kızlar 28 beden pantolon rahat oluyor 61 kiloyla cotton dan almıştım kotumu, iyi birşey mi kötü birşeymi
ama hedefim 26 giymek
İçimde bir sıkıntı var. Çok sıkılıyorum naapsam kiGünaydın kızlar nasıl gidiyor bakalım iyi haftasonları olsun inşallah
İçimde bir sıkıntı var. Çok sıkılıyorum naapsam ki
Hazırlanıp anneme gitçem ama üşeniyom. Otobüs 1 saat sürüyo. Şimdi çıksam burdan durağa yürüycem otobüsten trene bincem trenden inip 3 durak ta ordan yürüycem ooofff çok üşendim hava da güzel ama daha keyfim gelmedi gelince çıkarım herhal. Yanıma mama alcam orda iki gün bişey yememem lazım. Annem beni mahvetti bu hafta sonuç ortada. Temkinli olmalıyım.
Hiç de müzik alışkanlığım yoktur en son ne zaman şarkı duydum hatırlamıyorum bile. Arabada da eşim sadece Abdülhamit han marşını dinliyo son ses başka bişey YokAh şu sıkıntılarr valla bence hareketli müzikler dinle için açılsın ben şu an öyle yapıcam yoksa psikoloji gidiyor valla
Hiç de müzik alışkanlığım yoktur en son ne zaman şarkı duydum hatırlamıyorum bile. Arabada da eşim sadece Abdülhamit han marşını dinliyo son ses başka bişey Yok
Yaa sanırım batıl inanç ama sağ kaşım seğiriyor üç gündür. Başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum. Daha önce de iki kez oldu. Kaşım seğiriyor sürekli o günlerde bi felaket bi sorun yaşadım mutlaka. Şuan iyi düşünüp iyi olmasını umuyorum sadece ama takılıyor kafama işte. Şuan bile seğiriyo hatta
Iyi düşün iyi olsun canim.Yaa sanırım batıl inanç ama sağ kaşım seğiriyor üç gündür. Başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum. Daha önce de iki kez oldu. Kaşım seğiriyor sürekli o günlerde bi felaket bi sorun yaşadım mutlaka. Şuan iyi düşünüp iyi olmasını umuyorum sadece ama takılıyor kafama işte. Şuan bile seğiriyo hatta
Negatif enerji gönderme pozitif düşün iyi olsun canım.Yaa sanırım batıl inanç ama sağ kaşım seğiriyor üç gündür. Başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum. Daha önce de iki kez oldu. Kaşım seğiriyor sürekli o günlerde bi felaket bi sorun yaşadım mutlaka. Şuan iyi düşünüp iyi olmasını umuyorum sadece ama takılıyor kafama işte. Şuan bile seğiriyo hatta
Tatlıya bağlanmasına sevindim canım.Kızlar şok olacaksınız ama kaşımın seğirmesi bitti. Ama olay da patlak verdi. Eşim üç gündür tripliydi konuşmuyordu ters davranıyordu. filan eşimle uzun bi telefon görüşmesinden sonra çok şükür tatlıya bağlandı ama benim hislerim yine doğru çıktı maalesef. Bidaha kaşımseğirmesin artık diye dua edicem
Kaptanim bence menulerini paylasmaya basla. Motivasyon icin sartKızlarrr hadi beni motive edin sabah tartıldım faciaaaa
Acil başlamam lazım
Sınavlar da bitiyor. p.tesi bir başlangıç yapabilirsin mesela. Wasa iyi tercih. 2 dilimi bir dilim ekmeğe eşdeğer. Ara öğününde de yiyebilirsin. Bir dilim peynir ile yada ayran ile şahane oluyor.Kızlarrr hadi beni motive edin sabah tartıldım faciaaaa
Acil başlamam lazım
vavvvvv beeee 2. Mi oldummmmm buna ragmen artidayim aferinnnn banaSpor çetelesi
@chemistry_eng :
20_KELEBEK : 40-20-50-42-46-30-30
R Rossss68 : 60-55-46-55-55-
@Nurumcan94 :
@Kaydasay77 :60-60-80-120-90-90-
@BtRt : 50-90-130-
Sismaniye : 30-45-10-120-60-25
@Furha63 : 40-70-
@Kahsen :
@keklikek : 80-120-
OnDeryaa : 15-90-40-60-60-10-70
F fahriyeaba :60-80-90-120-80-
@Kahverengi211 : 20-27-45
Zerosima :
@bayandipali : 20-33-
@NzLi :
@HedefVeBasari : 60-
1. Miz @Kaydasay77 500dk
2. Miz. F fahriyeaba 420 dk
3.OnDeryaa 325 dk
Ve mansiyon ödülleri de
Sismaniye 290 dk
@gençanne68 271 dk
20_KELEBEK 258 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?