- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Yok canim kiraci oduyor. Cnku tum imkanlardan oturan kisi yararlaniyor. Oyuzden kiraciya ait.
Eşim hep yardım ederdi ilk zamanlar ama nerdeyse 1 senedir elini attığı yok sağolsun hep benden bekliyor bakalım biraz değişiklik şarttır diyerek saçlarımı boyaticam biraz kendime bakicamCalismak iyidir canim.ilerisi icin ve suan icin her zaman iyidir. Maasini almak onunla bsyler yapabilmek bunlar ck guzel.
Ama clsirkende hayati kendimize dar etmemek lazm.makina olmasa mecbur dicemde.varken kullanmamak sacma.taleplerimizi saygili bir sekilde soledgmzde kirilma fln da olmaz.
Keske yardim etcek biri olsa.esin masayi kaldirsa sudan gecirse.sana yine bi destek yani. Bence evdeki kucugu iyi yetistir canim.yetistirki ileride arkadaslari universitedeki ev arkadasi ilerideki esi hep sana dua eder cidden
Kiracıya ait canimSitede oturanlar aidat kiracıyamı ait evsahibinemi?
Oyle bir durum varsa bnde solim ev sahibime:)))Sağol canım merkezdeki evimizde kiracı size ait demiş eşime , çözeriz inş bu konuyu..BAna da saçma geldi bizim ödememiz
Taze nane cigne canim.yada dislerini fircala surekli. Istah direk gidio bnm oyle yapinca. Su ic sisir mideni.Saleykum
Annemlerde geldiğimden beri yaz temizliğine giristim. Temizlikle uğraşıyorum daha da bitmemiş yarısı duruyor ondan giremedim.
Ayrıca şu boğazımı tutamıyorum ne görsem yiyorum nasıl yapacam ben ya. Bugün dondurma yedim ne yapmam lazım şu aç gozlulugumu kaldırmak için. Bana bir fikir verin arkadaslar
Ah canim ya cidden ck ugrasiosn. Umarim hersey gonlunce olurEşim hep yardım ederdi ilk zamanlar ama nerdeyse 1 senedir elini attığı yok sağolsun hep benden bekliyor bakalım biraz değişiklik şarttır diyerek saçlarımı boyaticam biraz kendime bakicam
Öyle yapiyim canım. Sağol teşekkürTaze nane cigne canim.yada dislerini fircala surekli. Istah direk gidio bnm oyle yapinca. Su ic sisir mideni.
Oglen ck guzel borek vardi.yemedim.2 3 ay snra o borek yine olacak.ama ben yersem belkide hedefimden 2 3 ay dha uzaklasacagm ve ideal kiloma inip istedgm sylrden yine mahrum kalacagm
Canim sen bol bol suyunu ic aksamda eger midende fln sknti yoksa yogurt kurunu ye.kendini kontrol et canim.inan degmez bukdr kaloriye.Öyle yapiyim canım. Sağol teşekkür
Doğru diyosunda işte nefis ama bunu yenmek lazım yoksa zayıf kalamam
Menümu yazıyım
Sabah 2 dilim ekmek
Menemen
2 kare peynir
3 zeytin Salatalık
Ara yulaf ezmesi çok küçük kasede yarım bardak sutlen
4 kaşık yoğurt
Bir külah dondurma
Akşamı yedim
4 kaşık makarna acıktım makarna vardı hemen yedim
4 yaprak marul
6 erik
aynen bizimde yemekte mantı vardı yemedim. İdeal kiloya ulaşınca tadımlık yerim dedim. Birde tatlı vardı onu da yemedim. Ispanak yemeği tercih ettim yaşasınnn :)))))Taze nane cigne canim.yada dislerini fircala surekli. Istah direk gidio bnm oyle yapinca. Su ic sisir mideni.
Oglen ck guzel borek vardi.yemedim.2 3 ay snra o borek yine olacak.ama ben yersem belkide hedefimden 2 3 ay dha uzaklasacagm ve ideal kiloma inip istedgm sylrden yine mahrum kalacagm
aynen bizimde yemekte mantı vardı yemedim. İdeal kiloya ulaşınca tadımlık yerim dedim. Birde tatlı vardı onu da yemedim. Ispanak yemeği tercih ettim yaşasınnn :)))))
aynen bizimde yemekte mantı vardı yemedim. İdeal kiloya ulaşınca tadımlık yerim dedim. Birde tatlı vardı onu da yemedim. Ispanak yemeği tercih ettim yaşasınnn :)))))
@Furha63 ben de oyleyim canim. Eve sokmamaya calisiyorum. cocuklara kendi sevdigim seylerden almiyorum.
Ama esim aliyor gelen misafirler getiriyor.
Profiterol getirmis dun. Yemedim bugun dolabi actikca tuttum kendimi. En son agzima aldim cigneyip tukurdum
Ay çok sağol canım öyle yapıyım bu aralar çok saldım kendimi. Allah razı olsun. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. Çok teşekkür ederimCanim sen bol bol suyunu ic aksamda eger midende fln sknti yoksa yogurt kurunu ye.kendini kontrol et canim.inan degmez bukdr kaloriye.
Ay çok sağol canım öyle yapıyım bu aralar çok saldım kendimi. Allah razı olsun. Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin. Çok teşekkür ederimCanim sen bol bol suyunu ic aksamda eger midende fln sknti yoksa yogurt kurunu ye.kendini kontrol et canim.inan degmez bukdr kaloriye.
Gözünaydın canım. İnş daim olur huzurla mutlulukla...eŞİM İŞE GİRDİ KIZLAR HELE ŞÜKÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?