Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydınnn hanımlar
Hadi sıfır kaçamak bir gün olsun tartıya cokk az kaldı

sIK SIK YAZALIM GRUBA KAÇAMAKSIZ OLSUN DİYE KAPTAN
BEN akşam yarım döner yedim Herkese uydum köfte yesem özenirlermi dedim yiyemedim..
Sabah tartıda 60,5 buçuktum eğer bugün yarın kaçamak yapmazsam 60 ı görürüm inş
Akşamları çok dikkat etmem lazım
İş yerinde börek var kesinlikle yememem lazım

günaydın regl oldm. ağrım var. keşke regl günleri kadınlar izinli olsa :/

sağol kuzum. eşim tamir etti ya. servise gerek yok ben hallederim dedi. sağolsun. boşuna okutmamışız hahaha :))
bnde de yorulma var canım yavaştan esnetiyorm menüleri. 2kilo kaldı ztn.bide bedenende artık 38 olmuşum. tutup 36 olcak göz yok bende :)

02/05/2016 menü
sabah
yok

öğlen
1kaşık kuru fasulye
1kaşık pilav
cacık
salata

akşam
et sote yağsız
2sarma
salata

su
3litre

Kizlar sizinde kiskanclik sorunlariniz oluyordu ve oluyordur. Fakat kiyafet yuzunden cok yasiyor musunuz. Yaz oldgnda ben bunu cok hissediyorm. Elbise etek giymek ozel gunler harici skntli.ozel gunlerde bile skntili. Bana bu ck sacma gelio. 6senede sınırları cok gevsettm. Ruja bile laf ederken smdi susuyor. Fakat ben boyle seylere gelecek bir insan deilm. 6senedirde nie sustn derseniz. Hem sevdil hemde onu degistirdim. Ama sanirim buraya kdr gtrebldm. Ben ki ozgurlugune cok duskun bir insanim.bazen sizede boguluyomus hissi gelio mu. Boyle bir nedenden dolayi tartismak sacma gelio ve sonrada bu neden sacma ama birakip gitsem ne degisir acaba dio musuniz sizde.

Gunaydinnn sabahhh son dakika uyanip ijula geldim 5. Ceviz 1 bardak kahv ile kahvalti yaptimm cantama ancak ceviz atabildim sabahh oglendeee bakalimm ne yiyebiicem

zaman zaman bizimde olmuyor değil kıskançlık ama yasaklayıcı olmadı hiçbir zaman. Ama bazen de olmayacak şeylere kıskançlık olmuyor mu oluyor.... Zaman zaman insanın boğuluyor hissi olması normal. İnsan standart duygular taşıyamaz ki Mutlaka değişkenlik gösteren ruh halimiz olacak alıp başımızı gidesimiz de gelecek. Ama önemli olan da alıp başını gittiğinde mi daha mutlu olacaksın. Yoksa sevdiğin insanla ufak tefek tartışman olsa da kalmak mı mutlu eder.
Biraz karışık oldu sanırım :))))

Canım daha önce de söylemiştim biz böyle konuları çok uçlarda yaşıyoruz:) makyaj konusuna karışır ama yaparm. Ruj sürmem ama. Dışardan çok kıyafet alamam diktiririm Kıyafetin modeli rengi herşeyine karışır.
Ben nene değilim karalar bağlayamam diyorum. Bişekilde susturuyorum. Hakkımı helal etmiyorm diyo tmm etme ama karışma da diyorum ahahah. Drğişmez bu konuda benim kocam. Çünkü kıskançlığını dini olarak harmanlayıp getiriyor önüme. Tesettür böyle olmaz amaç ne bilmem ne diye. Biz de biliyoruz amacını ama nefis diye de bişey var bu yaşta bukadar napalım :)

Bırakıp gitmek çözüm değil ki..Etek boyunda ortada bir yerde buluşabilirsiniz mesela..

haklısın canım.bizde de direk yapamazsn edemezsn olayı yok.fakat laflar ona gelio. alt trfı bi etek giydğmde kendinden geçio.ama dışarı çıktğmzda hayatta belli etmez.en ufak ters hareket ypmaz. hatta çok güzel olmşsn der.kapıdan çıkana kdr onun derdi galiba.
ben tesettürlü değilim canım.oyüzden ordan vuramıyo beni :) yaşam şeklimde çok muhafazakar değil açıkcası. inançlı bir insanım fakat yüzde yüz dinin kurallarına uyuyorum diemem. çok kısıtlayıcı bir hayatım yok.ama alt trfı etek giyerken 10defa düşünmek bana çok saçma gelio. bnm bedenim bnm kararım deil mi sonuçta. aile yada eş bu konuda karar verici olması beni küçük düşüren bişey. sevmesem ztn katlanmazdım. ve değiştirdimde cidden değişti.ama sanırım buraya kdr değişebildi :)

Çok olmasa da değişiyorlarda senin de ömründen ömür götürüyorlar insan düşünüyor acaba bu kadar sabra gerçekten değer mi...

Tatlimm simdi zayifladin guzellestin kendine guvenin geldi iyice. Giyemedigin herseyi giymek isteyeceksin. Haklisin da . Esinin de biraz anlayis gostermesi lazim ama sen de abartmadan onunla ortayolu bulmaniz lazim. Ben de bi zayiflasam neler neler giyerim diye hayal ediyorum hep. Sanirim elbiseden baska bisey giymezdim :)

Ben tesetturluyum. Esim de hic kiskanc biri degildir. Arada kiskaninca hosuma bile gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…