- 8 Ocak 2017
- 722
- 1.023
- 28
- 35
Ben de oyle anladim vallahi :)Ay kuzum ben yanlis ifade ettim sanirim. Allah korusun elbette terk etmeyi asla dusunmem heleki boyle sebepten. Sadece ben hani olayi bir tik oteye tasiyacak kdr onemli birsey mi diye bahsetmeye calistim ama cumlelerimi dogru yazamamisim.yanlis ifade etmisim ozur dilerim.:))
Allah'a sukur bir skntimiz yok.sdce bu kiskanclik var.o da yaz aylarnda ortaya cikip sonbaharda azalio:)) ama degisti tabi hakkini yiyemem.sdce babaevinde boyle seyler gormeyince ve deniz kenarinda her gun hunharca denize gidip rhtca guneslenip aksamina sahilde olup arkadaslarinla kiz erkek ayirt etmeden yillarin gectikten snra ister istemez insan zorlaniyor bazen.ki ben cook fedakarlik yptm.o da adim atti dedigin gibi. :)
Canım yediklerine biraz baktm. 29 30 31 nisan 1 mayıs menünü göremedim.Merhaba canlar;
Menum; sabah bir pogaca cay
Oglen peynirli salata menemen bir dilim esmer ekmek
Aksam; yumurtali ispanak sarimsakli yogurt
Gun ici birbucuk lt su sade kahve bir fincan bitki cayi
Kilo veremi ben artik kaldim 68lerde. Napacagimi bilemiyorum artik. Diyete de enerjim kalmadi. Bir el atin bana ya(
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Selam kızlar :) ne güzel çok hareketli bi grup olmuş burasıbende bu gruptayın ama şimdilik izindeyim :) bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca inşallah geri döneceğim. Yaklaşık 4 kilo aldım ama 78 kiloyla hamile kalınca 5 kilo daha hakkım varmış bakalım :) hepinize kolay gelsin bol eksili yüksek enerjili günler dilerim
İnşallah diyorum canım :)Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Sen emzirme döneminde misli misli vereceksin gör bak. Oh bende emzirsem çok özeniyom
Bence normal beslen canım detoks filan yapma ama sarı kart alma ihtimaln vrsa da bilemem. Ayran iç sadece ama tansiyonuna da dikkat et düşmesin.Yarın ne yapsam bi akıl verin
amın canımKonu kıskançlık madem herşeyi dozunda yaşamak güzel. Benim eşimde beni hiç kısıtlamaz. Ama bazen olur olmayacak şeye kıskanır. Yani erkek bakış açısı diyelim ona. Ama ne kıyafetime ve makyajıma ne de giydiğim ayakkabıya çok çok abartı olmadığı sürece karışmaz. Ben de aynı şekilde. Benimde kıskançlık gösterdiğim durumlar oluyor zaman zaman. Ama bu asla büyük boyutlarda olmadı kavga şeklini almadı.
Ama aşırı kıskanç biri ile geçinmek oldukça zor olsa gerek. Zamanla alışıyorlar sanırım sınırları biraz genişletiyorlar.
Allah herkesin yuvasına mutluluk huzur ve sevgi versin. Herkes mutlu aile olsun.
Mutlu aile mutlu çocuklar mutlu yarınlar demek.
tesekur ederız ınşallahSelam kızlar :) ne güzel çok hareketli bi grup olmuş burasıbende bu gruptayın ama şimdilik izindeyim :) bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca inşallah geri döneceğim. Yaklaşık 4 kilo aldım ama 78 kiloyla hamile kalınca 5 kilo daha hakkım varmış bakalım :) hepinize kolay gelsin bol eksili yüksek enerjili günler dilerim
Arkadaşlar ben bu hafta konsantre olamadım hiç yediğime içtiğime halbuki çok kararlıydım bir 5 kilo gitti diye bir rahatlama geldi halbuki hedefim 55 bana akıl verin.Sanki nasıl olsa kaçamak yaptım deyip saldım iyice..Desteğinize ihtiyacım var..
Al benden de o kadar. 10 kilo verince oldu bana da. Daha dogrusu hedef yarilaninxa oluyorgaliba :)
Ha gayret ikimize de.
Cnm çok kahvaltı olmamışMerhaba canlar;
Kilo veremi ben artik kaldim 68lerde. Napacagimi bilemiyorum artik. Diyete de enerjim kalmadi. Bir el atin bana ya(
Menü harika cnmİyi akşamlar kızlar
Menüm
Sabah 11.30
2 haşlanmış yumurta
1 domates salatalık
5 zeytin
1kk peynir
Akşam 18.30
1 domates
1 salatalık
Ton balığı
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyş
valla artı gelirsen sarıkart yoldaYarın ne yapsam bi akıl verin
Hoşgeldin cnm sağlıkla kucagına al bekliyoruz inşallahİnşallah diyorum canım :)teşekkür ederim hayırlısıyla bekliyoruz küçük hanımı
aynen canım bende ıkı haftadır yerımde sayıyorum hatta aldım cunku en son 67ye kadar ınmıştımMerhaba canlar;
Canım yediklerine biraz baktm. 29 30 31 nisan 1 mayıs menünü göremedim.
Diğerleri de biraz koruma menüsü gibi
Ekmek pilav dondurma poğaça.
Kızlar hiç rahatlamayın çünkü geri alış veriş kadar uzun sürmüyor
66 küsürle izne ayrıldım veee kısa sürede 70 i gördüm tekrar
O yüzden tam hedefe ulaşıp sabitlemek lazım yoksa böyle hersene kilo derdiyle uğraş dur
Geçen senede 61 görmüştüm en buyuk hatam yarıda bırakmak, bu rahatlama
Cnm çok kahvaltı olmamış
Hafta içindede kaçamaklad vardı
Takılman normal yoksa tıkır tıkır gider
Menü harika cnm
valla artı gelirsen sarıkart yolda
aynen canım bende ıkı haftadır yerımde sayıyorum hatta aldım cunku en son 67ye kadar ınmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?