Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Uyudunuz mu huuu
Hadi bende yatayım bari

hEPİNİZ SAĞOLUN KIZLAR
pAZARTESİ MENÜM
AZ POĞAÇA (EKMEĞİ EVDE UNUTMUŞUM MECBURA KALDIM)
1 dilim peynir
1 domates

ara
az kuru üzüm

öğlen
3 4 yk kasığı kuru
2 bardak ayran

akşam
4 yada 5 köfte hatırlayamadım
2 3 küp patates
2 yk yoğurt

ara
1 bardak süt

20 dk egzersiz yaptım

genelde güzel ama akşam biraz fazla mı olmuş sanki

Günaydın kızlar bu sıralar pek giremiyorum kk kızlar çık yoruluyorum yaa kayinvalidem hasta sabah kahvaltı bulaşığı öğle bulaşığı gün boyu ben eve gidene kadar bekliyor eve 7.30 gidiyorum gider gitmez yemek yaparken bi yandan da bulaşık yıkıyorum yemek yeniyor bide onun bulaşığı evde makine var ama ele alışmışlar makineyi çok nadir kullanıyorlar. İş yerinde de yoruluyorum. Bi şeyde söyleyemiyorum kadın hasta söylesem ters anlicak alincak diye. Kendimi yatağa atar atmaz uyuyorum kendimi köle gibi hissediyorum

kotondan bende cigaretti pantolon aldım ve 36 beden cuk oldu.Canım kotonun kalıpları sence nasıl çünkü 60 kiloyum

Koton 26 beden 34 beden tam oturuyor 27 ya da 36 beden alınca bol oluyor bana genelde geçen bir pantolon alacaktım 27 beden bayağı bol oldu bende almadım bi tane kalmıştı

OnDeryaa hoşgeldin cnm dün gelemedim bugün diymm

Pazar sporum 4 saat açık hava yürüyüşü
Dünkü sporum 1 saat yürüyüş 30 dk egzersiz

Kızlar kilom aynı ama herkes daha da zayıflamışsın diyor galiba düzenli spordan çok şükürr :)

Kuzum sen nie makina varken kendine cile yapiosnki.onlar kullanmiosa kullanmasn.sen kullan. Hem calisip hemde bukdr yorulmak.
Bu genclik geri gelmez canim. Biraz caninin kiymetini bil

Hem tarhana hem bulgur olmamis sanki. Gencanne yazdigi icn soruyorm. Bebegin var sanirim emziriosn.ozaman bsy diemem:)

Yok canim emzirmeyi biraktim 15 tatilde evet biraz fazla olmuş olabilir canim. Daha dikkatli olarum bundan sonra:))
Canim tarhana hep undan oluo ya.o aklinda bulunsun.onu yersen ekstra karbonhidrat yukleme kendine aksam aksam.
Buarada Allah bagislasin:)

Canim sanki gunduzden bozup aksama toparlamaya clsmissin:)

Nerelerdesiniz hatunlar. Dun aksam misafiri agirladm.piyano kekten artti.isyerine gtrdm.tabiki yemicem. Is arkdslrm yaptgm seyleri ck seviyor.
Kayinvalidem daha fazla zayiflama kadin dedigin etli butlu olur dedi guldu baya.
Ay hic etli butlu olmaya niyetm yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…