Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben araştırmaya başladıktan 1-2 ay sonra falan aldım sanırım ikinci el aldım ama sıfırdan farkı yok yaşlı bir bayan için almışlar binmemiş bilee
2.ele cesaret edemem sanrm senin iyi denk gelmiş.

2.ele cesaret edemem sanrm senin iyi denk gelmiş.

Ben sıfırını alacaktım media marktan 650 tl idi sonra hepsiburadadan msj geldi spor aletlerinde indirim diye girdim baktım alacağımın aynısı 480 girdim sepete ekledim sonuçta uygun diye tam alacaktım bişey oldu sanki şeytan dürttü letgoya girdim ordan da bakıyordum ara ara baktım 5 saat önce biri eklemiş 150 tl diye bende msj attım anlaştım 150 tlye hem onu hem de mekik aleti aldım yanında :)

Hoşgeldinn ca8nımm demek doğurdunn hayırlı olsunn bizler hala buradayız gördüğün gibi :)
Bak tilki misali bendr döndüm dolaştım ve geldim.tatlı ballı bir kızım oldu canım. Darısı isteyen herkese
Kız sen ne kilolar vermiş insansınn bak verirsin eminn ol :)
İnşallah canim.yaa. bu sefer psikolojim baya kötü
Bogazimizi tutuyoruz, azicik hareket ediyoruz ve zayifliyoruz. Bu kadar basit aslinda :)
zaten sorun o. Sürekli evde olmak demek can sıkıntısı demek ve oda sürekli ağzımın dolu olması demek.neyse bugün baslangic yaptim insallah

Aminn cnm inşallah :) Allah bağışlasınn

Evet o kötü evde olunca devamlı bişeyler yemek istiyor insan benim tek çözümüm ağzıma sakız alıp çiğnemek oluyor o zaman yemek isteyince ağzımda sakız var diye yemiyorum :)

Kız benim hamilelikte huyum da değişti. Bayıla bayıla sakız çiğneyen ben şimdi ağzıma alamıyorum midem bulanıyor hemen

Hemen karalar bağlayıp oturmuyoruz bugünden itibaren baştan başlıyoruz bol bol su iç hareket spor yap ekmeği azalt normale döner cnm
Zaten şuan yanımda 2 litrelik su şişem yarısına kadar dolu bir şekilde duruyor, uyandığım gibi sağlıklı bi şekilde yine porsiyonlarımı küçülterek yemeye devam ettim. Canım sıkıldıkça dans ediyorum günde toplam 20-30 dakika arası ya da bu süreyi geçik oluyor, bunun dışında ip atlayıp egzersiz de yaparım bugün Son öğünümden sonra gün içinde neler yediklerimi, ne yaptığımı vs. paylaşırım

okulda nasıl besleniyorsun. yani kantin tarzı yere hiç yolun düşmüyor mu:)
hem okul hem dersler hem ödevler hemde önünde üniversite sınavında bunlara nasıl vakit ayırıosn. lisedeyken bende bi bozukluk vardi. yemek yemeye sdce vaktim olurdu.oyüzden seni tebrik ederim. planlısın demekki :)

6.Gün

Sabah:
8:30 limonlu su
10:00 2 hamur kızartması. 2tatlı kaşığı köz biber patlıcan sosu. Bi çatal peynir bi bitki çayı
Öğle:
14:00 Türk kahvesi
14:45 3 kaşık domates soslu tam buğday makarna. 2 hamur kızartması. 1kaşık yoğurt.
Su: 1.5 ama geceye 3 olur
Spor: 40 dk çok tempolu 20 dk normal yürüyüş toplam 60 dk

Misafirlerim gitti ben normale dönebilirim artık bu üç kilo artı ile ne yapsam Cuma'ya fark olmaz ama bi detoksla ikisini verebilsem bari
Bişey deyin bana ayran mı elma mı yumurta mı. Ne yapayım akıl verin regl de olamadım çok vahim durumdayım çoookk

okurken canım çekti he :)))
canım yarın noemal beslen.su iç.hemen iniyor cidden.stres ypma

Yok kız daha var teyze olmana ufaklık 1. Sınıfı atlatsa o zaman düşüncem de o zaman gelcek mi ben görcem mi bilmem
ohooo hemencecik geçer günler.senin oğlan 1e başlayınca bana söyle.aynı anda hamile kalalım. bn anca ozmna kafama yatar bu iş :)))

buarada haftasonu 28beden denemesi olumlu geçti.girdim cidden 28e. ama utandım ya 28 beden pantolon çok yapıştı. utandm. 29aldm.
Sen yine de 28 alaydın a canım nasılsa bi aya kadar o 29 düşer durmaz sende canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…