Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen cnm yürüyüşten daha etkili bütün vücudu çalıştırıyor bende sabahları uyanır uyanmaz biniyorum

Günaydınn kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr bu sıralar biraz karışık durumlar içerisindeyimm biri bitiyor biri başlıyor bu ara hep mi denk gelir

Günaydınn kızlarr nasılsınız nasıl gidiyorr bu sıralar biraz karışık durumlar içerisindeyimm biri bitiyor biri başlıyor bu ara hep mi denk gelir
Günaydın canım, hayırdır canım sağlık sorunu falan deil dimi.. Sağlığın yerinde ise herşey hallolur sıkma canını

İyiyiz canım bildiğin gibi..Bende menülerimden memnun değilim,işimden memnun değilim pufff hayat mecburiyetler..
Pazar poğaça yedim 1 adet
Akşam pişi yedim..Sanki kaçamaklar çoklaştı eksideyim ama bu sıralar sıkılma var sanki.Öğlen çorba akşam sadece süt içicem dünü telafi edicem.
Kaçamakta yapsam az yiyorum saırım..

Aynen cnm yürüyüşten daha etkili bütün vücudu çalıştırıyor bende sabahları uyanır uyanmaz biniyorum
Bu eliptik bisiklete ben de heves ettim kızlar büyük ihtimalle ben de alırım :) ama ne zaman? Biraz araştırayım bakalım.

Günaydınlar
Benim de regl bitti eksilerdeyim cumaya güzel bi sonuç var inşallah.
İşten güçten anca kahvaltı yapabiliyorum. Yarın daha erken kalkıp yapmam lazım.

Günaydınlar
pufff hala regl olamadım. Belirtileri var olsamda rahatlasam artık. Karnım kocaman oldu.

Günaydın canım, hayırdır canım sağlık sorunu falan deil dimi.. Sağlığın yerinde ise herşey hallolur sıkma canını

Çok şükür cnm sağlıksal değil ama psikolojim bozuluyor o da sağlığa girer bence :) Çünküü daha kötüsü psikolojik olarak kötü olmak inş herşey yoluna girer diye dua ediyorum sadece

Canm bu kadar sıkıntıya sokma kendini herşeyi ye ama az ye sonuçta herşeyi hayatından tamamen çıkaramayacaksın en azındn miktarları belirlersin

Bu eliptik bisiklete ben de heves ettim kızlar büyük ihtimalle ben de alırım :) ama ne zaman? Biraz araştırayım bakalım.

Ben araştırmaya başladıktan 1-2 ay sonra falan aldım sanırım ikinci el aldım ama sıfırdan farkı yok yaşlı bir bayan için almışlar binmemiş bilee

Günaydınlar
Günaydınlar

Oh oh ne güzel cnm hadi güzel rakamlar çıksın inşallah

Bogazimizi tutuyoruz, azicik hareket ediyoruz ve zayifliyoruz. Bu kadar basit aslinda :)

Benn döndüüüm Forumu boşladığımın farkındayım ve çok çok özür dilerim ama hem internet sıkıntım yüzünden, hem de birkaç tanıdığımın Türkiye'ye gelmesinden ötürü buralara çok bakamadım, bakacak olsam da internetim izin vermedi
Gelen konuklarım bir ton şey yedirdiler; Londra'dan geldikleri için oradaki Türk restoranlarının fazla iyi olmadığını söylediler ve "Biz yerken sen bakacak mısın!?" misali biraz azarlanıp yemeye zorlandım.
Şimdi suçlu hissediyorum tabi, zaten yediğimin tadını da anlamadım diyeti bozacağım endişesiyle ama.. Sporu arttırmayı planlıyorum. Kilo almış olabilirim çünkü
Cezaya açığım zaten yediklerimi dahi unuttum. Ben ne yaptım ya, bu hafta kabusum oldu benim

50 dk yaptim canim devam edecektim de kizim bunaldi sabredemedi 10 dk daha

Sabah
1 dilim ekmek
az tavada yumurta
az salça,ucundan reçel tanesi yani (regliyim canım istiyor maalesef)
şekersiz çay

ara
muz

öğlen
1 kepçe çorba
5 6 kaşık salata
1 bardak ayran
1 kuru kayısı

Akşam sadece süt içmeyi planlıyorum ..Sporumda belli değil
1 lt geçik suda içtim

Hemen karalar bağlayıp oturmuyoruz bugünden itibaren baştan başlıyoruz bol bol su iç hareket spor yap ekmeği azalt normale döner cnm

50 dk yaptim canim devam edecektim de kizim bunaldi sabredemedi 10 dk daha

Oo valla siz süper yapıyrsunuz ben tek tip spordan hoşlanmıyorum sıkılıyorum max 15 dk yapar bırakırım setler halinde olursa 1 saati buldururum anca

Bence sadece süt içip açlık çekme cnm bu saate kadar gayet iyi akşam salata yoğurt az bişey de normal yemek süper bence

Bence sadece süt içip açlık çekme cnm bu saate kadar gayet iyi akşam salata yoğurt az bişey de normal yemek süper bence

Canım akşam yiyince tartıda eksi çıkmıyorum ki cuma ya az kaldı , yoğurt yiyip akşam arada mı süt içeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…