Ben de internetten dizi actim oyle ona bakarken yaptim. Cok bunaliyorum ama eliptik en az 25 dk devamli olmali ki etkisini gostersinOo valla siz süper yapıyrsunuz ben tek tip spordan hoşlanmıyorum sıkılıyorum max 15 dk yapar bırakırım setler halinde olursa 1 saati buldururum anca
Hayırlı olsun. Olur kız olur ben ki iri kemikliyimdir 42'ler havada uçuşuyor artık hatta bi tane de 40 eteğim varKizlar 42 ve 44 beden kiyafetler aldim daha denemedim bakalim olacak mi ?
44-46 idi bedenim
Hepsi olduHayırlı olsun. Olur kız olur ben ki iri kemikliyimdir 42'ler havada uçuşuyor artık hatta bi tane de 40 eteğim vardarısı gardırobu tüm 46-44'lerden temizlemeye
okulda nasıl besleniyorsun. yani kantin tarzı yere hiç yolun düşmüyor mu:)
hem okul hem dersler hem ödevler hemde önünde üniversite sınavında bunlara nasıl vakit ayırıosn. lisedeyken bende bi bozukluk vardi. yemek yemeye sdce vaktim olurdu.oyüzden seni tebrik ederim. planlısın demekki :)
Basariyoruz berabercee :) dimiBak tilki misali bendr döndüm dolaştım ve geldim.tatlı ballı bir kızım oldu canım. Darısı isteyen herkese
İnşallah canim.yaa. bu sefer psikolojim baya kötü
zaten sorun o. Sürekli evde olmak demek can sıkıntısı demek ve oda sürekli ağzımın dolu olması demek.neyse bugün baslangic yaptim insallah
Menü süper canim afiyet olsun.Menümü yazayım kızlar
Sabah 11.30
1 sade türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1.5 kk peynir
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
Ton balığı
Salata
Su 1.5 lt 3 olur kesin
Oooo süper canim. Gözün aydınHepsi oldu
44 olan biraz beli bol ama skinny oldugundan cok darini giyemem diye 44 aldim zaten.
Alt 42 ust 40 beden
Wuuu supersin tatlim :) gormeyeli neler de olmus bak :)buarada haftasonu 28beden denemesi olumlu geçti.girdim cidden 28e. ama utandım ya 28 beden pantolon çok yapıştı. utandm. 29aldm.
gecen ay birlikte olmustuk ayin 20sinde ben dahada olmadim saydim tam 38 gun oluyo her an gelecekmis gibi agri cekiyom ama bos sismisimcanimGünaydınlar
Benim de regl bitti eksilerdeyim cumaya güzel bi sonuç var inşallah.
İşten güçten anca kahvaltı yapabiliyorum. Yarın daha erken kalkıp yapmam lazım.
bende bekliyom arkadasim korummasam hamile miyim diye supeye girerdim 38 nedemekpufff hala regl olamadım. Belirtileri var olsamda rahatlasam artık. Karnım kocaman oldu.
Bgn menümz akşam yemeği hariç aynı olmş :))Benim menüm
Sabah
2 yumurta haslama
Biraz peynir
6 tane zeytin
Ara
1 sade türk kahvesi
Ara
Sutlu sekersiz kahve
Aksam
1 kase mercimek çorbasi
1 tabak kurufasulye
Salata
Yogurt
Su 2 litre
Spor yapacagim yazarm inş
Ozaman olursn cnm bnm de gecikmeli geldi bu seferki. Hava değişiminden sanrmgecen ay birlikte olmustuk ayin 20sinde ben dahada olmadim saydim tam 38 gun oluyo her an gelecekmis gibi agri cekiyom ama bos sismisimcanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?