Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oo valla siz süper yapıyrsunuz ben tek tip spordan hoşlanmıyorum sıkılıyorum max 15 dk yapar bırakırım setler halinde olursa 1 saati buldururum anca
Ben de internetten dizi actim oyle ona bakarken yaptim. Cok bunaliyorum ama eliptik en az 25 dk devamli olmali ki etkisini gostersin

Kizlar 42 ve 44 beden kiyafetler aldim daha denemedim bakalim olacak mi ?
44-46 idi bedenim
Hayırlı olsun. Olur kız olur ben ki iri kemikliyimdir 42'ler havada uçuşuyor artık hatta bi tane de 40 eteğim var darısı gardırobu tüm 46-44'lerden temizlemeye

Öncelikle teşekkür ederim
Şuan okulum yok, geçtiğimiz cuma günü karnemi aldım. Bir-iki haftaya staja başlayacağımız için bize erken bitti :) Ama okul olduğunda da diyet yaptığım çok oldu hatta neredeyse okulda çok az zaman geçirdim diyetsiz.
Genelde dayanamadığım zamanlarda isem yanıma para almıyordum, su ve yol parası alıyordum gerisini evde bırakıyordum. Hem param da birikmiş oluyordu aklımın hayalimin almayacağı kadar. Bu kantinden sağlıksız alışveriş yapmamı engelliyordu :)
Ve sabahları mutlaka kahvaltı yapardım hiç zamanım yoksa bile bir bardak süt içer öyle çıkardım en kötü ihtimalle. Kahvaltı yaptığım sürede de mutlaka okula götüreceğim yiyecekleri de hazırlardım sabahtan. Ve her zaman yanımda suyum olurdu. 500 ml ya da 1 litrelik şişelerde :) Bunlar bende alışkanlık haline gelmişti, okulda yememek benim için çok kolaydı yani, hep kolay oldu :) Zaten tüm arkadaşlarım da bilir diyet yaptığımı, yani fazla yiyecek/içecek ikram etmezler okuldayken :)

Basariyoruz berabercee :) dimi Zerosima ozledin mi beni

Menümü yazayım kızlar

Sabah 11.30
1 sade türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1.5 kk peynir

Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
Ton balığı
Salata

Su 1.5 lt 3 olur kesin

Benim menüm
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin

Ara
1 sade türk kahvesi

Ara
Sutlu sekersiz kahve

Aksam
1 kase mercimek çorbasi
1 tabak kurufasulye
Salata
Yogurt

Su 2 litre
Spor yapacagim yazarm inş

Günaydınlar
Benim de regl bitti eksilerdeyim cumaya güzel bi sonuç var inşallah.
İşten güçten anca kahvaltı yapabiliyorum. Yarın daha erken kalkıp yapmam lazım.
gecen ay birlikte olmustuk ayin 20sinde ben dahada olmadim saydim tam 38 gun oluyo her an gelecekmis gibi agri cekiyom ama bos sismisimcanim

İyi aksamlar kizlar bugunku menum
Sabah yok
Oglen saat14te 5tane kofte bol salata 2bardak ayran 1kucuk parca ekmek
Saat 16da turk kahvesi 1tane gofret
Saat 19.30 yarim tabak sebze yemeyi
2litre su
@Kkli_kadin 30 dakika yuruyus 1saat parktaki spor aletleri toplam90 dakika

Benim menüm
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin

Ara
1 sade türk kahvesi

Ara
Sutlu sekersiz kahve

Aksam
1 kase mercimek çorbasi
1 tabak kurufasulye
Salata
Yogurt

Su 2 litre
Spor yapacagim yazarm inş
Bgn menümz akşam yemeği hariç aynı olmş :))

gecen ay birlikte olmustuk ayin 20sinde ben dahada olmadim saydim tam 38 gun oluyo her an gelecekmis gibi agri cekiyom ama bos sismisimcanim
Ozaman olursn cnm bnm de gecikmeli geldi bu seferki. Hava değişiminden sanrm

S1saH 1 Poğaça teoGta görevlidir
Öğle bibiraz Ku4ufqsulye salata
Ara 1Greyfurt
Aksam 1 kase Corba
spÖr 1 sa yuruyus 1sa plates

26.04.17, Çarşamba
Kahvaltı(11.00)
: 4 kaşık yulaf ezmesi üzerine 1 tatlı kaşığı bal ve reçel
Ara öğün(12.30): 3 kuru kayısı, kayısı çayı
Öğle yemeği(15.30): yumurtanın 1 tamı 2 akından omlet, 3 zeytin, 1 çeri domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam yemeği(18.00): 6-7 kaşık tavuk sote, 1 kase yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğün(18.30): 5 eti form light gong, 1 bardak light kola
Spor: 30 dakika dans, 20 dakika ip atlama, 30 dk egzersiz
Su: 2.5 - 3 litre

Omlete yağı olabildiğince az koydum. Bir tek akşam yemeğindeki yoğurdum fazla fazlaydı o da protein almak istediğim için. Bir kaseyi geçmeyecek şekildeydi yine de, ve ev yapımı yoğurt olduğundan kalorisini bilmiyorum ne yazık ki.
Akşam yemeğinden sonra normalde ara öğün yapmayacaktım ama dizi izliyordum ve canım çok atıştırmak istedi, ben de patlamış mısır-kola ikilisinin olabilecek en sağlıklı tercihini yaptım :)
Yine de 18.30 itibariyle yeme-içmem kesildi. (Su hariç)

Son düzenleme:
3 kaşık salata yedim menüme ek. Kalmadın diye eşimden bide ballı ıhlamur içtim bi tatlı kaşığı bal. Suyum 3'ü geçti.
Küçük oğlum ateşlendi ikindiden beri onla uğraşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…