cANIM üç fıtıkta az değil bilemedim.Doktorun dediği doğru gibi geldi bana..
Eliptik için sorucam ben. Olmadı başka tavsiye versin bana :)canım yürüyüş bandı bende de vardı geçenlerde bende onu bir arkadaşıma verdim. Evde çok sıkıcı geliyor yapmak gerçekten ama ilk hevesle yapıyorsun. Yürüyüş bandını bel fıtığı olanlara tavsiye etmiyorlar annemde kullanmazdı dr kızardı çünkü. Ben yeni eliptik aldım. Beline baskısı yok tüm vucudu çalıştıryor. Onu sor istersen doktora. Eliptik yürüyüşten daha çok ter atıp daha fazla kalori yakmanı da sağlıyor. Kesinlikle tavsiyem budur. Ben çok sevdim açıkçası ama canım sen yine de araştır.
Kızlar bi miktar param var birikmiş ve ben bir spor aleti almak istiyorum eve. Ama bazı çekincelerim var. Mesela bu bi heves mi 3-5 kullanıp bırakırmıyım. Bi de 3 kez ameliyat oldum biliyorsunuz ve şuan da 3 fıtık var belimde bazen gerçekten dayanılmaz oluyor ağrılarım. O yüzden de her aleti kullanamayacağımı biliyorum. İnternette araştırdığımda bi sonuca varamadım hangi aleti alabilirim diye. Doktorun dediği hafif yürüyüşler, yüzme, fizik tedavi. Yüzmeyi eliyoruz(bendeki kocayla yüzmenin imkansız olduğunu anlamışsınızdır zaten) yürüyüş hergün yapıyorum ama okul kapanıcak seneye de taşındığımız mahalledeki okula kaydı olucak. Yürüyemiycem. İki sene önce yürüyüş bandım vardı. O zaman doktor kızmıştı onda yürüme diye. Komşuma vermiştim bende. Bilmiyorum ne yapsam. Başka bi doktora gözükmek istiyorum aslında. Tamam doktorum çok iyi uzman. Ama mükemmeliyetçi ve katı. Ona kalsa şuan yataktan çıkmamam lazım biliyorsunuz. Bana bi akıl verin napıyim. Ne yapabilirim
Dün yoktun canım iyiyiz biz sen nasılsın bugün tartıda sabah 61 çıktım yaaa
Başka uzmanların görmesi daima iyidir cnm git başka bir uzmana bakalım o ne diyecek bende fıtık var ama çok şükür ileri derecede değil her sporu yapmamam gerek ama ben yapıyorum maleseff
Bende yapıyorum. Ama gerçekten iyi hissediyorum yaptıkça. O züzden arttırmak üstüne bişeyler katmak istiyorum
yatay bisikleti araştırabilirsin canım.oturdğn yerin sırt bölümü var.internette belinden sıkıntısı olanlar için yazıodu.doktoruna onuda sor canım.sormadan hiç bişey alma derim.Kızlar bi miktar param var birikmiş ve ben bir spor aleti almak istiyorum eve. Ama bazı çekincelerim var. Mesela bu bi heves mi 3-5 kullanıp bırakırmıyım. Bi de 3 kez ameliyat oldum biliyorsunuz ve şuan da 3 fıtık var belimde bazen gerçekten dayanılmaz oluyor ağrılarım. O yüzden de her aleti kullanamayacağımı biliyorum. İnternette araştırdığımda bi sonuca varamadım hangi aleti alabilirim diye. Doktorun dediği hafif yürüyüşler, yüzme, fizik tedavi. Yüzmeyi eliyoruz(bendeki kocayla yüzmenin imkansız olduğunu anlamışsınızdır zaten) yürüyüş hergün yapıyorum ama okul kapanıcak seneye de taşındığımız mahalledeki okula kaydı olucak. Yürüyemiycem. İki sene önce yürüyüş bandım vardı. O zaman doktor kızmıştı onda yürüme diye. Komşuma vermiştim bende. Bilmiyorum ne yapsam. Başka bi doktora gözükmek istiyorum aslında. Tamam doktorum çok iyi uzman. Ama mükemmeliyetçi ve katı. Ona kalsa şuan yataktan çıkmamam lazım biliyorsunuz. Bana bi akıl verin napıyim. Ne yapabilirim
Hemen bakıyorum sağol canımmyatay bisikleti araştırabilirsin canım.oturdğn yerin sırt bölümü var.internette belinden sıkıntısı olanlar için yazıodu.doktoruna onuda sor canım.sormadan hiç bişey alma derim.
Senin elindeki mi cocugun elindeki miAra menüm 12:36
Kizlar sormayın telefonum kafayı yedi şifreyi kaybetmemek için telefona kaydetmiştim ondan giremedim kuzumcylnslymn tatlımm sen nerelerdesin
7 tanecik kuru üzüm akşam ağır olcak malum gündüzden telafi ediyorumSenin elindeki mi cocugun elindeki mi
merhaba canım bebeğin hayırlı olsun. Allah uzun ömürler versin. Seni daha önceki dönemden hatırlıyorum. Hoşgeldin canımSelam.kızlar çok uzun zamandır yoktum çünkü hamileydim bebisim dogdu. Haftaya 2 aylık olacak.bu arada ben aldım başımı gittim bende tekrar aranıza dönmek istiyorum. Psikolojim baya bozuldu en azına sizden hem destek alırım hemde motıve olurum ne dersiniz
Merhaba canim allah bebegine uzun ömürler versin. Saglik sıhat versin canim. Hoşgeldin. Kaptanlar bakar şimdiSelam.kızlar çok uzun zamandır yoktum çünkü hamileydim bebisim dogdu. Haftaya 2 aylık olacak.bu arada ben aldım başımı gittim bende tekrar aranıza dönmek istiyorum. Psikolojim baya bozuldu en azına sizden hem destek alırım hemde motıve olurum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?