Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar diyetisyen bi akrabam bu kabizlik icin proboyotik tavsiye etti.arkdsmda kabizdi doktor onada probiyoktik vermis. Bakalim alcam. Insallah ise yarar. Yarin tartiya cikmak dahi istemiyorm.aksamda kayinvalideme davetliyiz.yemesen ayip oluyor. Offff. Bugun bide toplantim vardi.karsimdaki adam anlatio da anlatio.benim akil of yaaa ne zaman 67olcamda:)))

Duraklama içün dukan yumruk harekatı nı bi araştır canım
Kizlar ben diyete baslayali tam 2 ay oldu ve ben kalçamdan 13 cm incelmisim.
Eski ölcum 124 cmdim
Bugun 111 cm daha çok var ama çook sevindim
maşallah ne çok gitmiş. Biz aynı gün mü başladık kız benim de bugün tam 60. Günüm ama popodan giden 4 cm

Perşembe'leri iki bekunis iç tamamen bitkisel bi ilaç veya da iki yeşil çay bi kupada 10 dk beklet akşam iç. Probiyotik bende hiç farkettirmedi maalesef valla ne diyim başka bi çözüm sunamadım şuan

Sagol canim tavsiyen icin. Eczaneden mi aliyorsun. Hemen etkisini gosterio mu.aksam kayinvlmde olcm cnku.rezil olmim:)

Sagol canim tavsiyen icin. Eczaneden mi aliyorsun. Hemen etkisini gosterio mu.aksam kayinvlmde olcm cnku.rezil olmim:)
Ben akşam 6'da içiyorum sabah 7-de ishal ama senin bünye nasıl çalışır bilemem. Ama etki süresi 9 saat yazıyo bünyeden bünyeye de değişiyor demek ki benim 10 -11 saat te tamam

Evet eczaneden alınıyor. Çok pahalı değil diye yazdırmıyorum ama istersen sağlık ocağına yazdır. Bi de şimdi aklıma geldi sen 1tane iç de ne olur ne olmaz iyice cırcır filan olursun çalışıyorsun sonra bana saydırma. Bünye nasıl tepki verir öğrenmiş olursun. Mesela ben ayda bir kez geceden iki tane içiyorum sabah ishal oluyorum. Kahvaltı edince yarım saat bi saate yine ishal oluyorum ve bitiyo etkisi. Ama bi tane içtiğim zamanlar ishal değil ama çok çok afedersiniz yumuşak rahat oluyo.
Konuya bak
Herşey cuma için ama olsun

Evet canim tam şubat 20 sinde baslamiştim. Bende inanamadim cnm. Epeydir ölçmemiştim. Ve bugün benim bir etegim vardi annemgil hediye almişlar ama olmuyordu birde likraliydi iyice yapişiyordu basenlerime ama bugün çok güzel bir şekilde oldu. Çok mutlu oldum.

Dunku menumu hatirladigim kadariyla paylasiyim
1 domates 1 salatalık 1 biber 10 zeytin 1 haşlanmış yumurta 1 kk köy peyniri
Kakaolu süt

2 küçük parça tavuk
Ayran

Sütlü kahve
İki bebe bisküvisi

Yarım elma

Spor 5 dkcik
Su 2 lt

Yok canim saglik ocagina gitmeme grk yk.ztn oyle seylere vaktm bile olmuo. Hastaneye giderken ztn ck agirsam gidiyorm.isten gucten ona bile firsat olmuo:))
Ya valla cok guzel aciklamissin.hahahahahaa cok yasa e mi:)

Bugun
Banlancak ne yaziosnz ya ck merak ettm :))))))
Ne bdvymis arkadas.ne uyelikler banlaniyor bir bdv icin:)
Valla anlamiyorum bana takan birivar ispiyonlayan galiba surekli hakaret yok bisi yok banlaniyorum.
Mesajim da bu
Siz benim mesajlarimi niye baska mesajlarla bagdastiriyorsunuz?
Ters yorumlari kaldirabilirsen evlen demekle miden aliyorsa evlen demeyi bir mi tutuyorsunuz?

Bugun

Valla anlamiyorum bana takan birivar ispiyonlayan galiba surekli hakaret yok bisi yok banlaniyorum.
Mesajim da bu
Konu neydi bilmiyorm ama.inan bana hic tartismaya girme. Cnku burdaki insanlar en az 20yasinda.artik kisiligi oturmus ve degistirmek cok zor. Hani fikrini elbette soyleyebilirsin.ama ikna etmeye kimseyi girisme. Benim cevremde her turlu insan var.saygi duyuyorm.onlarda bana saygi duydugu surece arkadas oluyorm. Ama sen cidden banlancak bsy yazmamissin:)

Çok sevindim canımmmm daha güzellerini giyicen inşallah

30.Gün

Sabah:
8:15 limonlu su
9:40 250 ml süt ile protein tozu(herbalif)
Öğle:
13:00 1dilim elma 1gün kurusu bi ısırık börek iki ısırık salatalık
14- 14:30 yarım dilim doğal ekmek üstüne labne bal 3 çeryy domates 5 zeytin bi çatal tahin helvası 1 çay 1 Türk kahvesi
16:00 2 bardak süt

Su:3 lt +3 bitki çayı
Spor:20 dk koşu yarım saat yürüyüş

Misafirlikte dikkat edemedim yine saat iki de yememem gerekiyordu onları pişmanım çok ama çok güzeldi hele o bi tatlı kaşığı bal doğal köy balıymış offf bayıldım yaa bizim yediklerimiz bal değilmiş dedim yani
Olsun günü kapadım. Sabaha bişey kalmaz dimi

Kızlar şu sıra unlara mayalara takmış durumdayım. Ev tipi değirmen almak istiyorum ama 1500₺ den aşağı bulamadım. Bi videoda adam Profilo'nun kıyma makinesinin aparatı ile buğday arpa öğüttüğünü anlattı. Araştırdım. Profilo'yu aradım Yok dedi yılmadım Bursa'daki 3 meşhur beyaz eşyacıyı aradım. Ve tatatammm buldum hem de 270₺ hafta içi gidip inceliycem o aparatı kendi gözümle görmem lazım ayarlarına bakmam lazım netten almam çünkü. Otobüsle 45 dk ama olsun kendi unumu yapıp daha sağlıklı çocuklar yetiştirebilmek için herşey.
Onu halledince sıra maya işine gelicek kısmetse. Birkaç yere sordum tatmin edici bi cevap bulamadım köylere sordurcam. Olmazsa nohuttan evde ekşi maya yapılıyormuş onu yapıcam. Çok zahmetli ama üstesinden gelirim diye düşünüyorum.
Varmı fikri olan ev tipi öğütücü ve doğal maya için bütün cevaplar beni mutlu eder :) ha belki şöyle bir fikri veya bilgisi olan da vardır aranızda. Tamamen doğal hatta taş değirmende öğütülmüş katkısız un satan marka veya yer bilir misiniz

http://www.geleneksel.com.tr/urun/tam-bugday-unu/
Kızlar size yazınca aklıma geldi hemen araştırdım. Şansa bak adam bursadaymış yaa hemde haftada bi gün bizim semt e geliyormuş. Kargo parasından da kurtuldum. Ay ne kadar mutluyum anlatamam. Değirmen almama gerek kalmadı kilo kilo alırım artık çeşit çeşit doğal unum olur. İsteyen varsa çok alırım sizlere de yollarım canlar. Çarşamba alır almaz deniycem. Sizi haberdar ederim kaliteden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…