Yaaaaa cezami qlmisss tuhhh@kkli_kadın niye bloklandınn ne yaptın ne ettin de ceza aldın :)
42 isen muhtemelen 30 31 falan alman lazim canim dene gittiginde kaliplari da onemli. Ben 38 40 arasi giyiyorum. Haftasonu 29 aldim. Her markanin kalibi farklidirKizlarrr size birsey danisicam hic kot pantolon giymesim ben lcwdan bir tane alayim diyorum normalde 42 giyiyorum kac beden almam lazim 29 30 yaziyo ustlerinde anlam veremwdim
Tamam kaptanim. Bu hafta cok cabalicamKahverengi211
@Gencanne68 @Furha6320_KELEBEK
Kızlar sizinde haftaya mutlaka eksi gelmeniz gerekiyor aksi takdirde sarıkart alıcaksınız
Yaaaaa cezami qlmisss tuhhh
Hangi markanin durusu guzel oluyor42 isen muhtemelen 30 31 falan alman lazim canim dene gittiginde kaliplari da onemli. Ben 38 40 arasi giyiyorum. Haftasonu 29 aldim. Her markanin kalibi farklidir
Merak etme kaptanın bugün o eksiyi gördüm cumaya mutlaka eksi olacakKahverengi211
@Gencanne68 @Furha6320_KELEBEK
Kızlar sizinde haftaya mutlaka eksi gelmeniz gerekiyor aksi takdirde sarıkart alıcaksınız
Hangi markanin durusu guzel oluyor
Cok sagol canimm gidip deneyeyim insallahBen defacto ve kotonun pantolonlarını beğeniyorum kalıplar hop diye geçiyor üstüme dikilmiş gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?