Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.Gün

Sabah:
8:35 limonlu su
9:00 2 dilim köy ekmeği. 1dolu tatlı kaşığı kahvaltılık sos. Yarım tereyağlı yumurta 3 lokma pekmezli kaymak. 3 çatal mıhlama
Öğle:
13:40 bi tabak söğüş salata 1büyük dilim ekmek
Kiremitte kaşarlı mantarlı köfte. (3 köfte) 2 bardak ayran
Akşam:
19:15 2dilim biküvülü irmikli muhallebi

Su:3 litre
Spor:15 dk

Kizlar olmuyor olmuyor. 2gundur sacmaladm. Yiyincede mutlu olmuyorm.eskiden zevk alirdm smdi hic zevk almiyorm. Bu 1 hafta dinlicem kndmi. Stres oldm ciddi ciddi stres oldum.isin icinden cikamiyorm.

Kandiliniz mubarek olsun kizlar
Aynen. dun serbest beslendim. Hic zevk almadim. Sonradan bosyere pismanlik.
Bugun tartida +yi gorunce nadasa cektim kendimi.

İyi akşamlar hayırlı kandiller
Menüm

Sabah 9.30
2 tereyağlı yumurta
1 domates salatalık
5 zeytin
2 kk peynir

Akşam 20.00
2 köfte
1 tabak pırasa
Yarım kase yoğurt
2 dilim etli pide

Su 2 lt.

Iyı akşamlar
Bugunku menum
Sabah yok
Oruc
Akşam
6tane kofte bol salata yarım dılım tb ekmek
1bardak ayran dısarda yedık
2 bardak su 1 saat yuruyus

Kek olmasaymıs olurmus haftasonu telefisi var haftaiçi oyüzden birsey demiyorum cnm
Hadi senden bir atak bekliyorum
Bak ortin mezun oldu senide edelim
Ya ben iradesizim. Hep bişeyler kaçamak yapıyorum. Kendime engel olamıyorum o nedenle benim mezuniyetim gecikecek galiba. Bide hemen acikiyorum. Ne görsem yiyorum.
Bi yandan çok hızlı da gitmesin kilolar. Yoksa hemen geri döner. Kalıcı olsun istiyorum.

Pazar menü
Sabah
Bir dilim patatesli omlet
Bir dilim peynir
3 adet zeytin
Çay

Ara Türk kahvesi
Bir Bitter

Öğle akşam arası saat 15:00
Tam buğday ekmeğine sucuklu ve kaşarlı tost
200 ml ayran

Türk kahvesi

Çay
Su bugün çok az
1 lt

Bu hafta regli haftam acayip şişkinlik var ve + 2 kg fazlaligim var neredeyse

Bence Canan karatay güzel konuşuyor seviyorum ama birtek meyveler hakkinda söylediklerine katilmiyorum. Ya dogal olarak yetişen birşey nasil yasak olur yaa
Doğal olanı yasaklamıyor ki. Doğal olmayıp hormonlu olup içeriği yarar sağlamaktan çok şeker olan meyvelere karşı. Kurtlu elma bulursanız yiyin diyor.

İlk gun 40 yaptiysan kondisyonun iyiymism ben 10 dk ile basladim
bende internetten araştırmamda 5 dk zor yaptıkalrını yazıyorlardı. Bende öyle bekledim ama daha yapardım da çocuk olunca 40 dk da bıraktım. Bugün bacaklarım tutulur diye düşündüm ama çok hafif acı var normal mi ki

Çok mu kötü menüm kızlar?
PAZAR SABAHI saat 11
Az patates kızartması
az sucuk
şekersiz çay bir bitter

saat 4 te
1 poğaça
2 çatal revani
2 çatal salata

20 dk spor aletlerinde spor
Dünkü menüm kötü 61,800 eksi ile başladım tartım göstermiyo küsüratı ama 61,70 de olabilir 62 den indiğim kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…