Ay canım benim. Allahın sana verdiği bir imtihan. Herkesin bir imtihanı var seninde bu sabredersen karşılığında cenneti alırsın inşallah. Allah sabır versin sana ve senin gibilerine. Dua et her zaman ağır bir imtihan. Rabbim hayırlısıyla tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Allah yardımcın olsun.rEGL oldum arkadaşlarım.
Ruh halim berbat burdan başka anlatacak yerde yok sanırım.Aşırı duygusalım ağlamak istiyorum devamlı. İlk defa 23 Nisan canımı sıktı..Hep yeğenlerimizi komşumuzu arkdaşlarımızın mı çocuklarını seveceğiz. Aslında bütün sorunların temeli bundan kaynaklanıyor.Eşimde bende söylesemesekte birbirimize artık çok istiyoruz. İnsanlar soru soracak diye köşe bucak kaçmak.Aman nazarım değer korkusuyla kimsenin çocuguna yaklaşamamak.bir yere gidince acaba kim laf sokacak diye beklemek neler neler.10 yıl değil ama yakın bir zaman oldu kızlar.Sanırım sabrım eskisi gibi değil,umudum da öyle..Dualarınızı esirgemeyin..
Cogunluk artida bakiyorum da ama
+2kg nedir arkadaslar ya? Bizden habersiz kuzu mu cevirdiniz, kadinlar gunu mu yaptinizhayir cagirsaniz biz de gelirdik.
Benim de +400 gr ama dun +1400du boyle arti cikip sonra eksiye ugrasmak iyi olmuyor. Bu kadar abartmayacagim haftasonunu artik.
Sabit ya da + cikmayinca sorun yok ammaaaaaBenim her hafta çoğunlukla böyle oluyo yaa bende bıktım. İki günde 1-2 kg hatta oluyo ama çok çabalayarak onu yine de eksi yapabiliyorum çok şükür. Geçen hafta da 1.5 tu artım ama cuma ya onları ve eksi 1 'i de verdim hafta sonu yemesem aslında 3 kg eksiyle her hafta birinciliği kaptırmam ama çok sıkmıyorum hafta sonu kendimi. Tamamen soyutlayamıyorum kendim hayattan
Takımımı etkilemediğim sürece sıkıntı Yok bence. Kızma olur mu
Valla yediklerime de bak istersen dakikasına lokmasına kadar yazıyorum da
Guzel menu canim. aksam karbonidrat almazsan iyi olur.sABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 ZEYTİN
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
ARA
AZ KURU ÜZÜM LEBLEBİ
ÖĞLEN
4 5 KAŞIK KURU FASULYE
1,5 BARDAK TUZSUZ AYRAN
2 KURU KAYISI
AKŞAM
DAHA KARAR VEREMEDİM..SPORLA BİRLİKTE YARIN YAZARIM İNŞ..
Senin imtihanin cocugunun olmamasi benim imtihanim da cocuklarim.rEGL oldum arkadaşlarım.
Ruh halim berbat burdan başka anlatacak yerde yok sanırım.Aşırı duygusalım ağlamak istiyorum devamlı. İlk defa 23 Nisan canımı sıktı..Hep yeğenlerimizi komşumuzu arkdaşlarımızın mı çocuklarını seveceğiz. Aslında bütün sorunların temeli bundan kaynaklanıyor.Eşimde bende söylesemesekte birbirimize artık çok istiyoruz. İnsanlar soru soracak diye köşe bucak kaçmak.Aman nazarım değer korkusuyla kimsenin çocuguna yaklaşamamak.bir yere gidince acaba kim laf sokacak diye beklemek neler neler.10 yıl değil ama yakın bir zaman oldu kızlar.Sanırım sabrım eskisi gibi değil,umudum da öyle..Dualarınızı esirgemeyin..
akşama protein ekle cnmsABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 ZEYTİN
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
ARA
AZ KURU ÜZÜM LEBLEBİ
ÖĞLEN
4 5 KAŞIK KURU FASULYE
1,5 BARDAK TUZSUZ AYRAN
2 KURU KAYISI
AKŞAM
DAHA KARAR VEREMEDİM..SPORLA BİRLİKTE YARIN YAZARIM İNŞ..
evet canım cumartesi sabahı geldiler. çok güzel geçti. zaten yaşlı kadın ve çok zayıf.boğazına düşkün biri değil. elimizden geldiğince rahat ettirdik. :)chemistry_eng naptin geldi mi buyukanne?
kuzum Allah yardımcın olsun. özel bir çocuğun var. melek onlar ve ömür boyuda melek olacaklar.Senin imtihanin cocugunun olmamasi benim imtihanim da cocuklarim.
Buyuk oglum otizmli kucuk de iki yas sendromunda bazen delireyaziyorum cocuksuzlara ozeniyorum. Allah yokluklarini gostermesin ama cocugun olunca oh simdiye kadar hayatin tadini cikardim neyse ki dersin , gec olduguna sevinirsin belki de :)
ellerine sağlık cnmevet canım cumartesi sabahı geldiler. çok güzel geçti. zaten yaşlı kadın ve çok zayıf.boğazına düşkün biri değil. elimizden geldiğince rahat ettirdik. :)
Allah yar ve yardımcın olsun cnmSenin imtihanin cocugunun olmamasi benim imtihanim da cocuklarim.
Buyuk oglum otizmli kucuk de iki yas sendromunda bazen delireyaziyorum cocuksuzlara ozeniyorum. Allah yokluklarini gostermesin ama cocugun olunca oh simdiye kadar hayatin tadini cikardim neyse ki dersin , gec olduguna sevinirsin belki de :)
canım Allah yardımcın olsun. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı mutlu bereketli çocuk nasip etsin. zor yaşadığın lafım yok. insanlarda çok anlayışsız. ben çocuk düşünmediğim için bile topa tutuluyorum. toplu taşımada bi gün kadın çatanak die çocuğun var mı ddi. yok dedim ozamanda yüksek lisansta öğrenciyim. niye olmuyo mu ,evde otursana, ne okuyosun, kocan baksın dedi. kadının acımasızlığına mı yanayım yoksa sığ düşünmesine mi yanayım bilemedim. çocuğum olmuyo desem napcaktı. ya insanlar nekdr acımasız.rEGL oldum arkadaşlarım.
valla nasıl gitsin. bu sabah 69tum yine. psikoloji berbat:)ellerine sağlık cnm
nasıl gidiyor izin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?