Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir erkek arkadasim vardi pek kiskanmazdi kiskansa da asla belli etmezdi. Sen bir oda dolusu erkek icinde olsan gene guvenim tam derdi. Oyleyimdir de gercekten. Bastan bana cok garip geliyordu sevmiyormuş beni gibi. Yillar sonra bi degisti kiskanmaya kisitlama basladi. Allahim unutmusum kiskanilmayi alismisim rahata. Bir zor geldi anlatamam. Yani kiskanmak ta kiskanilmak ta dozunda olmali. Ben kiskanma konusunda dozu kacirabiliyorum tabi :) herkes birbirinin kiymetini bilsin. Bosverin bos isler bunlar canlar :)

Çok geçmiş olsun cnm
Bence sen bi diyetisyen konrolünde devam et
Bir iki günde imkanın varsa rapor al dinlen cnm
Canim biliyorsun kayinpederim vefat etmeden önce izmire diyetisyene gittim fakat kayinpederim vefat edince izmire gidemedim sorumluluklar arttı. O sırada raporları kullanınca şuanda göze batmak için canım çıkana kadar çalışıyorum

Kujum bu tarz şeyler yaşamadığım için fikirsizim ama böyle küçük şeylere takılma nolur bi çok problem var malesef takılacak güçlü ol ilişkiyi yıpratma Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin ama önünde uzun yıllar varken daha sabırlı olmaya çalış ayrıca kim olursa olsun başka bir problemi olacak bırak tatlı kıskançlık krizleri olsun

Çok olmasa da değişiyorlarda senin de ömründen ömür götürüyorlar insan düşünüyor acaba bu kadar sabra gerçekten değer mi...
elbette değiyor.fakat insan her zaman aynı güçte olamıyor malesef :)
canım aslında büyük bir sorun değil.çünkü tatile gittiğimizde cidden çok rahatız. yani ilgilenmez bile üstümde ne var ne yok. ama istanbulda gezerken tribe giriyor. tutup cadde bostanda kıskançlık yapmıo tabi :) ama ben yinede çok olmasın isterdim.

Ben tesetturluyum. Esim de hic kiskanc biri degildir. Arada kiskaninca hosuma bile gidiyor
oh ne güzel :)
haklısın canım. başka bir derdim yok Allah'a şükür. fakat yaz geldğnde etek yada elbise konusunda kara kara düşündürmese beni iyi olur :) bırakıp gitmek lafın gelişi tabi.Allah korusun.

kesinlikle dozunda olmalı. bnde de hiç kıskançlık yoktur.. ama çok zor bir duygu ya. cidden sürekli kıskanarak yaşamak zor:)))

kıskanmakta kıskanılmakta guzel bence dozunu asmadıgımız surece benımkı de hıc karısmaz ben senın yerınde olsaydım hoşumada gıderdı baksana canım yeterınce degıstırmışim dıyorsun sonucta oda senınicın fedakarlık yapıp yapısında bıraz da olsa bişeyler degıştırmiş onu bırakıp gıtmek dogru bişey mi sence bir yuva kolay kolay kurulmuyo sevıyorsunda hadi bıraktın dıyelım dışarda istedıgın gıbı ozgur gezsen yıne mutlu olaicanmı sence

hoşgelmişsın canım nasıl gıdıyo

Ay kuzum ben yanlis ifade ettim sanirim. Allah korusun elbette terk etmeyi asla dusunmem heleki boyle sebepten. Sadece ben hani olayi bir tik oteye tasiyacak kdr onemli birsey mi diye bahsetmeye calistim ama cumlelerimi dogru yazamamisim.yanlis ifade etmisim ozur dilerim.:))
Allah'a sukur bir skntimiz yok.sdce bu kiskanclik var.o da yaz aylarnda ortaya cikip sonbaharda azalio:)) ama degisti tabi hakkini yiyemem.sdce babaevinde boyle seyler gormeyince ve deniz kenarinda her gun hunharca denize gidip rhtca guneslenip aksamina sahilde olup arkadaslarinla kiz erkek ayirt etmeden yillarin gectikten snra ister istemez insan zorlaniyor bazen.ki ben cook fedakarlik yptm.o da adim atti dedigin gibi. :)

Kafamda buyuttgm seyleri buraya yazinca nekdr basit oldgnu ve uzulmemem gereken seyler oldgnu bana hatirlatiosnz.tesekkr ederim hepinize kizlar.iyiki varsiniz cidden.yoksa ben sebepsiz esime patlayacaktm belkide bu sebepten

Kafamda buyuttgm seyleri buraya yazinca nekdr basit oldgnu ve uzulmemem gereken seyler oldgnu bana hatirlatiosnz.tesekkr ederim hepinize kizlar.iyiki varsiniz cidden.yoksa ben sebepsiz esime patlayacaktm belkide bu sebepten
Ahh kuzum okadarı normal bencede dozunda olduktan sonra kıskanılmakta güzel
Orta yoluda bulabiliyorsanız hiç sıkıntı yok

Canım tabi sen şimdi evlisin değiyor da ben bekarım ya çok yıpranıyorum cidden sabretmek çok zor..

Benim eşim aşırı kıskanç ama ben hiç değilim ve çok çok rahat yetiştim straplezle gezerken nerdeyse çarşafa büründüm. Ama artık onu dinlemiyorum. Biraz daha genişlettim sınırlarını. Sanırım bunda ailesinden ayrı eve çıkmamızın. Ve bu sene ailesi bu şehirden taşındı bu sene daha da rahatım çok etkisi var. Eskiden park market hayalken mesela bugün şehrin öteki ucuna babaannemi görmeye gittim. Siyah takıntısını da aştık. İlk kez mavi bi pardesü aldı geçen hafta. Ve kendisi beğendi bana gri bi ayakkabı aldı. Bu kadarı bile mucizeydi benim içün siyahlara bürünmekten hiç hoşlanmıyorum çünkü. Evin içinde bile örtü takmasam etek giymesem kızıyor halâ ama artık daha yumuşak bi dille olduğundan ben de tolere edip onu üzmemeye çalışıyorum mesela.
Allah cümlemize geçim versin ağız tadımızı bozmasın ne diyim

Bende bu rahatlıktan böyle bir ortama herkesin herşeye karıştığı bir yere gidersem naparım ya yapamazsam diye kendimi yiyorumm

Benim eşimde kıskançtır ama genelde ortak noktada buluşuyoruz bu konuda fazla açık giyinmeyi kendimde sevmiyorum. Akşam kızlarla dışarda yemek yedik 10 du eve geldim ama ilk yıllar sorun olurdu..

Arkadaşlar ben bu hafta konsantre olamadım hiç yediğime içtiğime halbuki çok kararlıydım bir 5 kilo gitti diye bir rahatlama geldi halbuki hedefim 55 bana akıl verin.Sanki nasıl olsa kaçamak yaptım deyip saldım iyice..Desteğinize ihtiyacım var..

Aman cnm bırakma kendini kaçamak mı yaptın yeniden başla ama sakın bırakma

Al benden de o kadar. 10 kilo verince oldu bana da. Daha dogrusu hedef yarilaninxa oluyorgaliba :)
Ha gayret ikimize de.

Al benden de o kadar. 10 kilo verince oldu bana da. Daha dogrusu hedef yarilaninxa oluyorgaliba :)
Ha gayret ikimize de.
Ha gayret ikimize de.

Aynen oluyor önemli olan devam edebilmek bende 8 kg verince aynı sizin gibi oılmuştum ama sabrettim devam ettim ara ara kaçamak yaptım yeri geldi kilo veremedim diye ağladım sonra noldu verdiğim klo 16yı buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…