Cnm geçmiş olsun aç kalma akşamaları lütfenBaşım çatlıyo. Gözümü zor açıyom şuan size söylemezsem olmaz diye girdim.
Tansiyonum 8-4 tü bi çikolata yedimmaalesef biraz düzelsin diye ama 9-5 oldu pek bi fark Yok eşim geliyo sanırım bi iğne olup gelicem. Başım hiç bu kadar ağrımamıştı ne zamandır yaa
Çok geçmiş olsun cnmCanim tansiyona alakalı sorunum var bu sıralar tansiyonum düşüyor ve halsizim anlamadım neden olduğunu bakalım geçer sanırım vücudum hiç dinlenmiyor ondan olduğunu düşünüyorum
Akşam olmaması tansiyonunu etkilemiş olabilir cnm lütfen bişeyler yeSabah:
8:20 limonlu su
10:20 milkshake
Öğle:
14:40 bi tabak mevsim salata
2kaşık ciğer
15:45 1 diyet fırında kabak mücver
16:00 çekirdek bi avuç
Akşam: yok
Su: 4 litre(aslında şuan 3 ama 4 olur)
Spor: 1saat yürüyüş 30 dk sworkit programı ile egzersiz
Daha yaparsam eklerim şimdilik bu kadar.
Hoş geldin cnmMenumm sabah biraz peynir salata 2 dlm ekmek
Ogle yogurt salata biraz erik
Aksam sebze yemegi. Salata sukur wvime geldimmmm kizlarrrr
Yedim maalesef eşimin zoruyla 2-3 kaşık tarhana çorbası 1 dilim doğal tb ekmek üstüne tereyağ reçel yedim. Şimdi iyim :)Akşam olmaması tansiyonunu etkilemiş olabilir cnm lütfen bişeyler ye
35. Olmuşum :))https://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51194391
Kızlar kim kaçkilo verdi bu zamana kadar
İncelemenizi tavsiye ederim
İnşallah bidahaki raporda ilk 10 na bizde üye sokabiliriz
cok grcmiş olsın canımBaşım çatlıyo. Gözümü zor açıyom şuan size söylemezsem olmaz diye girdim.
Tansiyonum 8-4 tü bi çikolata yedimmaalesef biraz düzelsin diye ama 9-5 oldu pek bi fark Yok eşim geliyo sanırım bi iğne olup gelicem. Başım hiç bu kadar ağrımamıştı ne zamandır yaa
41. Ymişim bu ayda bir mi güncelleniyor acabahttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...m-kac-kilo-verdi.246132/page-12#post-51194391
Kızlar kim kaçkilo verdi bu zamana kadar
İncelemenizi tavsiye ederim
İnşallah bidahaki raporda ilk 10 na bizde üye sokabiliriz
yoo buralardayimmm :)Kahverengi211 kayıpsın cnm gene nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?