Menü harika cnmMerhaba kızlarrr
Menümü yazayım
Sabah 10.30
2 tereyağda yumurta
2 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam 17.00
3 köfte
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
Su 3lt
Cnm tursuya dikkat ödem yaparSelam kızlar
Sabah
İki dilim peynir
5 adet yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara şekersiz çay
Türk kahvesi
Öğlen
İki adet köfte küçük boy
Yarım kase yoğurt
1 portakal
Ara
Türk kahvesi
Nescafe
Çay
Akşam
4 yemek kaşığı kabak yemeği
2 yk yoğurt
2 adet salatalık turşusu
3 lt su
Spor için kızımın uyumasını bekliyorum
Çok geçmiş olsun cnm bende aynıydım 20 gündür, gelmiş geçmiş olsunMerhaba canlar. 15 gunluk bir aradan sonra ben geldim. Lutfen kusura bakma kaptan.sahgull hepiniz kusura bakmayin. Cok fena hasta olup gunlerce uyumadigim zamanlar gecirdim. Haftasonu belim tutuldu falan. Nazarlar nazarlar. Diyete cok dikkat etmedim ama cılkını da cikarmadim. Spor desen hak getire.. öksürügum devam ettiginden bu hafta da belki pek yapamayabilirim. Aslinda bugun spora niyetliydim ama beklenmeyen bisey oldu simdi geldim daha eve.
Gelelim bugunku menüme;
Sabah iki dilim esmer ekmek arasina kasar salam domates tostun yarisini yedim yani toplam bir dilim ekmekle
Oglen; izgara tavuklu salata bir dilim esmer ekmek
Aksam; yine izagara tavuklu salata yarim dilim esmer ekmek ( disarda olunca salatadan baska secenegim olmuyor )
Gun ici iki litreye yakin su , sade turk kahvesi. Hic kacamagim yok ilk gun kizlar :)
Cnm ilk menü ama söylemek lazımmerhabalar bugun menum dahada iyi olsun ins
sabah yarim simit
ogle barbunya pilav ayran 1 dilim ekmek
arada turk kahvesi cok az
aksamustu 2 dilim peynir 1 dilim ekmek (koy ekmegi) domates az yorgurt 1 dilim helva karnibaharli tavuklu yemekten cok az
gece (cok acikmistim kizimla ugrasmaktan sarkti) 4 diyet biskuvi 2 dilim peynir biraz cekirdek az sekersiz kahve
simdilik boyle canlarim biraz ekside gordum kendimi hadi hayirlisi diyelim demi :)
Leslie yapabilirisnsabahtan yazdim ogleden beri firsat kollarim yeni girdim :) paylastim menumu bu arada bana onerebileceginiz 10 dk gibi ama yag yakan bir sey var mi acaba :)
Benim menum kizlar
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates
Ara
1 bardak süt
1 tane elma
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Salata
Yogurt.
Su 2 bucuk litre
Spor leslie 3 mil 46 dk.
yesil cay iciyom 1dulim kasar peyniriyleGüzel menu canim afiyet olsun.
Spor süper canim ama menün bana az gibi geldi acikmadin mi
gayet guz,el canim sanada afiyet olsunBenim menum kizlar
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates
Ara
1 bardak süt
1 tane elma
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Salata
Yogurt.
Su 2 bucuk litre
Spor leslie 3 mil 46 dk.
sABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 ZEYTİN
1 DİLİM EKMEK
ŞEKERSİZ ÇAY
ARA
AZ KURU ÜZÜM LEBLEBİ
ÖĞLEN
4 5 KAŞIK KURU FASULYE
1,5 BARDAK TUZSUZ AYRAN
2 KURU KAYISI
AKŞAM
DAHA KARAR VEREMEDİM..SPORLA BİRLİKTE YARIN YAZARIM İNŞ..
gözünüz aydın cnmGünaydın kızlar. Dün menümü yazıp çıktım hiç giremedim. Bugün de çok yoğunum. Çok şükür kardeşim sağsalim geldi askerden oradaydım dün yine bugün de bize gelcekler kardeşimin doğumgünü. (Pastaya ne yazdırsam karar veremedim bi türlü)
Bu hafta biliyonuz canlar dikkat edemiyorum. Ama en azından evdeyken kimse yokken minimum yiyorum.ama sabah 300 gr eksiyle uyandım şok oldum
2 kilo almış olamazdım zaten bi günde dimi
Neyse canlar ev leş ötesi ben çocukları okula yollayıp işe koyulayım
Sağol cnm.Allah razı olsuniyi yolculuklar cnm
Sağol canım senin menün de çok güzel ♡Benim menum kizlar
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates
Ara
1 bardak süt
1 tane elma
Aksam
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak kabak yemegi
Salata
Yogurt.
Su 2 bucuk litre
Spor leslie 3 mil 46 dk.
bende internetten araştırmamda 5 dk zor yaptıkalrını yazıyorlardı. Bende öyle bekledim ama daha yapardım da çocuk olunca 40 dk da bıraktım. Bugün bacaklarım tutulur diye düşündüm ama çok hafif acı var normal mi ki
Kızlar bi miktar param var birikmiş ve ben bir spor aleti almak istiyorum eve. Ama bazı çekincelerim var. Mesela bu bi heves mi 3-5 kullanıp bırakırmıyım. Bi de 3 kez ameliyat oldum biliyorsunuz ve şuan da 3 fıtık var belimde bazen gerçekten dayanılmaz oluyor ağrılarım. O yüzden de her aleti kullanamayacağımı biliyorum. İnternette araştırdığımda bi sonuca varamadım hangi aleti alabilirim diye. Doktorun dediği hafif yürüyüşler, yüzme, fizik tedavi. Yüzmeyi eliyoruz(bendeki kocayla yüzmenin imkansız olduğunu anlamışsınızdır zaten) yürüyüş hergün yapıyorum ama okul kapanıcak seneye de taşındığımız mahalledeki okula kaydı olucak. Yürüyemiycem. İki sene önce yürüyüş bandım vardı. O zaman doktor kızmıştı onda yürüme diye. Komşuma vermiştim bende. Bilmiyorum ne yapsam. Başka bi doktora gözükmek istiyorum aslında. Tamam doktorum çok iyi uzman. Ama mükemmeliyetçi ve katı. Ona kalsa şuan yataktan çıkmamam lazım biliyorsunuz. Bana bi akıl verin napıyim. Ne yapabilirim
Selamlar kızlar nasılsınız bakalım
canım yürüyüş bandı bende de vardı geçenlerde bende onu bir arkadaşıma verdim. Evde çok sıkıcı geliyor yapmak gerçekten ama ilk hevesle yapıyorsun. Yürüyüş bandını bel fıtığı olanlara tavsiye etmiyorlar annemde kullanmazdı dr kızardı çünkü. Ben yeni eliptik aldım. Beline baskısı yok tüm vucudu çalıştıryor. Onu sor istersen doktora. Eliptik yürüyüşten daha çok ter atıp daha fazla kalori yakmanı da sağlıyor. Kesinlikle tavsiyem budur. Ben çok sevdim açıkçası ama canım sen yine de araştır.Kızlar bi miktar param var birikmiş ve ben bir spor aleti almak istiyorum eve. Ama bazı çekincelerim var. Mesela bu bi heves mi 3-5 kullanıp bırakırmıyım. Bi de 3 kez ameliyat oldum biliyorsunuz ve şuan da 3 fıtık var belimde bazen gerçekten dayanılmaz oluyor ağrılarım. O yüzden de her aleti kullanamayacağımı biliyorum. İnternette araştırdığımda bi sonuca varamadım hangi aleti alabilirim diye. Doktorun dediği hafif yürüyüşler, yüzme, fizik tedavi. Yüzmeyi eliyoruz(bendeki kocayla yüzmenin imkansız olduğunu anlamışsınızdır zaten) yürüyüş hergün yapıyorum ama okul kapanıcak seneye de taşındığımız mahalledeki okula kaydı olucak. Yürüyemiycem. İki sene önce yürüyüş bandım vardı. O zaman doktor kızmıştı onda yürüme diye. Komşuma vermiştim bende. Bilmiyorum ne yapsam. Başka bi doktora gözükmek istiyorum aslında. Tamam doktorum çok iyi uzman. Ama mükemmeliyetçi ve katı. Ona kalsa şuan yataktan çıkmamam lazım biliyorsunuz. Bana bi akıl verin napıyim. Ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?