Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aksam pek olmamis sanki :)

Görürsün cnm neden görmeyesin
Sıksık sağlıklı şeyler yersin
Leslieyede başladın mı tıkır tıkır gider

Gayet iyi bence :) pirasa iyidir bosver. Eklemlere cok faydali :)

Merhaba hosgeldin :) yaa 100 falan ama bence takim birinci olacaksin haftalarca tabii dikkat edersen. Kilo ne kadar coksa o kadar hizli gidiyor cunku :) basarabilirsin

Super

İnşallah kızlar ya logusa depresyonu yaşamadım ama şu an kilo depresyonu yaşıyorum hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 1 ay sonra ise baslayacam ne giyecem bilmiyorun. Birde kız kardeşim mide ameliyatı oldu şimdi zayıflıyor hatta benden zayif. O sana olmaz bun olmaz dedikçe canım daha sıkılıyor

merhaba bu benim cok az yemis halim aslinda lohusalikta cok abarttim bugun menude boyle oldu oglen diyetisyen hazirliyor sabahlari cok gec kalkiyorum cunki gec uyuyorum ben yarim simit is yerinde yaptim yinee.. aslinda sabah erken kalkabilsem evde yapabilirim ama kizimda erken uyaniyor daha iyi yapabilir miyim umarim cesaretim gucummartar :S

Ö
ncelükle hoş geldin canım.
Karar verdikten sonra sen başla gerisi gelir sen hiç merak etme birlikte üstesinden gelicez bu derdin. Ben inanıyorum sen birinciliklere doymuycan çünkü bize göre kat kat avantajın var. Yarın ne yersen ye saatini lokmasına kadar not al telefonda buraya kopyala notu. Biz değerlendirelim tavsiye gerekirse verelim. Bebeğinle mutlu sağlıklı günler diliyorum canım.

merhabalar bugun menum
sabah simit ceyrek
ogle kofte yedim 5 6 tane tekirdag. rus salatasi ve corba 1 kase 2 3 lokma kadayif yedim
aksam ustu peynir 1 2 dilim ve ve akitma yiyiverdim 2 adet (kacirdim biraz )
aksam sadece salata yedim baska bir sey yemedim biraz kacirdigim icin

sabahlati kuvvetlendirsem daha iyi atlatirim ama bu aralar epey yogunum

Akşamda 2 çilek yedim karnım gurulduya gurulduya uyudum :)
o gurultular gondrrecek insallah kilolari :)

bisiklet olabilir mi canim baska aklima gelmedinzorlar mi seni ?

ben hdp gec kalmis gibi hisettigim icin baslamadim o donemler sut olsun diye yiyip dururdum ama asil kiloyu 5 8 ay arasinaldim yani bebegim o aylardayken sen de listeye girmeden devam edersin istersen

Bu menu pek olmamis canim. Ama daha adaptasyon diyelim.

H HedefVeBasari hos geldin canim. İradeli olabilirsen emziriyorsun ve yerlesik kilon olmadigi icin 20 kiloyu 10 haftada verirsin.

İnşallah canim ya çok sagol moral oldu valla. Bebekten sebep çok denim yok ama inşallah sizlerin desteği ile düzene girmeye çalışacağım. Yarın sabah start veriyorum
ben hdp gec kalmis gibi hisettigim icin baslamadim o donemler sut olsun diye yiyip dururdum ama asil kiloyu 5 8 ay arasinaldim yani bebegim o aylardayken sen de listeye girmeden devam edersin istersen
Benim ki daha 2 aylık olacak. Doğuma giderken tartilmadim kaç kg la doğuma yaptım bilmiyorum yani ama 2 haftadır bu kiloda yim ve artık çok mutsuzum :
Bu menu pek olmamis canim. Ama daha adaptasyon diyelim.

H HedefVeBasari hos geldin canim. İradeli olabilirsen emziriyorsun ve yerlesik kilon olmadigi icin 20 kiloyu 10 haftada verirsin.
ayyy gerçekten miii verir miyim dersin ağustos ve eylülde düğün var ve ben böyle insan içine çıkmak daha istemiyorum ( 10 hafta 20 kg düşüncesi bile mutlu etti beni çok sagol

Kızlar Menumu yazamadım Neriman yok
SabAh 2dlm ekmek yumurta peynir
Öğle 1 kase yoğurt 1kjvj 10fistil
Aksam 2 dlm ekmek 2 but
Salata Arada 2 portakal yedim
Spor 30 dk yürüyüş 1 saat plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…