarrrr kafayiii yiyc sporda telef oldum inaninnn yerimden klkamiyom agridannn listelerimi yaziyorumm ciss yokjk yag yok seker yokjk eeee ben trtidaa 78.6 dim bu sabahhh valla tükani kapatippp gidesimmm varrrr dahaaa ne yapayimmm bugun spora gitmiycem oluyorummmm yaa resmennn
Sabah nesfit yedim sutle
Ogle okua salata tavuk gogsu hasladim getirdimm dqha ne yapayimmm kizlarrr
maşallah ne çok gitmiş. Biz aynı gün mü başladık kız benim de bugün tam 60. Günüm ama popodan giden 4 cmKizlar ben diyete baslayali tam 2 ay oldu ve ben kalçamdan 13 cm incelmisim.
Eski ölcum 124 cmdim
Bugun 111 cm daha çok var ama çook sevindim
Perşembe'leri iki bekunis iç tamamen bitkisel bi ilaç veya da iki yeşil çay bi kupada 10 dk beklet akşam iç. Probiyotik bende hiç farkettirmedi maalesef valla ne diyim başka bi çözüm sunamadım şuanKizlar diyetisyen bi akrabam bu kabizlik icin proboyotik tavsiye etti.arkdsmda kabizdi doktor onada probiyoktik vermis. Bakalim alcam. Insallah ise yarar. Yarin tartiya cikmak dahi istemiyorm.aksamda kayinvalideme davetliyiz.yemesen ayip oluyor. Offff. Bugun bide toplantim vardi.karsimdaki adam anlatio da anlatio.benim akil of yaaa ne zaman 67olcamda:)))
Sagol canim tavsiyen icin. Eczaneden mi aliyorsun. Hemen etkisini gosterio mu.aksam kayinvlmde olcm cnku.rezil olmim:)Duraklama içün dukan yumruk harekatı nı bi araştır canım
maşallah ne çok gitmiş. Biz aynı gün mü başladık kız benim de bugün tam 60. Günüm ama popodan giden 4 cm
Perşembe'leri iki bekunis iç tamamen bitkisel bi ilaç veya da iki yeşil çay bi kupada 10 dk beklet akşam iç. Probiyotik bende hiç farkettirmedi maalesef valla ne diyim başka bi çözüm sunamadım şuan
Ben akşam 6'da içiyorum sabah 7-de ishal ama senin bünye nasıl çalışır bilemem. Ama etki süresi 9 saat yazıyo bünyeden bünyeye de değişiyor demek ki benim 10 -11 saat te tamamSagol canim tavsiyen icin. Eczaneden mi aliyorsun. Hemen etkisini gosterio mu.aksam kayinvlmde olcm cnku.rezil olmim:)
Evet eczaneden alınıyor. Çok pahalı değil diye yazdırmıyorum ama istersen sağlık ocağına yazdır. Bi de şimdi aklıma geldi sen 1tane iç de ne olur ne olmaz iyice cırcır filan olursun çalışıyorsun sonra bana saydırma. Bünye nasıl tepki verir öğrenmiş olursun. Mesela ben ayda bir kez geceden iki tane içiyorum sabah ishal oluyorum. Kahvaltı edince yarım saat bi saate yine ishal oluyorum ve bitiyo etkisi. Ama bi tane içtiğim zamanlar ishal değil ama çok çok afedersiniz yumuşak rahat oluyo.Sagol canim tavsiyen icin. Eczaneden mi aliyorsun. Hemen etkisini gosterio mu.aksam kayinvlmde olcm cnku.rezil olmim:)
Evet canim tam şubat 20 sinde baslamiştim. Bende inanamadim cnm. Epeydir ölçmemiştim. Ve bugün benim bir etegim vardi annemgil hediye almişlar ama olmuyordu birde likraliydi iyice yapişiyordu basenlerime ama bugün çok güzel bir şekilde oldu. Çok mutlu oldum.Duraklama içün dukan yumruk harekatı nı bi araştır canım
maşallah ne çok gitmiş. Biz aynı gün mü başladık kız benim de bugün tam 60. Günüm ama popodan giden 4 cm
Perşembe'leri iki bekunis iç tamamen bitkisel bi ilaç veya da iki yeşil çay bi kupada 10 dk beklet akşam iç. Probiyotik bende hiç farkettirmedi maalesef valla ne diyim başka bi çözüm sunamadım şuan
Yok canim saglik ocagina gitmeme grk yk.ztn oyle seylere vaktm bile olmuo. Hastaneye giderken ztn ck agirsam gidiyorm.isten gucten ona bile firsat olmuo:))Evet eczaneden alınıyor. Çok pahalı değil diye yazdırmıyorum ama istersen sağlık ocağına yazdır. Bi de şimdi aklıma geldi sen 1tane iç de ne olur ne olmaz iyice cırcır filan olursun çalışıyorsun sonra bana saydırma. Bünye nasıl tepki verir öğrenmiş olursun. Mesela ben ayda bir kez geceden iki tane içiyorum sabah ishal oluyorum. Kahvaltı edince yarım saat bi saate yine ishal oluyorum ve bitiyo etkisi. Ama bi tane içtiğim zamanlar ishal değil ama çok çok afedersiniz yumuşak rahat oluyo.
Konuya bak
Herşey cuma için ama olsun
Banlancak ne yaziosnz ya ck merak ettm :))))))Slm kizlar dun tahmin ettigim gibi banlandim
Ama cumaya yetistim. Bdvde gak desem ban guk desem uyari yahu
Valla anlamiyorum bana takan birivar ispiyonlayan galiba surekli hakaret yok bisi yok banlaniyorum.Banlancak ne yaziosnz ya ck merak ettm :))))))
Ne bdvymis arkadas.ne uyelikler banlaniyor bir bdv icin:)
Siz benim mesajlarimi niye baska mesajlarla bagdastiriyorsunuz?
Ters yorumlari kaldirabilirsen evlen demekle miden aliyorsa evlen demeyi bir mi tutuyorsunuz?
Konu neydi bilmiyorm ama.inan bana hic tartismaya girme. Cnku burdaki insanlar en az 20yasinda.artik kisiligi oturmus ve degistirmek cok zor. Hani fikrini elbette soyleyebilirsin.ama ikna etmeye kimseyi girisme. Benim cevremde her turlu insan var.saygi duyuyorm.onlarda bana saygi duydugu surece arkadas oluyorm. Ama sen cidden banlancak bsy yazmamissin:)Bugun
Valla anlamiyorum bana takan birivar ispiyonlayan galiba surekli hakaret yok bisi yok banlaniyorum.
Mesajim da bu
Çok sevindim canımmmm daha güzellerini giyicen inşallahEvet canim tam şubat 20 sinde baslamiştim. Bende inanamadim cnm. Epeydir ölçmemiştim. Ve bugün benim bir etegim vardi annemgil hediye almişlar ama olmuyordu birde likraliydi iyice yapişiyordu basenlerime ama bugün çok güzel bir şekilde oldu. Çok mutlu oldum.
Kızlar eliptik oturma selesi olsun mu olmasın mı kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?