Canim protein eksik olmus birazIyı aksamlar canlar
Sabah 7tane hurma turk kahvesı
Oglen saat14te 1tane sımıt 1parca peynır 13 tane zeytın 3catal cemen 2 bardak ayran
Aksam
Saat20de 3tane erık 3tane kırmızı dut 3tane cilek2tanede yedı dunya
2lıtre su
120 dakika yuruyus 20 dakikada plates@Kklı_kadın
Bütün gün nasıl durdun hiç bişey yemeden. Yoksa gündüz mü uyudunBeslenme-uyku-spor düzenim iyice bozuldu. Saat 5'lere kadar hiçbir şekilde uykum gelmiyor. Sporu da 2 gündür boşluyordum kaslarım ağrıyor diye. Su desen neredeyse hiç içmemeye başladım. Canım feci şekilde yemek çekiyor, durup dururken en azından aç olmasam bile atıştıracak bir şeyler arıyorum. Ve öğünlerim o kadar dengesiz oldu ki..
01.05.17, Pazartesi
Kahvaltı: yok
Ara öğün: yok
Öğle yemeği: yok
Akşam yemeği(18.00): 1 tabak pilav ve yoğurt
Ara öğün(19.30): 2-3 kuru kayısı, kayısı çayı
Ekstralar: 1 adet meyveli kek, 1 adet beyaz çikolatalı gofret, şekersiz nescafe
Spor: 35 dk kardiyo egzersizi
Su: 750-1000 ml
Çok çok dengesiz biliyorum ama ne olduysa düzenim bozuldu sanki tamamen. Bugünden itibaren düzeltmem gerekiyor.Çok berbat ve kötü hissediyorum. Özellikle uyku düzenim mahvetti beni, her şeyi değiştiriyor.
Cnm akşama salata ekleseydin en azından
Süper ozaman cnmyOĞURT EKLEDİM CANIM
Cnm iki kaşık al nefsini körelt canın çekiyorsa aksam dengelersinSabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
az hakiki zeytinyağ
öğlen patlıcan var ne yapsam ya
Ohh ne güzel cnm aramızda kalsın bende izliyorum maşa ile koca ayıyıgünaydın kızlar.
dün giremedim. Kızımla birlikte vakit geçirdik biraz sinema ya falan gittik. Maşa ile Koca ayı ilk sinema deneyimi gayet başarılı. Tiyotrolara bayılan kızımın yeni gözdesi sinema oldu. Ben de çok mutlu oldumm.
Evet cnm baya farketmiş ama ödem olmalı çabuk atarsın bugun itibari ile sıfır kaçamakla ben güveniyorum sanaMenülerime gelince pazar ve pazartesi kaçamaklar vardı. Su içemedim. (Su içmediğim günler acayip artı çıkıyorum.)Tartı da+ görmek kaçınılmaz sondu.
cuma :58,9
Salı :60,1
Evet tatlım çok düzensizBeslenme-uyku-spor düzenim iyice bozuldu. Saat 5'lere kadar hiçbir şekilde uykum gelmiyor. Sporu da 2 gündür boşluyordum kaslarım ağrıyor diye. Su desen neredeyse hiç içmemeye başladım. Canım feci şekilde yemek çekiyor, durup dururken en azından aç olmasam bile atıştıracak bir şeyler arıyorum. Ve öğünlerim o kadar dengesiz oldu ki..
01.05.17, Pazartesi
Kahvaltı: yok
Öğle yemeği: yok
Akşam yemeği(18.00): 1 tabak pilav ve yoğurt
Ara öğün(19.30): 2-3 kuru kayısı, kayısı çayı
Ekstralar: 1 adet meyveli kek, 1 adet beyaz çikolatalı gofret, şekersiz nescafe
Spor: 35 dk kardiyo egzersizi
Su: 750-1000 ml
Çok çok dengesiz biliyorum ama ne olduysa düzenim bozuldu sanki tamamen. Bugünden itibaren düzeltmem gerekiyor.Çok berbat ve kötü hissediyorum. Özellikle uyku düzenim mahvetti beni, her şeyi değiştiriyor.
Cuma menüsü olmus ki cumaya göre bile fazlaDünkü menüm
Öğle (12:00)
Çeyrek simit
1 dilim peynir
4 zeytin
1 çk vişne reçeli
Ara
Brovni İnstente (Aylar sonra yedim uzun zamnadır çikolata yemiyordum)
Akşam
Biraz güveç
Biraz salata.
Ablamın doğum günüydü
3 çatal yaş pasta
1 parça peynirli milföy
Cnm iki kaşık al nefsini körelt canın çekiyorsa aksam dengelersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?