- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
evet cnm baya diyet dışı olmuşÇok mu kötü menüm kızlar?
PAZAR SABAHI saat 11
Az patates kızartması
az sucuk
şekersiz çay bir bitter
saat 4 te
1 poğaça
2 çatal revani
2 çatal salata
20 dk spor aletlerinde spor
Dünkü menüm kötü 61,800 eksi ile başladım tartım göstermiyo küsüratı ama 61,70 de olabilir 62 den indiğim kesin..
cnm çok sevindim kızının iyleşmesinegunaydin arkadaslar au an gec kaldim ve yine kostur yapiuorum umarim imzaya yetiditim kizimdaha iyii bu hafta baslamayi dusunuyorum.ama bizim hastanede cekmiyor yemege cikinca yazarim ve evde anca opuldunuzgunaydin hepinize ve bjnaeada haftasonu dikkat ettim :)
Benim için sorun değil. Ama sen azme geleceksen yap tabikiOnDeryaa . Cnm bu hafta yogunsun eger sporu takip etmen zorlasirsa bende takip edebilirim. Hiç degilse gaza gelirim bende hergun yaparim spor.
evet cnm baya diyet dışı olmuş
hadi bakalım bugun itibari ile sıfır kaçamak gözüm üstünde
amanınncuma 59,5
p.tesi 60,6
fark: +1,1
reglim yakın kaptanım ona bağlıyorum. Cumaya kadar gider inşaallah artılarımamanınn
neyse sakin sıfır kaçamak bol su ile halledilir bence
teşekkür ederim canım.L limoncicegi00 Allah şifa versin canım kolaylıklar diliyorum.
20_KELEBEK hayırlı olsun bisikletin performans süper canım
Tamam canim bende eger yogUnsa isin diye dedim. Bu hafta takip edebilirim cnmBenim için sorun değil. Ama sen azme geleceksen yap tabiki
Listeyi atıyorum kopyala
Spor çetelesi
chemistry_eng :
20_KELEBEK : 40-20-
R Rossss68 : 60-55-
N Nurumcan94 :
Kaydasay77 :60-60-
BtRt :
Sismaniye : 30-45-
@Furha63 : 40-
Kahsen :
keklikek :
OnDeryaa : 15-
F fahriyeaba :60-
Kahverengi211 :
Zerosima :
B bayandipali : 20-
@NzLi :
Herkese hayırlı kandiller canlarım
Nerde orasi canim
Bugün Harika bir gün geçirdim çok şükür iyim. Küçük oğlumun 23 nisan gösterisinden sonra ufak bi tatil kaçamağı yaptık. Harmancık_eco tesisleri diye bir yer araştırmanızı tavsiye ederim. Bungalov evleri var haftaya da kalmak için gitmeyi düşünüyoruz doğayla baş başa süper iyi geldi bize
Tabi %400 oksijen alınca iştah full bi gün geçirdik ama pişman değilim. Kardeşim inşallah yarın teskere alıyor. Çok özledim o da bi gelsin kavuşayım. Hafta içi full dikkatle kendimi affettiricem kızlar
gecmis olsun canimgunaydin arkadaslar au an gec kaldim ve yine kostur yapiuorum umarim imzaya yetiditim kizimdaha iyii bu hafta baslamayi dusunuyorum.ama bizim hastanede cekmiyor yemege cikinca yazarim ve evde anca opuldunuzgunaydin hepinize ve bjnaeada haftasonu dikkat ettim :)
Allah hayirlisini versin canim. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah Allah dualarinizi kabul eder.rEGL oldum arkadaşlarım.
Ruh halim berbat burdan başka anlatacak yerde yok sanırım.Aşırı duygusalım ağlamak istiyorum devamlı. İlk defa 23 Nisan canımı sıktı..Hep yeğenlerimizi komşumuzu arkdaşlarımızın mı çocuklarını seveceğiz. Aslında bütün sorunların temeli bundan kaynaklanıyor.Eşimde bende söylesemesekte birbirimize artık çok istiyoruz. İnsanlar soru soracak diye köşe bucak kaçmak.Aman nazarım değer korkusuyla kimsenin çocuguna yaklaşamamak.bir yere gidince acaba kim laf sokacak diye beklemek neler neler.10 yıl değil ama yakın bir zaman oldu kızlar.Sanırım sabrım eskisi gibi değil,umudum da öyle..Dualarınızı esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?