- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Aksam pek olmamis sanki :)5.Gün
Sabah:
9:00 bitki çayı
11:00 200 ml milkshake
Öğle:
12:36 kuru üzüm 7tanecik
14:45 bitki çayı
16:40 bi çatal haşlama et bi kaşık bulgur pilavı(pişmesine baktım)
Bi kaşık pekmez
Akşam:
20:20 2 kaşık bulgur pilavı 2 çatal haşlama et. Bi servis kaşığı fırında baharatlı patates (5çatal gibi) 1 kase mevsim salata. 3 kaşık yoğurt çorbası
20:50 bi dilim meyveli pasta kremasını ayırdım
Su: 2.5 litre
Spor: çok tempolu 30 dk yürüyüş 10 dk egzersiz aleti
Görürsün cnm neden görmeyesin
Sıksık sağlıklı şeyler yersin
Leslieyede başladın mı tıkır tıkır gider
Gayet iyi bence :) pirasa iyidir bosver. Eklemlere cok faydali :)
Merhaba hosgeldin :) yaa 100 falan ama bence takim birinci olacaksin haftalarca tabii dikkat edersen. Kilo ne kadar coksa o kadar hizli gidiyor cunku :) basarabilirsin
Super
ederim evet yapmiatim onu daha once cok yorgun olmazsam yine dusunuyorumCanim 16 dk lik leslie1 mil var yaparsan diye yazdim.
Menü harika cnm
Cnm tursuya dikkat ödem yapar
Menü güzel
Çok geçmiş olsun cnm bende aynıydım 20 gündür, gelmiş geçmiş olsun
Menünde güzel
Cnm ilk menü ama söylemek lazım
Sabah simit yerime yumurtalı peynirli yeşillikli güçlü kahvaltı yapmalısın
Öğlen pilav miktarı ne
Hem pilav hem ekmek bide barbunya karbonn patlaması
Helva
Bisküvi
Çekirdek
Söylememe bile gerek yok sanırım
Zamanla düzelcek menüler inşallah
Leslie yapabilirisn
iyi geceler
Süperr
ncelükle hoş geldin canım.İnşallah kızlar ya logusa depresyonu yaşamadım ama şu an kilo depresyonu yaşıyorum hiç bu kadar kilolu olmamıştım. 1 ay sonra ise baslayacam ne giyecem bilmiyorun. Birde kız kardeşim mide ameliyatı oldu şimdi zayıflıyor hatta benden zayif. O sana olmaz bun olmaz dedikçe canım daha sıkılıyor
o gurultular gondrrecek insallah kilolari :)Akşamda 2 çilek yedim karnım gurulduya gurulduya uyudum :)
Kızlar bi miktar param var birikmiş ve ben bir spor aleti almak istiyorum eve. Ama bazı çekincelerim var. Mesela bu bi heves mi 3-5 kullanıp bırakırmıyım. Bi de 3 kez ameliyat oldum biliyorsunuz ve şuan da 3 fıtık var belimde bazen gerçekten dayanılmaz oluyor ağrılarım. O yüzden de her aleti kullanamayacağımı biliyorum. İnternette araştırdığımda bi sonuca varamadım hangi aleti alabilirim diye. Doktorun dediği hafif yürüyüşler, yüzme, fizik tedavi. Yüzmeyi eliyoruz(bendeki kocayla yüzmenin imkansız olduğunu anlamışsınızdır zaten) yürüyüş hergün yapıyorum ama okul kapanıcak seneye de taşındığımız mahalledeki okula kaydı olucak. Yürüyemiycem. İki sene önce yürüyüş bandım vardı. O zaman doktor kızmıştı onda yürüme diye. Komşuma vermiştim bende. Bilmiyorum ne yapsam. Başka bi doktora gözükmek istiyorum aslında. Tamam doktorum çok iyi uzman. Ama mükemmeliyetçi ve katı. Ona kalsa şuan yataktan çıkmamam lazım biliyorsunuz. Bana bi akıl verin napıyim. Ne yapabilirim
ben hdp gec kalmis gibi hisettigim icin baslamadim o donemler sut olsun diye yiyip dururdum ama asil kiloyu 5 8 ay arasinaldim yani bebegim o aylardayken sen de listeye girmeden devam edersin istersenSelam.kızlar çok uzun zamandır yoktum çünkü hamileydim bebisim dogdu. Haftaya 2 aylık olacak.bu arada ben aldım başımı gittim bende tekrar aranıza dönmek istiyorum. Psikolojim baya bozuldu en azına sizden hem destek alırım hemde motıve olurum ne dersiniz
bu arada bsn 92 yim demistim ama 2 kg gitmis heralde biraz kisinca hangisini baz alsak acabaGörürsün cnm neden görmeyesin
Sıksık sağlıklı şeyler yersin
Leslieyede başladın mı tıkır tıkır gider
Doktora sorucam. Bişeyler yapmam lazım ama neo gurultular gondrrecek insallah kilolari :)
bisiklet olabilir mi canim baska aklima gelmedinzorlar mi seni ?
Bu menu pek olmamis canim. Ama daha adaptasyon diyelim.merhabalar bugun menum
sabah simit ceyrek
ogle kofte yedim 5 6 tane tekirdag. rus salatasi ve corba 1 kase 2 3 lokma kadayif yedim
aksam ustu peynir 1 2 dilim ve ve akitma yiyiverdim 2 adet (kacirdim biraz )
aksam sadece salata yedim baska bir sey yemedim biraz kacirdigim icin
sabahlati kuvvetlendirsem daha iyi atlatirim ama bu aralar epey yogunum
İnşallah canim ya çok sagol moral oldu valla. Bebekten sebep çok denim yok ama inşallah sizlerin desteği ile düzene girmeye çalışacağım. Yarın sabah start veriyorumÖncelükle hoş geldin canım.
Karar verdikten sonra sen başla gerisi gelir sen hiç merak etme birlikte üstesinden gelicez bu derdin. Ben inanıyorum sen birinciliklere doymuycan çünkü bize göre kat kat avantajın var. Yarın ne yersen ye saatini lokmasına kadar not al telefonda buraya kopyala notu. Biz değerlendirelim tavsiye gerekirse verelim. Bebeğinle mutlu sağlıklı günler diliyorum canım.
Benim ki daha 2 aylık olacak. Doğuma giderken tartilmadim kaç kg la doğuma yaptım bilmiyorum yani ama 2 haftadır bu kiloda yim ve artık çok mutsuzum :ben hdp gec kalmis gibi hisettigim icin baslamadim o donemler sut olsun diye yiyip dururdum ama asil kiloyu 5 8 ay arasinaldim yani bebegim o aylardayken sen de listeye girmeden devam edersin istersen
ayyy gerçekten miii verir miyim dersin ağustos ve eylülde düğün var ve ben böyle insan içine çıkmak daha istemiyorumBu menu pek olmamis canim. Ama daha adaptasyon diyelim.
H HedefVeBasari hos geldin canim. İradeli olabilirsen emziriyorsun ve yerlesik kilon olmadigi icin 20 kiloyu 10 haftada verirsin.
Netim yok Neriman yazmış salak telefon
günaydın canımGünaydın kızlar,
nasılsın canım,günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?