Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar 28 beden pantolon rahat oluyor 61 kiloyla cotton dan almıştım kotumu, iyi birşey mi kötü birşeymi
ama hedefim 26 giymek

Bende 27 giyiyorum ama bazı 26lar da geliyor cnm inşallah sende giyersin 28 giymek tabiki güzel gayet :)

Günaydın kızlar nasıl gidiyor bakalım iyi haftasonları olsun inşallah
İçimde bir sıkıntı var. Çok sıkılıyorum naapsam ki
Hazırlanıp anneme gitçem ama üşeniyom. Otobüs 1 saat sürüyo. Şimdi çıksam burdan durağa yürüycem otobüsten trene bincem trenden inip 3 durak ta ordan yürüycem ooofff çok üşendim hava da güzel ama daha keyfim gelmedi gelince çıkarım herhal. Yanıma mama alcam orda iki gün bişey yememem lazım. Annem beni mahvetti bu hafta sonuç ortada. Temkinli olmalıyım.

Ah şu sıkıntılarr valla bence hareketli müzikler dinle için açılsın ben şu an öyle yapıcam yoksa psikoloji gidiyor valla

Ah şu sıkıntılarr valla bence hareketli müzikler dinle için açılsın ben şu an öyle yapıcam yoksa psikoloji gidiyor valla
Hiç de müzik alışkanlığım yoktur en son ne zaman şarkı duydum hatırlamıyorum bile. Arabada da eşim sadece Abdülhamit han marşını dinliyo son ses başka bişey Yok

Yaa sanırım batıl inanç ama sağ kaşım seğiriyor üç gündür. Başıma bişey gelecekmiş gibi hissediyorum. Daha önce de iki kez oldu. Kaşım seğiriyor sürekli o günlerde bi felaket bi sorun yaşadım mutlaka. Şuan iyi düşünüp iyi olmasını umuyorum sadece ama takılıyor kafama işte. Şuan bile seğiriyo hatta

Hiç de müzik alışkanlığım yoktur en son ne zaman şarkı duydum hatırlamıyorum bile. Arabada da eşim sadece Abdülhamit han marşını dinliyo son ses başka bişey Yok

Hadi ya ben müziksiz yapamam heralde yatarken bile dinliyorum iş yaparken çalışırken spor yaparken hiç bişey yapmazken bile :) ki şu anda bile çalıyor

İyi düşün iyi olsunn göz seyirmesini duydum da kaşım hiç seyirmedi bişey diyemicem o konuda :)

Iyi düşün iyi olsun canim.

Negatif enerji gönderme pozitif düşün iyi olsun canım.

Kızlar şok olacaksınız ama kaşımın seğirmesi bitti. Ama olay da patlak verdi. Eşim üç gündür tripliydi konuşmuyordu ters davranıyordu. filan eşimle uzun bi telefon görüşmesinden sonra çok şükür tatlıya bağlandı ama benim hislerim yine doğru çıktı maalesef. Bidaha kaşım seğirmesin artık diye dua edicem

Kızlar cancagizlarim günaydın serum dan sonra 2 gün ful yattım öküz gibi uyumuşum tabiri caizse dün kusura bakmayın giremedim nete gözlerimi açamıyorum ama 7 lı rakamları gördüm sonunda 79.7 canım çok geç oldu ama kuşura bakmayin

Tatlıya bağlanmasına sevindim canım.

Selammm ben geldimm
Sınavlar fena değildi
Yarınıda atlatırsam rahatlıycam inşallah
Kendime wasa aldım
Haftaiçi kahvaltılarda yiycem
Pazarteside izinliyim hamama gidicez görümcemle
Kemiklerim bi rahatlasın sporada başlıycam bu hafta

Kızlarrr hadi beni motive edin sabah tartıldım faciaaaa

Acil başlamam lazım
Sınavlar da bitiyor. p.tesi bir başlangıç yapabilirsin mesela. Wasa iyi tercih. 2 dilimi bir dilim ekmeğe eşdeğer. Ara öğününde de yiyebilirsin. Bir dilim peynir ile yada ayran ile şahane oluyor.

ınstagramda birine rastladım. Acayip bir şekilde kilo vermiş inanamazsınız. 101 kilodan 50 kg düşmüş 1 yılda motive edici. 3 ay diyet 3 ay koruma şeklinde yapmış.

vavvvvv beeee 2. Mi oldummmmm buna ragmen artidayim aferinnnn bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…