Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menum; sabah bir pogaca ile omlet peynir salatalik biber kahvalti

Ogle; diyet kisir sekersiz cay

Aksami yemedim. Muhtemelen yemeyecegim de misafirlikteydim eve donuyorum yol var biraz eve gidene kadar gec olacak
Pogaca pek olmamiş canim ama başkada birşey yememişsin yakmişsindir afiyet olsun

Bence acikmazsan gayette iyi olur. Ama bali bir çay kaşıgı bence daha iyi olur.

Bugun 15 dk tempolu yuruyus 10 dk basen eritme hareketi sporu kim tutacak simdi bileemdim. Kimi etiketleyeyim :) zayifladikca orantili vucudum armut gibi oldugundan basen calisiyorum 3 gundur. Hep ustten gitmis.

Sabah:
10:30 1wasa yarım haşlanmış yumurta 3zeytin çeyrek domates küçük salatalık .közbiber patlıcan sos bi fincan yeşil çay

Öğle:
15:00 5sarma bi ısırık pırasalı börek iki ısırık Elmalı cevizli milföy. 2çatal çikolata soslu kek 2 kaşık tel şehriye salatası 1kaşık kurufasülye-pilav 2kaşık tel şehriye çorba(misafirlikte hepsinin tadına baktım) (çok özenmişti ayıp olmasın diye )
17:00 2gedelek turşu(gedelek köyüne gittik turşu almadan yemeden olmaz dimi) İznik gölü filan gezdik bugün

Akşam Yok

Su: 2litre ama 3 yapıcam

Deryanın menüsü

Denemek lazım cnm bilemedimki dayanabilirmisin

Ben cok yoruluyorum artikkk.hayatima yetisemiyorm. 6ay once ne de guzel sakin bir hayatim vardi.smdi her hftasonuna bir programla geciyor.ve ben yetisemiyorm hizina artik. Bu sabah detoks suyumla geldm. Bakalim nsl olck merak ediyorm
Haftasonu bilekte biten kumas dar pantlnlardan aldm.esim secti.su yesili. Giyerken eskisi gibi tayt gibi durck die cok korktm.40beden giydm ama kalip dardi cidden. Ve bacak otursada. Belden cogu asagi dustu. Anlasilan bacaktanda verirsem 38beden skinny pantolonda da olcak

kız ben günde 5 tane bile yiyorum bişey olmaz iki taneden diye düşünüyorum. Ama her bünye aynı değil heralde bilemedim. Geçmiş olsun

gayet güzel olur

Canim cilekler çok tatliysa hiç bal koyma o zaman gönül rahatligiyla içebilirsin. Yada tarçın katabilirsin.
tarçın çok iyi fikir

Bugun 15 dk tempolu yuruyus 10 dk basen eritme hareketi sporu kim tutacak simdi bileemdim. Kimi etiketleyeyim :) zayifladikca orantili vucudum armut gibi oldugundan basen calisiyorum 3 gundur. Hep ustten gitmis.
ben yazıyorum canım yine. Kimse etiketlemiyor zaten problem değil herkesi yazıyorum merak etmeyin.

Evet kızlar ben geldim. Geçen gün resim koymuştum ya onu kaldırmaya çalıştım içerik silme nedeniyle ban yemişim. Kafayı yedim bende diyorum niye ceza aldım hiç bişey yapmadım ki diye. Neyse kavuştum size

Kızlar sabah tartıldım çok artı çıktım ben bi spor yapayım inşallah wc çıkayım o zaman tartılıp tekrar yazıcam öğleye.
Şimdi hiç yazmasam daha iyi olur

Canım ya kendimi suçlu hissettim markasını ben sormuştum kusura bakma lütfen benim yüzümden oldu.
Özlemiştik seni hoşgeldin.

Canım ya kendimi suçlu hissettim markasını ben sormuştum kusura bakma lütfen benim yüzümden oldu.
Özlemiştik seni hoşgeldin.
Canım ondan değilmiş ben öyle tahmin ettim çünkü bişey yapmadım yazmadım diye düşünüyodum. Ama o öncesi sonrası resmi düzenle seçeneğinden sildim. (Ama silinmedi) o yüzden ban yemişim. İçerik silmek yasak diye.
Artık resim de paylaşmam gari ne yapalım canım. silin diye rica ettim silmiyorlar bende bi daha paylaşmam

hımm anladımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…