- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Aynen canımm kolay kolay kaçamak yapmıyorum ama bazen insanda kontrol dışı oluyor. Bugün bol su var menümde akşamada sporlarım olacak mutlaka cumaya kadar atarım onları inşallah.Cuma menüsü olmus ki cumaya göre bile fazla
Artık bir lokma bile kaçamak olmasın cnm
Zaten malum bitane nota aldık
Sarıkart olmasın o
Boll su iç
Ve full spor cnm ancak eksiye döner
Aynen canımm kolay kolay kaçamak yapmıyorum ama bazen insanda kontrol dışı oluyor. Bugün bol su var menümde akşamada sporlarım olacak mutlaka cumaya kadar atarım onları inşallah.
evet kaçamak yapınca suçlu hissediyorum zaten. bu kaçamaklar bana 3 ay yeteraYNEN CANIN SEN ÇOK KAÇAMAK YAPAN BİRİ DEĞİLSİN BAZEN İNSAN SIKILABİLİYOR TATMAK İSTİYOR
Ben de ben de:))Ohh ne güzel cnm aramızda kalsın bende izliyorum maşa ile koca ayıyı
Benim iradem kırıldı eski azmim kalmadı sanki
Yarın da misafir var ama bugün ve perşembe en azından hiç kaçamaksız atlatırsam cuma eksi göreceğimden eminim.
Aslında bu kilo bana yeter demiyo da değilim. Ama eşim illa 60'a kadar ver diyor. İlaçlar mı böyle yaptı bilmiyorum. İştah kapanmak bilmiyo. Biri beni kendime getirsin noolur
Ben de ben de:))
Yok canim daha dönmedim. Ve burada tarti yok bakalim cuma napacam
çok tatlılar ama ya izlememek mümkün müOhh ne güzel cnm aramızda kalsın bende izliyorum maşa ile koca ayıyı
İnşallah canım. Ben haftaya mezun olurum belki. Bu hafta da olabilirim ama 1 hafta daha koruma gibi devam etsem iyi olur diye düşündüm.Senin hedefe az kaldı canım inmek istediğim kilolardasın ne güzel mayıs sonu görürüm ben ancak
teşekkür ederim arkadaşım.döndüm döndüm.hadi tozunu attıralım :)chemistry_eng gecmis olsun canim yoklugun farkediliyor hemen
Geçmiş olsun canımkızlar merhaba Allah'a şükür iyiym düzeldim. kabus gibiydi. 2gün üst üste eve msafir.2gün hasta halimle şehır dışından gelen arkdşlrmla ilgilenmek.hemde hastalık üstüne ilaç dokunması. dedim dayanamıcam sanırım. dün deliksiz yattım. regl olcam. o nedenle artıdaym. bugün dikkat etmek istedm fakat sanırım beceremedim.
iş yerinde gün geçtikçe sorumluluğum arttırıyolar. yapılacak işler artmaya başlıyor. bugün işleri anca toparladm sayılır.hala da toparlanmş sayılmaz. yurtdışındaki fabrikadan bilgi bekliyorm.
dün evde duruncada sıkıldım. sanırım istanbulda evde durmak sıkıcı. deniz kenarı ayağımın toprağa bastığı bi yerde evde durmak sıkıcı olmazdı sanırım.
Cocuklari parka goturdum benim tozum attiteşekkür ederim arkadaşım.döndüm döndüm.hadi tozunu attıralım :)
kızlar merhaba Allah'a şükür iyiym düzeldim. kabus gibiydi. 2gün üst üste eve msafir.2gün hasta halimle şehır dışından gelen arkdşlrmla ilgilenmek.hemde hastalık üstüne ilaç dokunması. dedim dayanamıcam sanırım. dün deliksiz yattım. regl olcam. o nedenle artıdaym. bugün dikkat etmek istedm fakat sanırım beceremedim.
iş yerinde gün geçtikçe sorumluluğum arttırıyolar. yapılacak işler artmaya başlıyor. bugün işleri anca toparladm sayılır.hala da toparlanmş sayılmaz. yurtdışındaki fabrikadan bilgi bekliyorm.
dün evde duruncada sıkıldım. sanırım istanbulda evde durmak sıkıcı. deniz kenarı ayağımın toprağa bastığı bi yerde evde durmak sıkıcı olmazdı sanırım.
Geçmiş olsun canım
Cocuklari parka goturdum benim tozum atti
sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım
pekiii sadece salata yiyip ayran içsen.illaki salata vardır menüde. yanına ayran iç. hafif bir şekilde kalkmış olursn canımKızlar akşama kızlarla buluşucam dönercşye gidicez ne yapıcam bençeyrek mi yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?