Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanım çok çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı emeğiniz büyük vazgeçtiğim anda yanımda oldunuz bilgi alışverişi yaptık süper günler geçirdim kocaman sevgiler mutlu olun mutlu kalın

Kek olmamiş sanki cnm ama geri kalani güzel afiyet olsun

Kaptanım çok çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı emeğiniz büyük vazgeçtiğim anda yanımda oldunuz bilgi alışverişi yaptık süper günler geçirdim kocaman sevgiler mutlu olun mutlu kalın
Cnm benim sen kendi azminle iradenle başardın
Ve takımımızada buyuk katkı sağladın bizde sana teşekkür ederiz

Kek olmasaymıs olurmus haftasonu telefisi var haftaiçi oyüzden birsey demiyorum cnm
Hadi senden bir atak bekliyorum
Bak ortin mezun oldu senide edelim

Gecmiş olsun kaptanim insallah hep sağlıkla kalirsin.

Benim menum
Sabah
2 yumurta ve yesillikli omlet
3 tane zeytin
Peynir
Domates

Ara
Sutlu sekersiz kahve

Aksam
1 tabak yesilfasulye
Yarim tabak kabak çicegi yemegi
Salata yogurt

Su 2 litre
Spor yapacagim yazarim

Cnm benim sen kendi azminle iradenle başardın
Ve takımımızada buyuk katkı sağladın bizde sana teşekkür ederiz
Gittim hala konuşuyorum =)
En kızdığım şey insanların sorumluluk sahibi olmayıp her hafta bizi aşağı çekmeleriydi inşallah öyle insanlar artık bu takımı bulmaz çünkü amacı olan emek harcayan insanlarla dolu bir takım bir iki kişi kötü etkiliyordu bu yüzden son ana kadar dayandım kaptanım şükür.. Sayenizde

Herkese hayırlı kandiller canlarım

Merhaba cnm. İyiyim çok şükür seni sormalı sen nasılsın. Dün keyfin yoktu bugün iyimisin

Iyiyiz asil sen nasilsin en son kotuyum demistinn

OnDeryaa deryacımm nasıl oldun cnm

Bugün Harika bir gün geçirdim çok şükür iyim. Küçük oğlumun 23 nisan gösterisinden sonra ufak bi tatil kaçamağı yaptık. Harmancık_eco tesisleri diye bir yer araştırmanızı tavsiye ederim. Bungalov evleri var haftaya da kalmak için gitmeyi düşünüyoruz doğayla baş başa süper iyi geldi bize
Tabi %400 oksijen alınca iştah full bi gün geçirdik ama pişman değilim. Kardeşim inşallah yarın teskere alıyor. Çok özledim o da bi gelsin kavuşayım. Hafta içi full dikkatle kendimi affettiricem kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…