Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eşim hep yardım ederdi ilk zamanlar ama nerdeyse 1 senedir elini attığı yok sağolsun hep benden bekliyor bakalım biraz değişiklik şarttır diyerek saçlarımı boyaticam biraz kendime bakicam

Saleykum
Annemlerde geldiğimden beri yaz temizliğine giristim. Temizlikle uğraşıyorum daha da bitmemiş yarısı duruyor ondan giremedim.

Ayrıca şu boğazımı tutamıyorum ne görsem yiyorum nasıl yapacam ben ya. Bugün dondurma yedim ne yapmam lazım şu aç gozlulugumu kaldırmak için. Bana bir fikir verin arkadaslar

Sağol canım merkezdeki evimizde kiracı size ait demiş eşime , çözeriz inş bu konuyu..BAna da saçma geldi bizim ödememiz
Oyle bir durum varsa bnde solim ev sahibime:)))
Yok canim olmaz oyle sey. Aidat bu ya. Guvenlik temizlik park bir suru seyden yararlaniosn.onuda ev sahibi nie odesin:)
Insanlarda bi ilginc.

Taze nane cigne canim.yada dislerini fircala surekli. Istah direk gidio bnm oyle yapinca. Su ic sisir mideni.
Oglen ck guzel borek vardi.yemedim.2 3 ay snra o borek yine olacak.ama ben yersem belkide hedefimden 2 3 ay dha uzaklasacagm ve ideal kiloma inip istedgm sylrden yine mahrum kalacagm

Eşim hep yardım ederdi ilk zamanlar ama nerdeyse 1 senedir elini attığı yok sağolsun hep benden bekliyor bakalım biraz değişiklik şarttır diyerek saçlarımı boyaticam biraz kendime bakicam
Ah canim ya cidden ck ugrasiosn. Umarim hersey gonlunce olur

Öyle yapiyim canım. Sağol teşekkür
Doğru diyosunda işte nefis ama bunu yenmek lazım yoksa zayıf kalamam

Menümu yazıyım
Sabah 2 dilim ekmek
Menemen
2 kare peynir
3 zeytin Salatalık

Ara yulaf ezmesi çok küçük kasede yarım bardak sutlen
4 kaşık yoğurt
Bir külah dondurma
Akşamı yedim
4 kaşık makarna acıktım makarna vardı hemen yedim
4 yaprak marul
6 erik

Canim sen bol bol suyunu ic aksamda eger midende fln sknti yoksa yogurt kurunu ye.kendini kontrol et canim.inan degmez bukdr kaloriye.

aynen bizimde yemekte mantı vardı yemedim. İdeal kiloya ulaşınca tadımlık yerim dedim. Birde tatlı vardı onu da yemedim. Ispanak yemeği tercih ettim yaşasınnn :)))))

@Furha63 ben de oyleyim canim. Eve sokmamaya calisiyorum. cocuklara kendi sevdigim seylerden almiyorum.
Ama esim aliyor gelen misafirler getiriyor.
Profiterol getirmis dun. Yemedim bugun dolabi actikca tuttum kendimi. En son agzima aldim cigneyip tukurdum

Küçük şeyler ile beyini aldatma benim uyguladıklarım

*Canım çok tatlı isterse 1 tane gün kurusu yiyorum.

*Çok açlık hissedersem karnım kazınırcasına olursa bir fincan türk kahvesi içiyorum.
*Saat çok geç ise bir kutu ayran içerim tarçınlı hem şekeri dengeler tatlı ihtiyacı gider hem de tokluk hissi verir.

*Öğlen ve akşam hiç ekmek tüketmiyorum.

*Kendi tabağım bitince hemen kaldırıp tezgaha koymak. Eşime ve kızıma eşlik ederken önümde kaşık çatal olmayınca ekstre atıştırma olmuyor.
* Misafir gelince kendime de tabak hazırlarım ama uzak tutar hiç dokunmam önce çayı bitiririm.
* Mutlaka ki gittiğimiz yerde kalorili besinler oluyor. Ama yoğurt ve salata benim kurtarıcım oluyor.
* Ton balıklı salata çok ideal bir akşam öğünü
* Kızartmaya karşı tost makinesinde kabak ve patlıcanı pişiriyorum.
* Açlık hissettiğim her an bir bardak suyu önce içiyorum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

aynen bizimde yemekte mantı vardı yemedim. İdeal kiloya ulaşınca tadımlık yerim dedim. Birde tatlı vardı onu da yemedim. Ispanak yemeği tercih ettim yaşasınnn :)))))

Süper cnm

Haha güldürdün benii en azından nefsini köreltmişsin :)

Canim sen bol bol suyunu ic aksamda eger midende fln sknti yoksa yogurt kurunu ye.kendini kontrol et canim.inan degmez bukdr kaloriye.
Ay çok sağol canım öyle yapıyım bu aralar çok saldım kendimi. Allah razı olsun. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. Çok teşekkür ederim

Merhaba canlar;

Bugunku menum; sabah
iki lokma ekmekle azicik menemen salatalik

Oglen; izgara ciger salata ayran

Ara bir hurma

Aksam; bir kasik sarimsakli yogurtlu bakla bir bardak cilekli yogurt

İki litreye yakin su sade kahve

2gündür yazamadım kızlar 24 saat yetmiyor bu ara sanki. Bıkkınlık ve ideal kiloya gelmenin şımarıklığı da cabası.

Hafta sonu yediklerimden dolayı pzrt artı 1 kiloyla başladım.

Pazartesi menüm

Sabah kahvaltı yapamadım
öğlen
2 lahmacun
Salata
Ayran

Akşam
1 kase yeşil mercimek çorbası

Su 3 lt
Spor 90 dk yürüyüş

Bugünkü menüm

Sabah 10.00

Akşam 16.30

Su 2.5 lt 3ü geçer

Cumaya kadar çorba diyeti yapayım diyorum. Her öğünüm çorba olacak. Eksiye düşmem lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…