Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gunaydin arkadaslar au an gec kaldim ve yine kostur yapiuorum umarim imzaya yetiditim kizimdaha iyii bu hafta baslamayi dusunuyorum.ama bizim hastanede cekmiyor yemege cikinca yazarim ve evde anca opuldunuz gunaydin hepinize ve bjnaeada haftasonu dikkat ettim :)

Çok mu kötü menüm kızlar?
PAZAR SABAHI saat 11
Az patates kızartması
az sucuk
şekersiz çay bir bitter

saat 4 te
1 poğaça
2 çatal revani
2 çatal salata

20 dk spor aletlerinde spor
Dünkü menüm kötü 61,800 eksi ile başladım tartım göstermiyo küsüratı ama 61,70 de olabilir 62 den indiğim kesin..

evet cnm baya diyet dışı olmuş
hadi bakalım bugun itibari ile sıfır kaçamak gözüm üstünde

cnm çok sevindim kızının iyleşmesine
ozaman menüleri bekliyoruz akşam

OnDeryaa . Cnm bu hafta yogunsun eger sporu takip etmen zorlasirsa bende takip edebilirim. Hiç degilse gaza gelirim bende hergun yaparim spor.
Benim için sorun değil. Ama sen azme geleceksen yap tabiki

Listeyi atıyorum kopyala

Spor çetelesi

chemistry_eng :
20_KELEBEK : 40-20-
R Rossss68 : 60-55-
N Nurumcan94 :
Kaydasay77 :60-60-
BtRt :
Sismaniye : 30-45-
@Furha63 : 40-
Kahsen :
keklikek :
OnDeryaa : 15-
F fahriyeaba :60-
Kahverengi211 :
Zerosima :
B bayandipali : 20-
@NzLi :

Hasta olucam 3-5 güne artı hafta sonu yemem itibari ile artıdayım

Cuma: 66.9
Pazartesi: 69.0

Çok sinir oluyorum şu işe. Ben ömrümün sonuna kadar hep sınırlı mı beslenicem iki öğün normal yiyince 2 kg mu alıcam hep. Sonsuza dek mi böyle sürecek nefret ediyorum yaaa

İyi gunler kizlar bende malesef artidayim
Gecen ayin 20sinde regl oldum buay tam dort gundur gecti cok sismisim sonuc +1kilo

rEGL oldum arkadaşlarım.
Ruh halim berbat burdan başka anlatacak yerde yok sanırım.Aşırı duygusalım ağlamak istiyorum devamlı. İlk defa 23 Nisan canımı sıktı..Hep yeğenlerimizi komşumuzu arkdaşlarımızın mı çocuklarını seveceğiz. Aslında bütün sorunların temeli bundan kaynaklanıyor.Eşimde bende söylesemesekte birbirimize artık çok istiyoruz. İnsanlar soru soracak diye köşe bucak kaçmak.Aman nazarım değer korkusuyla kimsenin çocuguna yaklaşamamak.bir yere gidince acaba kim laf sokacak diye beklemek neler neler.10 yıl değil ama yakın bir zaman oldu kızlar.Sanırım sabrım eskisi gibi değil,umudum da öyle..Dualarınızı esirgemeyin..

Allah hayirlisini versin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah Allah dualarinizi kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…