Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim menum kizlar
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates

Ara
1 bardak süt
1 tane elma

Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Salata
Yogurt.

Su 2 bucuk litre
Spor leslie 3 mil 46 dk.

Merhaba kızlarrr
Menümü yazayım
Sabah 10.30
2 tereyağda yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek

Akşam 17.00
3 köfte
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt

Su 3lt
Menü harika cnm
Cnm tursuya dikkat ödem yapar
Menü güzel
Çok geçmiş olsun cnm bende aynıydım 20 gündür, gelmiş geçmiş olsun
Menünde güzel
Cnm ilk menü ama söylemek lazım
Sabah simit yerime yumurtalı peynirli yeşillikli güçlü kahvaltı yapmalısın
Öğlen pilav miktarı ne
Hem pilav hem ekmek bide barbunya karbonn patlaması

Helva
Bisküvi
Çekirdek
Söylememe bile gerek yok sanırım
Zamanla düzelcek menüler inşallah
sabahtan yazdim ogleden beri firsat kollarim yeni girdim :) paylastim menumu bu arada bana onerebileceginiz 10 dk gibi ama yag yakan bir sey var mi acaba :)
Leslie yapabilirisn

Benim menum kizlar
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates

Ara
1 bardak süt
1 tane elma

Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Salata
Yogurt.

Su 2 bucuk litre
Spor leslie 3 mil 46 dk.

Süperr

Günaydın kızlar. Dün menümü yazıp çıktım hiç giremedim. Bugün de çok yoğunum. Çok şükür kardeşim sağsalim geldi askerden oradaydım dün yine bugün de bize gelcekler kardeşimin doğumgünü. (Pastaya ne yazdırsam karar veremedim bi türlü)
Bu hafta biliyonuz canlar dikkat edemiyorum. Ama en azından evdeyken kimse yokken minimum yiyorum. ama sabah 300 gr eksiyle uyandım şok oldum
2 kilo almış olamazdım zaten bi günde dimi
Neyse canlar ev leş ötesi ben çocukları okula yollayıp işe koyulayım

Akşamda 2 çilek yedim karnım gurulduya gurulduya uyudum :)

gözünüz aydın cnm
eksi olmanda süperr

Ben ilk aldığımda 5 dkda pert olmuştum doğru ama çok hızlı seviyede yapmıştım onunda etkisi olabilir

Kızlar bi miktar param var birikmiş ve ben bir spor aleti almak istiyorum eve. Ama bazı çekincelerim var. Mesela bu bi heves mi 3-5 kullanıp bırakırmıyım. Bi de 3 kez ameliyat oldum biliyorsunuz ve şuan da 3 fıtık var belimde bazen gerçekten dayanılmaz oluyor ağrılarım. O yüzden de her aleti kullanamayacağımı biliyorum. İnternette araştırdığımda bi sonuca varamadım hangi aleti alabilirim diye. Doktorun dediği hafif yürüyüşler, yüzme, fizik tedavi. Yüzmeyi eliyoruz(bendeki kocayla yüzmenin imkansız olduğunu anlamışsınızdır zaten) yürüyüş hergün yapıyorum ama okul kapanıcak seneye de taşındığımız mahalledeki okula kaydı olucak. Yürüyemiycem. İki sene önce yürüyüş bandım vardı. O zaman doktor kızmıştı onda yürüme diye. Komşuma vermiştim bende. Bilmiyorum ne yapsam. Başka bi doktora gözükmek istiyorum aslında. Tamam doktorum çok iyi uzman. Ama mükemmeliyetçi ve katı. Ona kalsa şuan yataktan çıkmamam lazım biliyorsunuz. Bana bi akıl verin napıyim. Ne yapabilirim

cANIM üç fıtıkta az değil bilemedim.Doktorun dediği doğru gibi geldi bana..

canım yürüyüş bandı bende de vardı geçenlerde bende onu bir arkadaşıma verdim. Evde çok sıkıcı geliyor yapmak gerçekten ama ilk hevesle yapıyorsun. Yürüyüş bandını bel fıtığı olanlara tavsiye etmiyorlar annemde kullanmazdı dr kızardı çünkü. Ben yeni eliptik aldım. Beline baskısı yok tüm vucudu çalıştıryor. Onu sor istersen doktora. Eliptik yürüyüşten daha çok ter atıp daha fazla kalori yakmanı da sağlıyor. Kesinlikle tavsiyem budur. Ben çok sevdim açıkçası ama canım sen yine de araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…