Canım akşam yiyince tartıda eksi çıkmıyorum ki cuma ya az kaldı , yoğurt yiyip akşam arada mı süt içeyim..
Regl ne fena bişy ya diyetimizi aksatıyo vallapufff hala regl olamadım. Belirtileri var olsamda rahatlasam artık. Karnım kocaman oldu.
2.ele cesaret edemem sanrm senin iyi denk gelmiş.Ben araştırmaya başladıktan 1-2 ay sonra falan aldım sanırım ikinci el aldım ama sıfırdan farkı yok yaşlı bir bayan için almışlar binmemiş bilee
2.ele cesaret edemem sanrm senin iyi denk gelmiş.
Bak tilki misali bendr döndüm dolaştım ve geldim.tatlı ballı bir kızım oldu canım. Darısı isteyen herkeseHoşgeldinn ca8nımm demek doğurdunn hayırlı olsunn bizler hala buradayız gördüğün gibi :)
İnşallah canim.yaa. bu sefer psikolojim baya kötüKız sen ne kilolar vermiş insansınn bak verirsin eminn ol :)
zaten sorun o. Sürekli evde olmak demek can sıkıntısı demek ve oda sürekli ağzımın dolu olması demek.neyse bugün baslangic yaptim insallahBogazimizi tutuyoruz, azicik hareket ediyoruz ve zayifliyoruz. Bu kadar basit aslinda :)
Bak tilki misali bendr döndüm dolaştım ve geldim.tatlı ballı bir kızım oldu canım. Darısı isteyen herkese
İnşallah canim.yaa. bu sefer psikolojim baya kötü
zaten sorun o. Sürekli evde olmak demek can sıkıntısı demek ve oda sürekli ağzımın dolu olması demek.neyse bugün baslangic yaptim insallah
Çıkarsın cnm niye çıkmayasın bu kadar aç bırakma bünyeni tavsiye etmem
Kız benim hamilelikte huyum da değişti. Bayıla bayıla sakız çiğneyen ben şimdi ağzıma alamıyorum midem bulanıyor hemenAminn cnm inşallah :) Allah bağışlasınn
Evet o kötü evde olunca devamlı bişeyler yemek istiyor insan benim tek çözümüm ağzıma sakız alıp çiğnemek oluyor o zaman yemek isteyince ağzımda sakız var diye yemiyorum :)
Zaten şuan yanımda 2 litrelik su şişem yarısına kadar dolu bir şekilde duruyor, uyandığım gibi sağlıklı bi şekilde yine porsiyonlarımı küçülterek yemeye devam ettim. Canım sıkıldıkça dans ediyorum günde toplam 20-30 dakika arası ya da bu süreyi geçik oluyor, bunun dışında ip atlayıp egzersiz de yaparım bugünHemen karalar bağlayıp oturmuyoruz bugünden itibaren baştan başlıyoruz bol bol su iç hareket spor yap ekmeği azalt normale döner cnm
Al benden de okadar.pufff hala regl olamadım. Belirtileri var olsamda rahatlasam artık. Karnım kocaman oldu.
Diyet ve spor bu günleri de etkiliyor malesef Alışınca sorun olmuyor amaAl benden de okadar.
5 gün geçti ama inşallah gelsin artık yaa
okulda nasıl besleniyorsun. yani kantin tarzı yere hiç yolun düşmüyor mu:)Zaten şuan yanımda 2 litrelik su şişem yarısına kadar dolu bir şekilde duruyor, uyandığım gibi sağlıklı bi şekilde yine porsiyonlarımı küçülterek yemeye devam ettim. Canım sıkıldıkça dans ediyorum günde toplam 20-30 dakika arası ya da bu süreyi geçik oluyor, bunun dışında ip atlayıp egzersiz de yaparım bugünSon öğünümden sonra gün içinde neler yediklerimi, ne yaptığımı vs. paylaşırım
Al benden de okadar.
5 gün geçti ama inşallah gelsin artık yaa
Diyet ve spor bu günleri de etkiliyor malesef Alışınca sorun olmuyor ama
Benimki de selam verip gitti. Gelmesi dört gözle bekleniyor.
okurken canım çekti he :)))6.Gün
Sabah:
8:30 limonlu su
10:00 2 hamur kızartması. 2tatlı kaşığı köz biber patlıcan sosu. Bi çatal peynir bi bitki çayı
Öğle:
14:00 Türk kahvesi
14:45 3 kaşık domates soslu tam buğday makarna. 2 hamur kızartması. 1kaşık yoğurt.
Su: 1.5 ama geceye 3 olur
Spor: 40 dk çok tempolu 20 dk normal yürüyüş toplam 60 dk
Misafirlerim gitti ben normale dönebilirim artık bu üç kilo artı ile ne yapsam Cuma'ya fark olmaz ama bi detoksla ikisini verebilsem bari
Bişey deyin bana ayran mı elma mı yumurta mı. Ne yapayım akıl verin regl de olamadım çok vahim durumdayım çoookk
Yok kız daha var teyze olmana ufaklık 1. Sınıfı atlatsa o zaman düşüncem de o zaman gelcek mi ben görcem mi bilmemteyze mi oluyoruz :)
ohooo hemencecik geçer günler.senin oğlan 1e başlayınca bana söyle.aynı anda hamile kalalım. bn anca ozmna kafama yatar bu iş :)))Yok kız daha var teyze olmana ufaklık 1. Sınıfı atlatsa o zaman düşüncem de o zaman gelcek mi ben görcem mi bilmem
Sen yine de 28 alaydın a canım nasılsa bi aya kadar o 29 düşer durmaz sende canısıbuarada haftasonu 28beden denemesi olumlu geçti.girdim cidden 28e. ama utandım ya 28 beden pantolon çok yapıştı. utandm. 29aldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?