Aynen. dun serbest beslendim. Hic zevk almadim. Sonradan bosyere pismanlik.Kizlar olmuyor olmuyor. 2gundur sacmaladm. Yiyincede mutlu olmuyorm.eskiden zevk alirdm smdi hic zevk almiyorm. Bu 1 hafta dinlicem kndmi. Stres oldm ciddi ciddi stres oldum.isin icinden cikamiyorm.
Kandiliniz mubarek olsun kizlar
Ya ben iradesizim. Hep bişeyler kaçamak yapıyorum. Kendime engel olamıyorum o nedenle benim mezuniyetim gecikecek galiba. Bide hemen acikiyorum. Ne görsem yiyorum.Kek olmasaymıs olurmus haftasonu telefisi var haftaiçi oyüzden birsey demiyorum cnm
Hadi senden bir atak bekliyorum
Bak ortin mezun oldu senide edelim
Evet ama bazen arada 1 bardak sütün yaninda 1 tane meyve yiyorum. Yinede karataya uymaya calisiyorum cnm.Cok guzel karatay mi yapiyorsun canim?
Ben de meyve yuzunden dukani biraktim. :)Evet ama bazen arada 1 bardak sütün yaninda 1 tane meyve yiyorum. Yinede karataya uymaya calisiyorum cnm.
İlk gun 40 yaptiysan kondisyonun iyiymism ben 10 dk ile basladimSelam kızlar
Bugün eliptik bisiklet aldım
İlk günün hatrina 40 dk yaptım 600 kalori yaktığımi söylüyor..
Bence Canan karatay güzel konuşuyor seviyorum ama birtek meyveler hakkinda söylediklerine katilmiyorum. Ya dogal olarak yetişen birşey nasil yasak olur yaaBen de meyve yuzunden dukani biraktim. :)
Doğal olanı yasaklamıyor ki. Doğal olmayıp hormonlu olup içeriği yarar sağlamaktan çok şeker olan meyvelere karşı. Kurtlu elma bulursanız yiyin diyor.Bence Canan karatay güzel konuşuyor seviyorum ama birtek meyveler hakkinda söylediklerine katilmiyorum. Ya dogal olarak yetişen birşey nasil yasak olur yaa
Guzel menu afiyet olsun cnm. Niye aksami sutle geçireceksin ki saglikli yemekler salata ve yogurt yiyebilirsin.
bende internetten araştırmamda 5 dk zor yaptıkalrını yazıyorlardı. Bende öyle bekledim ama daha yapardım da çocuk olunca 40 dk da bıraktım. Bugün bacaklarım tutulur diye düşündüm ama çok hafif acı var normal mi kiİlk gun 40 yaptiysan kondisyonun iyiymism ben 10 dk ile basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?