3 kaşık salata yedim menüme ek. Kalmadın diye eşimden bide ballı ıhlamur içtim bi tatlı kaşığı bal. Suyum 3'ü geçti.
Küçük oğlum ateşlendi ikindiden beri onla uğraşıyorum
gecmis olsun canim allah3 kaşık salata yedim menüme ek. Kalmadın diye eşimden bide ballı ıhlamur içtim bi tatlı kaşığı bal. Suyum 3'ü geçti.
Küçük oğlum ateşlendi ikindiden beri onla uğraşıyorum
geçmiş olsun canım allah şifa versin.Günaydın kızlar.
Gece oğlum üç kez ateşlendi iniyo bidaha çıkıyo okula da göndermedim. Evdeyiz internet bağlandı. Belki biraz iyi olursa parka gideriz o oynarken yürürüm
Amin sağol canımgeçmiş olsun canım allah şifa versin.
Gecmiş olsun Allah şifa versin cnm.Günaydın kızlar.
Gece oğlum üç kez ateşlendi iniyo bidaha çıkıyo okula da göndermedim. Evdeyiz internet bağlandı. Belki biraz iyi olursa parka gideriz o oynarken yürürüm
Sağol canım. Yatıyo yine çıktı ateşi. Doktora gidelim diyorum kalkmaya hali YokGecmiş olsun Allah şifa versin cnm.
Bünye nereye aç kaldı kaçamaklı bir hafta geçirdimbu akşam da aç kalsın en fazla bir kepçe çorba yerim arada süt içerim
Kız benim hamilelikte huyum da değişti. Bayıla bayıla sakız çiğneyen ben şimdi ağzıma alamıyorum midem bulanıyor hemen
Zaten şuan yanımda 2 litrelik su şişem yarısına kadar dolu bir şekilde duruyor, uyandığım gibi sağlıklı bi şekilde yine porsiyonlarımı küçülterek yemeye devam ettim. Canım sıkıldıkça dans ediyorum günde toplam 20-30 dakika arası ya da bu süreyi geçik oluyor, bunun dışında ip atlayıp egzersiz de yaparım bugünSon öğünümden sonra gün içinde neler yediklerimi, ne yaptığımı vs. paylaşırım
6.Gün
Sabah:
8:30 limonlu su
10:00 2 hamur kızartması. 2tatlı kaşığı köz biber patlıcan sosu. Bi çatal peynir bi bitki çayı
Öğle:
14:00 Türk kahvesi
14:45 3 kaşık domates soslu tam buğday makarna. 2 hamur kızartması. 1kaşık yoğurt.
Su: 1.5 ama geceye 3 olur
Spor: 40 dk çok tempolu 20 dk normal yürüyüş toplam 60 dk
Misafirlerim gitti ben normale dönebilirim artık bu üç kilo artı ile ne yapsam Cuma'ya fark olmaz ama bi detoksla ikisini verebilsem bari
Bişey deyin bana ayran mı elma mı yumurta mı. Ne yapayım akıl verin regl de olamadım çok vahim durumdayım çoookk
Ben de internetten dizi actim oyle ona bakarken yaptim. Cok bunaliyorum ama eliptik en az 25 dk devamli olmali ki etkisini gostersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?