Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar bu hafta bzm icn cok onemli. Bn detoks suyumla basladm.1kasik lor peynirli 2yumurtadan omletimi yiyip geldm. Ck kararliym.aksam spor yapacaktm.esimin teyzeleri gelck caya. Piyano kek yaptm. Ama ben yemicem tabisi. Eger erken kalkarsa kayinvalidemlerve teyzeler spor yaparm evde.yoksa ben uyur

Ben defacto ve kotonun pantolonlarını beğeniyorum kalıplar hop diye geçiyor üstüme dikilmiş gibi :)

kotondan bende cigaretti pantolon aldım ve 36 beden cuk oldu.Canım kotonun kalıpları sence nasıl çünkü 60 kiloyum

Son düzenleme:
Ben sabitim 60,50- 60,70 falandır küsüratı tam bilmeiyorum eski usül ya benim tartı :)
Haftasonu otele gittim ya diyet miyet kalmadı açık büfe bir sürü çeşitler o yüzden resmen dayanamadım.pazartesi akşam sadece süt içicem.Menülerimi yazmiyim cumartesi pazar berbat çünkü ballar,pideler,dönerler ama 4 günde telafi edicem inş kızlar.Eşimle mini balayı yaptık :) bugünde iş durumu belli olacak

Neler oluyor bize yine neler oluyor gulum.neler oluyor sana.bana neler oluyoooor:)
Haftasonunu yatılı misafirim vardı. Paza da davetliydik. Sabah tartı bi kg artı çıkınca depresyona bağladım. İçtim limonlu suyu koşmaya çıktım hemen bi terledim geldim farkı 400 gr a düşürebildim anca. Valla ben ettiğimi çekiyom ama sana olan ne adapte olamadın bi türlü kuzum
Hoşgeldın deryacım
Yerın cok bellı gercekten
çok sağol canım. Bende patladım sıkıntıdan. Burası olmasa çok boş Muş hayatım

Oo çok güzel maşallah canım

OnDeryaa hosgeldinn canim nasilsinn
Dabah yogurt ve 5 hurma yedim
oo harikasın. Ben bugün başladım anca bi salata bi yumurta yedim. Öğlen elma yerim sanırım akşama da yoğurt bakalım ne olur.
Yarın da misafir var. Çarşamba okul pikniği. Sanki hep üstüste gelmese olmaz dı

Misafir gelince ben kendime de tabak hazırlıyorum evet ayıp olmasın diye ama tabağı biraz uzakta tutuyorum. Çocuk yaramaz zaten çay doldur vs.derken kendimi unutturuyorum. Sonra bir tane poğaça için ne kadar emek çektiğimi düşünüp vicdanımı sızlatıyorum . :)) Piknik için ise salata peynir yoğurtla önce mideni doldur. Sonra biraz dolaş açlık hissi gidecektir canım..

alıntılarımda uçtu okudum tek tek maşallah artılar az olanlarda çabuk eksiye döner
hadi bakalım bu hafta derece olacak başka alternatifimiz yok sıfır kaçamakla cumayı görelim

Ben iyi gidiyorum. Sabahtan beri bi haşlanmış yumurta 2 salatalık üç kaşık yoğurt yedim. Aç değilim. Akşama ne olur Allah Kerim
Spora asıldım bugün akşama hepinize fark atıcam hazır olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…