- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
atom karınca nasılsın napıosn :)Eki Görüntüle 1990237 Öğle yemeğim bi tabak karışık salata üstüne keten tohumu serptim. 2-3 kaşık da dünden kalen ciğer sote.
Akşam çok hafif olur inşallah şuana kadar iyi gidiyorum
Cnm salata yanı köfte tavuk vs yiyebilirsin dışardaKızlar akşama kızlarla buluşucam dönercşye gidicez ne yapıcam bençeyrek mi yesem
Çok sevindim cnm aman iyi olkızlar merhaba Allah'a şükür iyiym düzeldim. kabus gibiydi. 2gün üst üste eve msafir.2gün hasta halimle şehır dışından gelen arkdşlrmla ilgilenmek.hemde hastalık üstüne ilaç dokunması. dedim dayanamıcam sanırım. dün deliksiz yattım. regl olcam. o nedenle artıdaym. bugün dikkat etmek istedm fakat sanırım beceremedim.
iş yerinde gün geçtikçe sorumluluğum arttırıyolar. yapılacak işler artmaya başlıyor. bugün işleri anca toparladm sayılır.hala da toparlanmş sayılmaz. yurtdışındaki fabrikadan bilgi bekliyorm.
dün evde duruncada sıkıldım. sanırım istanbulda evde durmak sıkıcı. deniz kenarı ayağımın toprağa bastığı bi yerde evde durmak sıkıcı olmazdı sanırım.
Afiyet olsun gayet güzel cnmEki Görüntüle 1990237 Öğle yemeğim bi tabak karışık salata üstüne keten tohumu serptim. 2-3 kaşık da dünden kalen ciğer sote.
Akşam çok hafif olur inşallah şuana kadar iyi gidiyorum
Ekmeksiz ye. Salata ve ayran tamamdir :)Kızlar akşama kızlarla buluşucam dönercşye gidicez ne yapıcam bençeyrek mi yesem
İyiym cnm yarım kılo aldım yalan söylemeyim:)İyiyiz tatlim sen nasilsin. Kilo aldin miii :)
Çok sağol cnm iş güç uğraşıyoruz işte:)Hoşgeldin cnm iyiyiz sen nasılsın
Azcık salıyo insan tabi:)ama çokta coşamıyorum geri alcam diye.srn azimlisin kuzum verirsin kilolarıOoo hoş geldin canım. Benüm sen gittiğin günden beri hiç diyete uyamadım. Sanki ben mezun oldum da acısını çıkardım resmen
Ama toparlıycam. Annemleri yolcu edince tam gaz yüklenicem şu sıra pek asılamıyorum.
Sen neler yaptın koruma da mısın saldın mı
Hoşbuldum canım:)tesekur edrız canım bu arada hosgelmıssın
Ekmeksiz salata ve ayranla doyana kdr yiyeblrsn canmKızlar akşama kızlarla buluşucam dönercşye gidicez ne yapıcam bençeyrek mi yesem
Canim tansiyona alakalı sorunum var bu sıralar tansiyonum düşüyor ve halsizim anlamadım neden olduğunu bakalım geçer sanırım vücudum hiç dinlenmiyor ondan olduğunu düşünüyorumcylnslymn tatlım sen nasıl oldun
Kahvaltı eksik onun dışında süperSelamlar arkadaşlar
Menüm
Sabah yok
Ara Türk kahvesi
Şekersiz çay
Öğle
4 yk susuz nohut yemeği
Bir kase cacık
1 armut
Ara
Nescafe
Türk kahvesi
Çay.
Akşam
4 yk taze fasulye
Bir kase cacık
Bir koca fincan Türk kahvesi
4 lt su
Spor az sonra.....
Bildirim yaparım
Geçmiş olsun cnmDun esimle az pinpon oynayalim dedim ayagim burkuldusimdi eliptik yapicam ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum.
Bugunku menum(pek ic acici degil)
Sabah 10.30
1 simit
Domates, biber, salatalik,
Zeytin yesil.siyah 10 tane
1 kk peynir
Ara 14:00
Sutlu kahve
Azcik pasta
Yarim armut
Ogle saat 16:30
Yumurtali mantar
Yogurt, dereotu
18:00 Yesil elma
Acikirsam bir bardak ayran icerim
Spor henuz yapmadim
Su 1.5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?