- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
Kızlar menüm
Sabah
1 dilim beyaz peynir
4 adet yeşil zeytin
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
Çay
Öğle
Terbiyeli sulu köftenin susuz 5 adet köftesi
Biraz marul salatası
1 elma
Ara
4 adet çiğ badem
1 adet gün kurusu
Türk kahvesi
Nescafe
Akşam
Ton balıklı lahana salatası
Ara Türk kahvesi
Su 3.5 lt
Menüm de sabah kahvaltısı nda 1 wasa vardı yazmamisim
Oy canım memlekete geldik şiştim yine mutsuzum evime gitsem de düzenli beslensem siz nasılsınızhoşgelmişsın canım nasıl gıdıyo
Gayet güzel cnmIyı aksamlar kızlar .
Bugunku menum
Sabah 10da 1tane haslanmıs yumurta beyaz ekmeyın ucu 1parca peynır 7tane zeytın cay
Saat15te bır porsıyon erık cılek yesıl cay
Saat17dekucuk kase bezelye yemeyı 3parca kanat
2.5su 1saat leslıe belkı daha yaparımOnDeryaa
Gelde atarız fazlalıkları cnm korumada bizlesinOy canım memlekete geldik şiştim yine mutsuzum evime gitsem de düzenli beslensem siz nasılsınız
Cumaya sarı kart gelecek gibi cnm. Hiç diyet menüsü olmamşSabah:
8:10 limonlu su
10:15 2 dilim ekmekle reçel krem peynir. Kahvaltılık Salça bitki çayı
Öğle:
13:30 1 meyve suyu bi 8kek
16:10 3-5 çatal ciğer
16:30 bi çikolata
Akşam:
20:30 1kaşık pilav yarım tabak etli kuru fasülye çoban salata 3-5 acı top biber
Su: 2 litre
Spor: 30 dk yürüyüş
tesekur edrım canım kilomuz takılmıs eksıye ınmiyoOy canım memlekete geldik şiştim yine mutsuzum evime gitsem de düzenli beslensem siz nasılsınız
Teşekkür ederim :) amin canım emzirme döneminde şok diyet Detox filan değil ama sağlıklı beslenerek kilo vermeyi umut ediyorum. Şimdi de aynı şekilde az kiko aşmaya çalışıyorumHoşgeldin cnm sağlıkla kucagına al bekliyoruz inşallah
Canimmmmm ya sen buralara mi geldin bakim:)Teşekkür ederim :) amin canım emzirme döneminde şok diyet Detox filan değil ama sağlıklı beslenerek kilo vermeyi umut ediyorum. Şimdi de aynı şekilde az kiko aşmaya çalışıyorumözlemişim burayı
canımmmm inşallah hayırlısıyla gelsin kuzu hemen bir hafta sonra burdayım :) hatta gebelikte de ara ara kendimi hatırlatayım gelipCanimmmmm ya sen buralara mi geldin bakim:)
Minnosunu dogur saglikla sihhatle sonra biz burdayiz.cok kilo almamissin ztn.emzirirken hemen verirsin. Onemli olan sagligin ztn.kilo bir sekilde gidiyor kuzum. Ozamaaan ne zaman donuyorsun buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?