Pogaca pek olmamiş canim ama başkada birşey yememişsin yakmişsindir afiyet olsunMenum; sabah bir pogaca ile omlet peynir salatalik biber kahvalti
Ogle; diyet kisir sekersiz cay
Aksami yemedim. Muhtemelen yemeyecegim de misafirlikteydim eve donuyorum yol var biraz eve gidene kadar gec olacak
Menün harika canim afiyet olsun.İyi akşamalar
Menüm
Sabah
Yok
Öğlen 15.00
2 tereyağlı yumurta
Biraz peynir
Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 2.5 lt
Bence acikmazsan gayette iyi olur. Ama bali bir çay kaşıgı bence daha iyi olur.Ya kizlar,
Havalar isindi. İnsanin cani aksam yemek yemek istemiyor simdiden.
Acaba ben her aksam cilekle bir tatli kasigi bali yogurtla blendrdan gecirip bir bardak icsem aksam yemegim sadece bu olsa cok mu kalori olur ne dersinzi? Karin doyurur fazlasiyla ama kalori fazla mi olur cogu yogurt sivi sonucta bilemedim
Cilegin sekeri balin sekeri falan acaba cok mu kalori olur diye korkmadim degil. Bi sure deneyeyim :)Bence acikmazsan gayette iyi olur. Ama bali bir çay kaşıgı bence daha iyi olur.
Canim cilekler çok tatliysa hiç bal koyma o zaman gönül rahatligiyla içebilirsin. Yada tarçın katabilirsin.Cilegin sekeri balin sekeri falan acaba cok mu kalori olur diye korkmadim degil. Bi sure deneyeyim :)
Cnm yarın giriş yapabilcek derya girince not alırBugun 15 dk tempolu yuruyus 10 dk basen eritme hareketi sporu kim tutacak simdi bileemdim. Kimi etiketleyeyim :) zayifladikca orantili vucudum armut gibi oldugundan basen calisiyorum 3 gundur. Hep ustten gitmis.
Denemek lazım cnm bilemedimki dayanabilirmisinYa kizlar,
Acaba ben her aksam cilekle bir tatli kasigi bali yogurtla blendrdan gecirip bir bardak icsem aksam yemegim sadece bu olsa cok mu kalori olur ne dersinzi? Karin doyurur fazlasiyla ama kalori fazla mi olur cogu yogurt sivi sonucta bilemedim
kız ben günde 5 tane bile yiyorum bişey olmaz iki taneden diye düşünüyorum. Ama her bünye aynı değil heralde bilemedim. Geçmiş olsunBu arada kızlar ürtiker oldum sanırım. Akşam daha yoğun birşekilde yeryer vucudum kabarıp kaşınıyor çok fena. Yumurtaya bağladım. Kç zamandr günde 2 tane olacak şekilde haşlanmış yumurta yiyodum. Vücut dayanamadı artık. Kescem bakalım geçecek mi yoksa pzrt dktora gidicem
gayet güzel olurYa kizlar,
tarçın çok iyi fikirCanim cilekler çok tatliysa hiç bal koyma o zaman gönül rahatligiyla içebilirsin. Yada tarçın katabilirsin.
ben yazıyorum canım yine. Kimse etiketlemiyor zaten problem değil herkesi yazıyorum merak etmeyin.Bugun 15 dk tempolu yuruyus 10 dk basen eritme hareketi sporu kim tutacak simdi bileemdim. Kimi etiketleyeyim :) zayifladikca orantili vucudum armut gibi oldugundan basen calisiyorum 3 gundur. Hep ustten gitmis.
Canım ya kendimi suçlu hissettim markasını ben sormuştum kusura bakma lütfen benim yüzümden oldu.Evet kızlar ben geldim. Geçen gün resim koymuştum ya onu kaldırmaya çalıştım içerik silme nedeniyle ban yemişim. Kafayı yedim bende diyorum niye ceza aldım hiç bişey yapmadım ki diye. Neyse kavuştum size
Canım ondan değilmiş ben öyle tahmin ettim çünkü bişey yapmadım yazmadım diye düşünüyodum. Ama o öncesi sonrası resmi düzenle seçeneğinden sildim. (Ama silinmedi) o yüzden ban yemişim. İçerik silmek yasak diye.Canım ya kendimi suçlu hissettim markasını ben sormuştum kusura bakma lütfen benim yüzümden oldu.
Özlemiştik seni hoşgeldin.
hımm anladımmCanım ondan değilmiş ben öyle tahmin ettim çünkü bişey yapmadım yazmadım diye düşünüyodum. Ama o öncesi sonrası resmi düzenle seçeneğinden sildim. (Ama silinmedi) o yüzden ban yemişim. İçerik silmek yasak diye.
Artık resim de paylaşmam gari ne yapalım canım. silin diye rica ettim silmiyorlar bende bi daha paylaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?