Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

cANIM üç fıtıkta az değil bilemedim.Doktorun dediği doğru gibi geldi bana..
bişeyler yapmak istiyorum bende. Hareket istiyorum

Eliptik için sorucam ben. Olmadı başka tavsiye versin bana :)

Başka uzmanların görmesi daima iyidir cnm git başka bir uzmana bakalım o ne diyecek bende fıtık var ama çok şükür ileri derecede değil her sporu yapmamam gerek ama ben yapıyorum maleseff

Başka uzmanların görmesi daima iyidir cnm git başka bir uzmana bakalım o ne diyecek bende fıtık var ama çok şükür ileri derecede değil her sporu yapmamam gerek ama ben yapıyorum maleseff

Bende yapıyorum. Ama gerçekten iyi hissediyorum yaptıkça. O züzden arttırmak üstüne bişeyler katmak istiyorum

yatay bisikleti araştırabilirsin canım.oturdğn yerin sırt bölümü var.internette belinden sıkıntısı olanlar için yazıodu.doktoruna onuda sor canım.sormadan hiç bişey alma derim.

yatay bisikleti araştırabilirsin canım.oturdğn yerin sırt bölümü var.internette belinden sıkıntısı olanlar için yazıodu.doktoruna onuda sor canım.sormadan hiç bişey alma derim.
Hemen bakıyorum sağol canımm

sABAH
1 DİLİM EKMEK
PEYNİRLİ PULBİBERLİ YUMURTA 1 YUMURTADAN
ŞEKERSİZ ÇAY
1 KURU İNCİR

ARA
YARIM SALATA

ÖĞLEN
YARIM DİLİM EKMEK
1 KARE PEYNİR
1 DOMATES
3 ZEYTİN
ŞEKERSİZ ÇAY

AKŞAMI YARIN YAZARIM BELLİ DEĞİL
PATLICAN YEMEDİĞİM İÇİN KAHVALTI OLDU ÖĞLEN? YANLIŞ MI OLMUŞ

Kizlar dun tam olarak neyi ne zaman yedigimi bi turlu hatirlamiyorum
Sabah haslanmis yumurta cornflakes yedim
Ondan sonra yediklerim
Sutlu kahve
Marul krem peynir
Yarim tost
Salatalik
Zeytin ceviz
3 mercimek koftesi
1 sut dilimi
Aksam yarim tabak etli patlican yemegi
Portakal
Spor 10 dk ancak zaman bulabildim
Su 1.5 lt icmisimdir

Selam.kızlar çok uzun zamandır yoktum çünkü hamileydim bebisim dogdu. Haftaya 2 aylık olacak.bu arada ben aldım başımı gittim bende tekrar aranıza dönmek istiyorum. Psikolojim baya bozuldu en azına sizden hem destek alırım hemde motıve olurum ne dersiniz

merhaba canım bebeğin hayırlı olsun. Allah uzun ömürler versin. Seni daha önceki dönemden hatırlıyorum. Hoşgeldin canım

Merhaba canim allah bebegine uzun ömürler versin. Saglik sıhat versin canim. Hoşgeldin. Kaptanlar bakar şimdi sahgull Zerosima OnDeryaa

Kizlarr menumu yazayim;

Sabah yarim dilim ekmek, rendelenmis limonlu dereotlu havuc bir iki lokma salatalik yarim haslanmis yumurta

Oglen; et doner kozlenmis biber domates yarim dilim ekmek ayran (doner biraz yagliydi hic icime sinmedi ama yiyecek baska bisey yoktu yagsiz olmasi konusunda cok uyardim ama yapacak bisey yoktu)

Aksam; terbiyeli tavuk corbasi bir tane kuru kayisi malum bagirsak problemi :)

Gun ici bir bucuk lt su sade turk kahvesi

Simdi spora basliyorum. Ara verdim bakalim leslie ile kac mile dayanabilecegim :) gorusuruz menulere bakicam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…