- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
bnde tezimi almadım.bu sene alıyım diyorm.tutuşmam lazm bnmde :)))tutuştummm her boşlukta ders çalışıyorum
haftasonu sınavlar var
şimdide kaçıyorum çıkışa kadar bir ünite daha bitirsem kar
akşamda uzandığım yerde cıkmıs sorulara bakıyorum
geçersem muzcize
Senin imtihanin cocugunun olmamasi benim imtihanim da cocuklarim.
Buyuk oglum otizmli kucuk de iki yas sendromunda bazen delireyaziyorum cocuksuzlara ozeniyorum. Allah yokluklarini gostermesin ama cocugun olunca oh simdiye kadar hayatin tadini cikardim neyse ki dersin , gec olduguna sevinirsin belki de :)
canım Allah yardımcın olsun. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı mutlu bereketli çocuk nasip etsin. zor yaşadığın lafım yok. insanlarda çok anlayışsız. ben çocuk düşünmediğim için bile topa tutuluyorum. toplu taşımada bi gün kadın çatanak die çocuğun var mı ddi. yok dedim ozamanda yüksek lisansta öğrenciyim. niye olmuyo mu ,evde otursana, ne okuyosun, kocan baksın dedi. kadının acımasızlığına mı yanayım yoksa sığ düşünmesine mi yanayım bilemedim. çocuğum olmuyo desem napcaktı. ya insanlar nekdr acımasız.
bence kafanı soyutla derim.çok zor biliyorum ama psikolojik olarakta etkileme vücudunu.
iyi düşün canım. iyi düşün iyi olsun. çok zor elbette. insan istedikten sonra bide daha zor. tedavi sürecide yıpratıcı.beklemek daha da zor. ama inan bi gün olacak ve diyeceksinki ah beee haftasonları ne güzel uyurdum :) bunda da vardır bir hayır.Ben başıma gelmeden önce filmlerde olur sanırdım..
iyi düşün canım. iyi düşün iyi olsun. çok zor elbette. insan istedikten sonra bide daha zor. tedavi sürecide yıpratıcı.beklemek daha da zor. ama inan bi gün olacak ve diyeceksinki ah beee haftasonları ne güzel uyurdum :) bunda da vardır bir hayır.
Aşkısı menü güzel amaa katılım azzKizlarrr menum sabah 1 yumurta yulaf kepegi krep peynir dereotu
Ogle marul salatasi yarim alabalik
Ara 1 kasik pilav 1 kase sut nesfit
Aksam patlucan kozledim yogurtla yerim birazda kurufaaulye yerim
Spora gidiyom simmdi 60 dk playea 20 dk yuruyus
İşten geldim yemek yapıcamP.tesi sendromu var grubumuzda bugün çok sessiz.
benim eşimde hergün sabah diyete başlıyor ama akşam bozuyor. Onun ki göbek deilmiş (laf aramızda göbeklisin diyince içine çekiyorda)İşten geldim yemek yapıcam
Eşim pırasa istedi göbüşü çıkmıs diyete başladı
benim eşimde hergün sabah diyete başlıyor ama akşam bozuyor. Onun ki göbek deilmiş (laf aramızda göbeklisin diyince içine çekiyorda)
Yok cnm ikinci üni başka bir bölüm okuyorumbnde tezimi almadım.bu sene alıyım diyorm.tutuşmam lazm bnmde :)))
2.yüksek lisansa başvurcm ama bakalım.
smmm sınavı mı canım snn
allah gonlune gore versin canim icinden ne geciyorsarEGL oldum arkadaşlarım.
Ruh halim berbat burdan başka anlatacak yerde yok sanırım.Aşırı duygusalım ağlamak istiyorum devamlı. İlk defa 23 Nisan canımı sıktı..Hep yeğenlerimizi komşumuzu arkdaşlarımızın mı çocuklarını seveceğiz. Aslında bütün sorunların temeli bundan kaynaklanıyor.Eşimde bende söylesemesekte birbirimize artık çok istiyoruz. İnsanlar soru soracak diye köşe bucak kaçmak.Aman nazarım değer korkusuyla kimsenin çocuguna yaklaşamamak.bir yere gidince acaba kim laf sokacak diye beklemek neler neler.10 yıl değil ama yakın bir zaman oldu kızlar.Sanırım sabrım eskisi gibi değil,umudum da öyle..Dualarınızı esirgemeyin..
canim allah yar ve yardimcin olsun bu dunyada hepimiz biseyle sınaniyoz benimde 5yasinda kizim var ondada kemik hastaligi var o kadar gezdiriyom kimse bisey bile anlamiyo bileSenin imtihanin cocugunun olmamasi benim imtihanim da cocuklarim.
Buyuk oglum otizmli kucuk de iki yas sendromunda bazen delireyaziyorum cocuksuzlara ozeniyorum. Allah yokluklarini gostermesin ama cocugun olunca oh simdiye kadar hayatin tadini cikardim neyse ki dersin , gec olduguna sevinirsin belki de :)
Akşam az olmus cnm açıkmayasınBugunku menum
Sabah
9da yarim simit 1tane haslanmis yumurta 10 tane zeytin 1parca peynir 2bardak cay
Aksam
Saat 19da marul karisik salata 1kase yogurt
2.5litre su
1saat yuruyus 20 dakika plates
Afiywt olsun cnm bence iyiHayırlı akşamlar
Sabah
7 yaprak marul
Bir dilim ekmek
Bır lokma salçalı yumurta
Ara bir bardak süt
Ara 2 kase yoğurtla mısır gevreği
Evdeki malzemeleri bitirmek için yoğurt süt marul v.b tüketmemiz gerekti.
Akşam ton balığı, marul 4 dilim fırında patates
70 dk yuruyus tempolu değildiOnDeryaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?